Ny skrämmande taktik – Islamiska staten förklarar ”totalt krig”


ISLAM. Den kriminella muslimska terrorgruppen Islamska staten i Syrien och Irak är på väg att falla, men det innebär ingalunda slutet för den korantrogna organisationen.

Slagfältet flyttar i stället till Europa. Tusentals terrorister ha smugit över EU:s öppna gränser bland strömmen av flyktingar. Dessutom har många av dem som sympatiserar med Koranen (Allah uppenbarelser till Muhammed) och Sunna (profetens liv och rådgivning) budskap om att sprida islam med våld redan europeiska pass.

Europa har fått en hel generation av jihadister:  80 procent av de unga turkarna i Nederländerna ser ”inget fel” i att inleda ”jihad” mot icke-muslimer. De mycket höga siffror bör ses i ljuset av det faktum att turkarna anses vara bland de mest västvänliga muslimerna. 27 procent av alla unga franska och 14 procent av alla ungdomar under 25 år bland britterna är välvilligt inställda till Jihad och Islamska staten. Detta inkluderar med all sannolikhet en mycket stor majoritet av unga muslimer i de två länderna.

Siffrorna visar också att 75 procent av muslimerna i Europa tror att Koranens budskap – en bok som på hundratalsplatser predikar våld mot icke-muslimer – skall tolkas bokstavligt.

Läs mer…


13 responses to “Ny skrämmande taktik – Islamiska staten förklarar ”totalt krig”

 • Jhonsson

  Regeringarna Reinfeldt och Löfven har importerat inbördeskrig till Sverige.
  Hur har de kunnat?

  Gilla

 • Tobbe

  Vem bryr sig om vad de kallar det. Det sade Hitler också.

  Gilla

 • hllviken

  Afganen på bussen: ”Får jag inte stanna i Sverige – då dödar jag en massa svenskar”…

  http://www.youtube.com/media/U-Xs93_Tb0o

  Liked by 1 person

 • Joy

  Läste nyss det en man från Syrien berättade om sitt liv, han hade bott i Dubai de senaste 12 åren. Men hit till Sverige ska de ändå! Ren skandal att skeppa hit muslimer på löpande band som lever i fredliga länder! Bedrägerier på hög nivå varenda dag i vårt bedrövliga land!

  Gilla

  • naimlap

   Svenstia, är mer än bedrövligt. Det tyckte jag, när jag blott för en stund lyssnade på sagans Rödluva CP Lööf. Hen – hönset rev ner applåder från jordens dummaste och fegaste folk dumsvenskarna, när hon yttrade att, hon inte tänker tala med SD. Denna byfåne stod och berättade påhittade snyft sagor. Om hur hemska svenkarna är och hur illa de behandlar musses gäng. Musse däremot är inte alls så våldsbenägen och rasistisk, som svensken. Detta vrövl står alltså dumsvenskarna och lyssna och tillika applåderar. När landet håller på att, förblöda av all de skador de 7 sjukas politiker tillfogat landet och, som har blivit inröstade av jordens dummaste och fegaste folk svenskingarna. Så står byfånen och fabulerar den ena fabeln efter den andra samtidigt står en samling fega dumsvenskar applåderande och skränande. Det är riktigt bedrövligt.

   Gilla

 • ruben

  Jag kommer aldrig tro på någon ledare som påstår att det är en överraskning, hallå var har de då levt senaste åren? I en mörk champagneflaska? Jag tror ju lite cyniskt att det är ett och samma taskspeleri, som de med tidningarnas hjälp idkat senaste åren för att inte ge partier som t.ex. SD, Dansk Folkeparti eller franska Nationella Fronten rätt. Spelet för galleriet har kostat många oskyldigas liv inte minst i kraftigt ökande enskilda bränder och våld mot civila. De sorgliga är att man spelat ovetande så envist och kallblodigt på bekostnad av dess påföljande kriminalitet. Ropade inte rikspolischefen på hjälp, flera gånger? De borde skämmas hela bunten, som äventyrar oskyldiga människors liv så arrogant.
  De många som varnat har blivit avfärdade som brunråttor. Alla riskerar dö snabbare än brunråttor i smutsiga vålds- eller terrorattacker om ingen ansvarig tar hoten på allvar och fort som tusan förebygger så mycket som möjligt, genom att stänga gränserna och stoppa all asyl-handläggning genast. Visa tillbaks alla som är illegalt i landet. Städa upp brottsligheten.
  Jag skulle nog kalla det allmänfarligt maktmissbruk, som liknar krigsbrott om det fortsätter som förut. Nu pratar de i Almedalen om det i media är relevant att ange etnicitet när brotten rapporteras. Konstigt att det oftast är relevant ange etnicitet när gärningsmännen är ”etniskt” Svenska.

  Gilla

 • Billy Boy

  Säpochefen Anders Thornberg, sa nyligen att han ”aldrig sett något liknande” om den explosionsartade ökningen av våldsbejakande islamister i Sverige.

  Han och övriga svenska politiker och myndigheter måste ha sussat mycket djupt och gott mycket länge.

  För den/dom som verkligen hade varit intresserade av att få veta fakta så fanns tidigt mycket tydliga varningar från initierade och trovärdiga källor, som även svenska politiker, myndigheter m fl lätt kunnat tillgodogöra sig från vidöppna källor publicerade redan från 14 september 2015 bl a i Daily Mail, UK.

  Citat

  Minister: ”Två av hundra asylsökande är IS-terrorister”
  Terrororganisationen IS har en målmedveten plan att föra in sina egna agenter i Europa tillsammans med flyktingströmmen. Det var den iskalla varning Storbritanniens premiärminister David Cameron fick från Libanons utbildningsminister under sin resa till flyktingläger i Libanon och Jordanien.

  David Cameron besökte Mellanöstern för att med egna ögon se hur de extra pengar som Storbritannien satsat på hjälp i närområdet används.

  – Jag ville komma hit för att själv se och höra flyktingars historier, säger Cameron till brittiska Daily Mail.

  Under besöket träffade den brittiske premiärministern bland annat Libanons utbildningsminister Elias Bou Saab, som varnade honom för att IS sänder sina medlemmar till Europa tillsammans med flyktingströmmarna med målet att senare begå terrordåd i väst. Den libanesiske ministern gjorde uppskattningen att två av hundra flyktingar som tar sig in i Europa utgörs av IS-tränade fanatiker.
  (Publicerad: 25 september, 2015, 11:16)

  Slut citat

  Källor:

  Nya Tider: Svensk text enligt ovan.

  Daily Mail: Engelsk text på länken nedan.

  Two in every 100 Syrian migrants are ISIS fighters, PM is warned: Lebanese minister tells Cameron jihadists are coming ‘under cover’ to attack the West. Two in every 100 Syrian migrants are ISIS fighters, PM has been warned (Published 14th September 2015)

  Click weblink below:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3234458/Two-100-Syrian-migrants-ISIS-fighters-PM-warned-Lebanese-minister-tells-Cameron-extremist-group-sending-jihadists-cover-attack-West.html

  Dags att vakna upp nu snart ett (1) år och nio (9) månader efter larmet och varningen från Libanons utbildningsminister Elias Bou Saab vid David Camerons besök i landet. Varningen fanns tillgänglig att läsa i helt vidöppna källor t ex i allmänna media både i Sverige och i övriga Europa.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Likheter mellan IS och Sverige är dels att etniskt ser medlemmarna lika ut (gå ut på stan, ser bara hadjis och negrer) och vita slavar måste följa alla reglerna och jobba för att försörja ”nyadelsmännen”…

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Det blir att förbereda sig för riktigt oroliga tider framöver.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: