Ryssland anklagar USA


Maria Zakharova, som är taleskvinna för Ryska utrikesdepartementet anklagar USA för att förbereda giftgas attacker i Syrien. Detta för att ha en bra förevändning för att bomba Syriska styrkor.

 


2 responses to “Ryssland anklagar USA

 • Observatör

  Söker man på Google ”Maria Zakharova danse Kalinka”, så får man se denna vackra ryska blondin dansa till den ryska folkvisan Kalinka på ett storpolitiskt toppmöte 2016 – och dessutom i mycket högklackade skor!
  Kan någon av kvinnorna på svenska UD klara något liknande??

  Gilla

 • Nordmann

  Denne taktikken har USA brukt i alle kriger de starter og involverer seg i, så man kan nokk tro at russerne har rett igjen. Mulig de ønsker å bruke hvit fosfor som #Zionistene bruker under okkupasjonen av #Palestina. Kjente krigsforbrytere. #Zionistene driver nå og bomber i #Syria, det vil jeg tro de fleste har fått med seg.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: