När skall svt sluta……..

När skall Anders Lindberg genomskådas av svt? När skall de sluta bjuda in honom till debatter?  En som trasslar in sig och bara svamlar tillför ingenting annat än irritation.  Han fastnar i ”sin” värld och förnekar därmed allt han sagt och gjort. Bara andra säger och gör……. Nu var det Nordfronts vara eller icke vara på Gotland och Almedalsveckan.  Innan var det SD som var hans målgrupp och fortfarande är men nu när Nordfront är aktuella så får SD lite andrum. Tur att det finns motdebattörer som sätter trollet på plats.  Vad det gäller Nordfront……

ab-anders-lindberg1

Nordfront har rätt som alla andra i ett demokratiskt samhälle att få yttra sig. Lindberg tycker annorlunda men det är vi vana vid.  Det som alla borde fokusera på är att inte ge dem uppmärksamhet om man inte är intresserad.  Låt dem bara få hålla sina demonstrationer utan tjafs och uppmaningar till att stoppa och förbjuda, det är ju det som skapar oro tunt dem.

Sluta att debattera om deras vara eller icke vara – det är deras sak. Börjar man kasta glåpord mm efter dem så lär några reagera. Ibland med all rätt.  Sluta genomföra motdemonstrationer, det är då det går åt pipan. Fråga polisen vem som startar dessa sammandrabbningar. AFA, ung vänster och liknande ligger högst på den listan. Till Lindbergs besvikelse är det inte NF.

Jag sympatiserar inte med NF men jag anser att de har rätt att existera som alla andra. Om man slutar med all uppmärksamhet emot dem så lär deras demonstrationer bli lugna och försvinna ut minnet på alla som inte är intresserade. Det är när man provocerar man får det resultat som Anders Lindberg verkar gilla. Då får denne självutnämnde expert lite att skriva om……

 

13 thoughts on “När skall svt sluta……..

  1. Det finns trots allt lite underhållningsvärde i att se Anders Lindbergs desperata försök att ge sin syn på saker och ting. Om han lyckas är upp till betraktaren i detta fall TV tittaren att avgöra. Man kan undra vilket stolpskott som kommer att lyftas fram när pajasen Lindberg är uttjänt.

  2. Har man en IQ överstigande 50, så kan man ju konstatera att herr Lindberg är helt jävla dum i precis hela huvudet. Har man inte insett det, ja då understiger väl IQ:n 50 och då har man kvalificerat sig till att få söka jobb på Aftonbladet.

    • Han lyckas tyvärr dra mycket uppmärksamhet till sig vilket gör att fokus flyttas bort från annat: alla de sexuella övergreppen, det muslimska brödraskapet’s subversiva verksamhet etc.

  3. Hittar förbjöd sina politiska motståndares partier. Jag förstår att herr Lindström har liknande ambitioner. Som väl är har han dock ingen makt och lär heller aldrig få någon sådan.

  4. Han behöver skaffa sig ett liv. Eller kan det vara så att AB liksom http://genusdebatten.se/ har ett underbart hustroll som de bara låter vara med för att få lite action and reactions och alltid är emot allt vad du än säger! 😆😊😈

KommenteraAvbryt svar