Vågar inte skända flaggan

Stackars Irena Pozar, invandrare från Bosnien och numera chefredaktör på Vecko-Revyn.

P.g.a. NMR:s närvaro i Almedalen vågar hon inte packa ned sin favorit t-shirt när hon besöker spektaklet kommande vecka.

Pozar åker till Almedalen för att markera. Om det är mot NMR, Sverigedemokraterna eller mot landet Sverige står inte att läsa, men hennes favorit t-shirt har trycket som kommunisten Carl Johan de Geer skapade och som ni ser på bilden nedan.

”Svik fosterlandet” är Pozar ståndpunkt. Nu är ju inte Sverige Irena Pozar fosterland, utan ett land dit hon flydde på 90-talet och som tog emot henne med öppna armar och generösa bidrag. Det är att vara tacksam Irena!

Vecko-Revyn

Tidigare om Pozar:

Irena Pozar stämmer staten för grova påhopp i kommentarsfält

Irena Pozar tycker det är okej att skicka nakenbilder på barn om bägge parter är med på det

Irena Pozar – lägg på luren när trollen ringer

Irena Pozar – en man ska backa, ta ett steg åt sidan och hålla käft

Irena Pozar försvarar sextrakasserande araber med att nedvärdera vita svenska män

Irena Pozar initierar hashtaggen #stoppasnopparna

Irena Pozar – Sverige, Europa och världen har problem med för många vita män

Intervju med Pozar

32 thoughts on “Vågar inte skända flaggan

 1. NMR:s aktioner börjar eka i samhället. Det är roligt att så många uppmärksammar det.

 2. Den uppenbart mentalt störda och ideologiskt desorienterade radikalfeministen vid namn Pozar, torde i ett normalt fungerande rättssamhälle ha tvingats underkasta sig en rättspsykiatrisk undersökning till följd av den digra förekomsten av debila offentliga yttranden hon begått.
  Inte nog med att vederbörande rabulist bespottar det land hon valt att bosätta sig i – hon anser dessutom att pedofili borde legaliseras. Detta var endast tvenne exempel på att något inte stämmer.

  Den vämjelse man upplever efter att ha studerat detta tveklösa, sorgliga psykfall är något i särklass, och man inser vad en insufficient dosering av psykofarmaka kan ställa till med. Ett psykiskt sjukdomstillstånd som detta utgör dock själva grundförutsättningen för en anställning inom globalistorganet Expressen. Normalbegåvade, friska och rättskapabla skribenter göre sig icke besvär.
  Andreas.

 3. Vissa anser sig för god för Sverige och Svenska befolkningen. Men det räcker inte, det måste dessutom annonseras högt och tydligt med hån och bespottning. Koketteri eller barnslighet? Svårt att avgöra. Är det inte en form av hat och hets mot folkgrupp, så om någon vet, säg då vad det är.

 4. Irena Pozar och alla rabiata kommunister, anarkister, PK-ister m fl bör använda sina tröjor för att torka bajs och kiss som tvåbenta primaterna släpper på offentliga platser.

 5. Hatet ska stävjas påstår skatan, men det gäller bara dom som
  kommenterar henne, själv ska hon givetvis få kräka ur sig vad
  som helst, detta enligt henne själv, men det kan hon glömma.
  Det är precis sådana som hon som gör att invandrare får
  dåligt rykte, det bästa hon kan åstadkomma är att fly tillbaks dit hon kommer ifrån, hon saknar inte oss, och vi definitivt inte henne!

 6. Är jugoslaverna(de är inget annat) så jävla otacksamma så ska de fråntas svenskt medborgarskap, eskorteras till kusten samt puttas ut i havet, uppmanas lämna svenskt territorialvatten.

  Det är tacken, det. Vi tog emot dem samt att Sverige bistod med soldater på kaos-Balkan. Svenskar dog därnere, för helvete!

 7. Är det konstigt att så många svenskar tycker illa om blattar, som denna Pozar? Om galoscherna inte passar, varför åker hon inte tillbaka till den plats hon kommer ifrån?

 8. En annan fd jugoslav som öst sitt hat och sin aggression över Sverige och svenskarna var en sommarpratare i veckan som gick, Negra Efendic. Så aggressiv och hatisk mot oss trots att hon är gift med en svensk. Varför stanna kvar hos dem man hatar? Verkar vara samma relation som ett olyckligt äktenskap.

 9. Under Balkankriget på 90-talet kom det många hit som tyvärr fick PUT i stället för att skickas tillbaka när kriget var över, Då skulle andra som verkligen har flyktingskäl få deras platser. En hel del av dessa jag har träffat är personer som ger man dom lillfingret så tar de hela handen. I en Willys butik jag handlar i är det en kassörska därifrån som är en översittare som både kunder och kolleger tycker är obehaglig. En bitch eller som man säger på skånska SPRAGA. En man som arbetar med att packa upp varor i samma affär är en man som också kommer därifrån och är smått otrevlig och butter om man ber honom om att leta upp en vara. När jag var inne i en Lindex affär för ett par år sedan var det också en dito spraga från Balkan som arbetar där som högt och tydligt ville att jag skulle visa upp vad jag hade i väskan. Det var mycket obehagligt och jag upplevde att hon gav sig på en godtyckligt för att visa sig som en nyttig social person på andras bekostnad. Givetvis hade jag inte plockat något på mig. Det är främmande för mig att snatta och ligger inte i min natur. Det är jag alldeles för feg till.

 10. Är hon så jävla dum att hon hade för avsikt att skända flaggan
  genom att bära den fula T-shirten, så har ju N M R åstadkommit
  något positivt med sin närvaro.
  Hon är ett flagrant exempel på en av dom otacksamma
  importerade skitstövlar som flytt hit och nu sitter och är
  oförskämd mot landet som tog emot henne.

  Hon kan ju flytta till Afrika där är majoriteten Svartingar
  som hon tydligen suktar efter.

  Och om hon är Chefs Redaktör för veckorevyn är det väl
  skäl nog att säga upp bekantskapen med den tidningen

 11. Varför bränner man inte regnbågsflaggan?Den representerar dekadens och äckel,homosexualitet är inte normalt.Mvh Adolf

 12. När hon nu ska resa österut kan hon ju runda Gotland och
  fortsätta mot öster,det är med henne så väl som Araben som
  ville förbjuda SD på Järva, om ni inte trivs med det demokratiska
  systemet här så är det bara att flytta någon annanstans, ingen
  är tvungen att bo kvar om man inte trivs.

  Ja det har blivit mode bland vänster lössen att skända vår
  Nationalsymbol, tror dessa inkrökta figurer att regnbågsflaggan
  ska bli vår nya symbol?

 13. Otacksam jävla flyckting. Sverige hjälpt henne och det är tacken för hjälpen.Hur många sådana flycktingar finns i vårt Land? Varför gör man inte lagar som skyddar svenskheten och skyddar vårt Flagga? Sådana otacksamma svin skulle få kännbara straff. Hon borde bränna bosniens flagga eller Jugoslaviens flagga .Ha det så gott Adolf

 14. Det finns ett effektivt sätta att bli av med PK blaskor och deras sk journalister, sluta köp deras propagandaorgan.

 15. Visste inte att Veckor Revyn fortfarande existerade. Verkar som om den är en vänster extremistisk slask numera som för en tynande tillvaro.

 16. För folk som kommer från så extremt nationalistiska länder som Balkan-staterna (fråga svenska idrottsmän hur de behandlas av lokal publik…… de kastade sten på Anja när hon åkte i backen) så undrar man hur en fallfrukt som Irena Pozar bränner flaggan till det land som gav henne mat och husrum när hon inte längre ville bo i Bosninen. Och – flaggbränning är olagligt i de flesta länder. Så vad om vi tar och tuttar fyr på den bosniska flaggan i Visby frammanför hennes Veckorevy-bord?

  Oj – hets mot folkgrupp… polisen hade kommit som en oljad GW. TV hade haft en fältdag och jublat över ”vad var det vi sa om fascist-nazisterna…”

  Veckorevyn bränner en svensk flagga. Samhället gäspar och går vidare..

 17. Sverige gav henne skydd en gång i tiden, och spottar oss takt i ansiktet.
  Tycker både hon och hennes släktingar kan åka tillbaka till Bosnien, och bråka där.

 18. Jag hade skämts över att äga denna tröja. Skämts ännu mer över att berätta det…………

Kommentera