SKIThårt väder i Moskva


GOTT OCH BLANDAT. I går drabbades den ryska huvudstaden Moskva av ett hårt åskväder, rapporterar RT. Vädret orsakade översvämningar, trafikkaos och bajamajorna på Röda torget blåste iväg, med folk i en del av dem.  

 

Åskvädret pågick i sex timmar och var det kraftigaste på 50 år. Tre människor rapporteras döda och ett tiotal skadades. Hundratals avgångar försenades vid stadens flygplatser.


4 responses to “SKIThårt väder i Moskva

 • Anna2

  Holy shit vad något så simpelt/komplicerat som väder kan orsaka ibland! Var ju tur i oturen att ingen, vad jag vet, av de vandrande bajamajorna som välte – med dörren ner… Bara tanken får min normalt tåliga mage att reagera.

  Gilla

 • Stenbock

  Var då försiktig med dina öron…Sätt gärna några bomullstussar för att skydda din hörsel ! Vet vad det innebär/bar att ignorera hetta…

  Gilla

 • Mimi N.

  Extremt höga temperaturer i Rumänien, som aldrig förut – mellan 35 och 40 grader i luften. Strandsanden vid Svarta havet: 51 grader. Alla luftkonditioneringsinstallationer går dygnet runt. Majs och solrosor lider hemskt. Gott om vatten i landet, men det räcker inte ändå. Efter torkan kommer stormar enligt meteorologerna.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: