Robinsondeltagare häktad – misstänks för mord


INVANDRARVÅLD. Mannen blev känd för miljonpublik när han deltog i tv-programmet Expedition Robinson år 2000. Nu sitter han häktad, på sannolika skäl misstänkt för mord och grov utpressning. Han misstänks för att ha skjutit en tvåbarnspappa till döds vid en skola i Katrineholm.

Det var den 14 maj som polisen ryckte ut till Östra skolan i Katrineholm efter larm om skottlossning. På platsen fanns en man, en tvåbarnspappa i 35-årsåldern, som var svårt skadad. Mannen fördes till sjukhus men hans liv gick inte att rädda och samma kväll avled han.

Polisen har bedrivit en intensiv mordutredning och sedan i fredags sitter sammanlagt fem män häktade misstänkta för inblandning i mordet. En av de häktade är en man i 40-årsåldern som som blev känd för en miljonpublik han deltog i tv-succén Expedition Robinson.

Han greps i torsdags och misstankarna som nu riktas mot honom är mord, för skjutningen i Katrineholm, samt grov utpressning som ska ha pågått i över två års tid. Han sitter nu häktad på den starkare misstankegraden, sannolika skäl.

Det är inte första gången som mannen står som misstänkt. Så sent som för tre veckor sedan dömdes han till dagsböter för ringa narkotikabrott, rattfylleri och olovlig körning. Inför den domen återfanns han under 17 avsnitt i belastningsregistret.

-Pettersson vill påpeka att Adnan Amedi inte är dömd för mordet ännu, men med den meritlistan och tidigare fängelsestraff så borde herr Amedi redan vara inlåst för gott…

Adnan Amedi utsågs till ”Årets profil” 2009 i Katrineholms-Kuriren. Redan då var han ökänd med en gedigen kriminell meritlista och fängelsestraff bakom sig. Tydligen är media så sugna på att hitta duktiga invandrare att de inte bryr sig om någon bakgrundskontroll.

Adnan Amedi i media. Undrar varför de överhuvud taget publicerar en bild på honom. Ni som vill se hur han såg ut år 2009, kan klicka på länken ovan.

TIDIGARE 2017-05-14. Man skjuten i Katrineholm – avled

INVANDRARVÅLD. En man 35-årsåldern har hittats skjuten vid Östra skolan i Katrineholm. Polisen skriver på sin hemsida att mannen har förts till sjukhus, hans skador betecknas som livshotande och han avled senare på kvällen. En annan man ska ha setts lämna platsen. Polisen söker i området efter den misstänkta gärningsmannen.

Polisen


18 responses to “Robinsondeltagare häktad – misstänks för mord

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: