Stäng

12 reaktioner på “Vi stjäl inte och är inte terrorister

 1. De lämnar efter sig misär och fullkomligt ödelagda samhällen…..är det inte bevis nog ?
  Vilka som har supportrat eländet kan ni läsa om här .
  Inte speciellt för UK , blonda Anna i Sverige och Heide i Tyskland har jobbat i sitt anletes svett för att tillfredställa dessa monster !
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4655996/How-charity-boss-fell-bogus-Calais-refugee.html
  För en gång skull …..red ut vad ni har ställt till med utan hjälp från vita män!

 2. Nyhetens behag börjar mattas t o m bland välkomstgrupper i allt fler europeiska länder, Undrar hur dessa migranter har fått så dåligt rykte?

 3. Alltid lika gapiga och alltid lika fulla av förstörelselust.
  Men det är dessa Löfven och hans regering påstår skall jobba i vården och rädda våra pensionärer.
  Då gäller det minsann att man håller sig frisk!

 4. Och polisen står bara och tittar på när skrikhalsen går bärsärkagång! Poliserna verkar vara lika flata och fega som i Sverige, här ge dom sig ju mest på gamla svenskar och pensionärer numera!
  Janne

 5. Vad har dom för Värdegrund? Varför släpper man in dom till Europa? När stoppas det här vansinnet? Var är svetsarn fattar han Ingenting? Bara frågor.Får sossarna mer än 4% då är det löng så in i helvete. Trevlig söndagskväll mvh Adolf

 6. Denne potentielle mördaren ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN TILL Sverige för vi är experter på avradikalisering och då menar vi i synnerhet Umeå, hälsar Feministregeringen

 7. Haha, bra sätt att övertyga världens folk att de ifrån Irak är normala, med att gapa o skrika. Övertygande. Vad gör han i Österrike?

 8. Alltså..Direkt när babbar och liknande mopsar sig skjuter man skarpt framför fötterna.!! Sedan skall dom brottas ner och doppas i iskallt vatten !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: