Många av er som skriver och kommenterar här på bloggen är ”alltid fula, feta och äckliga” och räcker inte det så är ni äckel, apor och fula fetton också


HATMEDIA. Rubriken gäller om man får tro Thomas Engström idag arbetar som ledarskribent på Svenska Dagbladet. Han har även skrivit för Expressen och gett ut några deckare på Albert Bonniers Förlag.

Det var i måndagskväll som den 42-årige skribenten satte sig framför Twitter och släppte lös en hatstorm mot nationalister och Sverigevänner.

”Konstaterar ikväll att SD-män alltid är fula, feta och äckliga. Blir på grund av detta ifrågasatt av SD-män. VAR ÄR NÄSDUKEN”, inledde Thomas Engström.

När en person ifrågasatte inlägget och anklagade SvD-profilen för att vara barnslig fick han följande svar:

”Är du också fet och ful och äcklig, eller har du anonymt konto bara för att du luktar illa?”

När andra personer kritiserade Thomas Engström för näthatet överöste han dem med glåpord som ”fett litet troll”, ”äckel”, ”fula fetto” och ”SD-apa”.

”Ändrar fortfarande inte min uppfattning. SD:are är feta, fula, äckliga och korkade människor. Punkt”, sammanfattade Thomas Engström sitt budskap.

Här finns lite av herr Engströms arkiv…

-Pettersson noterar att herr Engström är en värdig representant för den journalistkår som brukar beskylla alternativmedia för näthat. En annan är Sydsvenskans Andreas Ekström som kallat Sverigedemokrater för lågpannade as. Jag vet inte om det är spriten eller starkare grejor hatet beror på men herrarna och deras kollegor borde hålla sig borta från tangentborden…


45 responses to “Många av er som skriver och kommenterar här på bloggen är ”alltid fula, feta och äckliga” och räcker inte det så är ni äckel, apor och fula fetton också

 • Tony

  Nu är dom desperata på blaskornas ledarredaktioner, hur fan
  dom än beter sig framstår dom som stora losers.

  Gillad av 1 person

  • naimlap

   Det behövs inga ord. Det sköter de själva mycket bättre än alla vi andra tillsammans. Är det konstigt att, svenskar är föraktade och illa sedda lita varstans? När en ledande tidning i Svenstia, begagnar sig av sådana ledarskribenter vars vokabulär inte skulle bli tryckt i ett normalt land. Svenstia och svenskingarna, har verkligen degenererat till oigenkännlighet. En lågt stående stia med lågt stående swinja.

   Gilla

 • The proud Swede

  Finns bara ett sätt att bemöta ett sånt miffo: Med total tystnad……..

  Gillad av 1 person

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Engströms legendariska tankevurpor torde emanera ur ett undermedvetet självförakt, vilket modifierat efter värdegrundens manipulativa retorik tar sig uttryck i infantiliserade angrepp mot samtliga antiglobalister och nationalistiskt sinnade medborgare med självbevarelsedriften intakt.

  Med andra ord har denne pseudojournalistiske begåvning lyckats tillhandahålla den perfekta beskrivningen av den egna personen och de föga attraktiva egenskaper som präglar honom.
  Andreas, varken fet eller ful SD-medlem 🙂

  Gillad av 1 person

 • Peter Skoglund

  Hellre ful, fet och äcklig, alla dagar i veckan, när man har ett förstånd som vida överstiger Thomas Engströms.

  Gillad av 1 person

 • Stenbock

  Egentligen för barnsligt (löjligt) för att kommentera…Konstaterar dock att tunga droger skapar total förvirring !

  Gillad av 1 person

 • gamgubben

  Thomas Engström må ha en uppfattning av hur vi ser ut, vi som nu vet att han är ute på mycket tunn is. Många beskyller oss SDare att ha fel i de flesta av våra uttalanden, därför skriver jag nu att han verkar vara en hyvens man.
  Tyvärr har han fel att 20% av väljarkåren skulle vara feta, fula eftersom han då kränker en stor del av våra invandrare som röstar på oss, är han månne rasist.

  Gillad av 1 person

 • Fredde

  Och han förväntar sig att bli tagen på allvar?

  Hur kan han påstå att andra inte är seriösa när han själv håller på så där?

  Om småbarn säger såna saker är det inte OK, när de som kan förväntas vara vuxna så är de i behov av vård på psyket.

  Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta….

  Gillad av 1 person

 • age

  På de små bilderna vid hans mail ser det ut som om den där Ekström har muslimskägg.
  Det förklarar kanske hans, till synes, begränsade förmåga till normalt omdöme.
  Hjärntvätten, som oftast ligger bakom att en individ har ett sådant skägg, begränsar ju också den totala inteligensen.
  Attityden brukar stämma med individens approach.

  D.v.s. vi ska inte klaga på den där figuren. Han kan säkert inte själv förstå sin situation. Vi måste acceptera alla handikapp.
  Vissa handikapp kan kompenseras med tekniska hjälpmedel, t.ex glasögon, hörapparat, rullstol, käpp m.m.
  Men för mentala handikapp finns inga tekniska hjälpmedel.
  Låt oss bara vara snälla!
  //age

  Gillad av 1 person

 • Ulli

  Om man är öppet islamkritisk riskerar man livet. Därför en stor eloge till de som vågar.
  Att förolämpa islamkritiker är billigt och kräver inget mod.

  Gillad av 1 person

 • mari

  Tänk jag bryr mej inte nåt om hans åsikt. Den passerar bara förbi. Har ingen mottagare för dårens IQ befriade sätt att uttrycka sej. Omdömet har inte något som helst med mej som person att göra men säjer ganska så mycket om avsändaren

  Gillad av 1 person

 • Ulf

  Skit samma, jag är ful, fet, gammal och äcklig men det är ju helt ointressant. Jag har åtminstone genomskådat dagens helt idiotiska
  PK-politik, från massinvällning till klimatbluffen, De som fortfarande tror på alla falsarier må vara hur snygga och hur inne som helst i Stockholms
  värdegrundskyrka. De kommer ändå att åka ut med latrinen när folket reser sig mot maktelitens landsföräderi.

  Gillad av 1 person

  • Mjölner

   Förbannat bra kommentar!! Vi som värnar om nationalstaten måste ihärdigt upplysa fienden om dennes outsägliga fulhet och och brist på intellekt. Till dem det berör. Blanda inte in aporna, de är oskyldiga djur som inte kan mäta sig med människans ondska. Djur styrs av instinkter som hjälper dessa att överleva i den av människan demolerade världen.

   Gillad av 1 person

 • Jhonsson

  Pressens förfall går snabbare och snabbare.
  Skönt att veta att den är självutplånande.

  Gillad av 1 person

 • Tobbe

  Verkar moget och genomtänkt och säger en del om avsändaren

  Gillad av 1 person

 • 66mn

  Om du bär på så mycket hat mot mer eller mindre alla utom dig själv så ställer jag gärna upp på ett möte med dig, öga för öga, för jag faller nog inom den kategorin som du nu hatar så mycket, men jag misstänker att du är en ”tangentbords krigare” hmmm och inget mer.

  Gillad av 1 person

 • finnjävel

  Fan! Jag måste hålla med honom. Med åren har det blivit lite övervikt och inte är jag till någon större fröjd för ögat heller.
  Undrar hur han kunde veta det?
  Smart kille det där …?

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Detta är ju det ”goda” hatet.

  Gillad av 1 person

 • introvert

  Han, Engström är varken bildad eller utbildad. Vill nog bara inte glömmas
  bort.

  Gillad av 1 person

 • Nils Dacke

  Nu har rosevinet flödat över ordentligt, redan på en måndag som första dan i veckan, hur skall detta sluta?

  Gillad av 1 person

 • hllviken

  Thomas Engströms twitterkonversation in extenso:

  http://archive.is/Du4Am

  Gilla

 • Dumstruten

  Jag är vacker, vältriimmad och läcker.

  Finns det överhuvudtaget feta apor? Utom möjligen de som lever i fångenskap.

  Gilla

 • Pappa Babbe

  Snacka om att kasta sten i glashus.

  Thomas ”varansiktet” Engström är både ful och äcklig. Kolla in månlandskapet fjollan har som täcker hans fula ansikte. Om jag hade haft så ful hy, hade jag hållit käften.

  Gilla

 • Mimi N.

  Denne skribents formuleringar är syntaktiskt osammanhängande. Men vad vet jag ? Svenska är inte mitt modersmål. Ni får avgöra ….

  Gilla

 • Jhonsson

  Så har en av Svenska Dagbladet anställt en journalist i samma klass, som man kan förvänta sig hos kvällstidningarna. Att en fd ”stor” dagstidning sänker sig till denna låga nivå vid rekryteringen av medarbetare, kan man ju förundras över. Jag ser det som ett bevis på det förfall, som i dag råder inom svensk gammelmedia. Har sedan länge avstått från att läsa någon av våra morgontidningar, då de alltmer har närmat sig den nivå våra aftontidningar haft sedan länge.
  Dags att säga era prenumerationer. Ange gärna varför ni inte längre vill ha tidningen!

  Gilla

 • putte

  Man får tacka för berömmet , jag säger som drängen sa när han kom hem ifrån marknaden stolt som en tupp , ” i dag var jag på marknaden och dom skrek åt mig flytta på dig bonnjävel , och jag som bara är dräng ”. Sedan att Thomas E tycker att jag är ful och fet är ju en fråga om tycke och smak , och vad det gäller den intellektuella nivån tror jag inte han kan bedöma den, men hans iq kan man ju utan några som helst tvivel sätta relativt lågt .

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Jag är nog ful, fet o äcklig. Än sen då? Har inte alla yttrandefrihet?

  Gilla

 • Mr Jordan

  Hej Thomas! Om du känner för att uppdatera din status, så kan du med lätthet köpa en spegel på Jysk, för en hundring. Jag rekommenderar inte att du går djupare än så, typ anlitar en psykolog, det kommer bli obehagligt. Ta det lugnt med spriten i sommar!

  Gilla

 • anne b rat

  Man kan ju verkligen fråga sig vem det är som är lågpannad?
  Eller ritar Ekström ett självporträtt?

  Gilla

 • 325mortsalvreten

  Det ar alltsa inte svart att fa jobb pa Svenska Dagbladet

  Gilla

 • Mary Agnes

  In vino veritas.

  Alltså, när ledarskribenterna är fulla, kan de inte hejda sitt näthat. Och sen när baksmällan har lagt sig och spyorna är på reningsverket, så tar de fram sitt tangentbord och fortsätter pumpa ut lögner och kallar oss för nättroll, näthatare etc.

  Byt ut ”SD-are mot något annat, så hade pågen fått skaka galler. Eller inte, eftersom domstolen tycker att det han skrivit är sant, eller så lägger de fram en bild på en överviktig SD-are från vischan och så anses det föreligga bevis för hans påstående och tangentbordsterroristen går fri.

  En god regel som ALLA vi måste följa, liksom vi inte kör bil efter några Carlsberg, Jack&Ginger, GT, scotch&branch, vargtass, Rulles 7-dagars eller vad ni föredrar, så använder vi inte kommentarsfält eller epost.

  Gilla

 • stromboli

  Kära hjärtanes hans föräldrar måtte vara stolta över sin son och tänk att alla diskussioner som fanns runt ”köksbordet” , de gick hem !

  Gilla

 • Falköga

  Andreas Ekström har befordrats till en foto-byline över flera spalter efter sitt uttalande om SD.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: