Afghanistan säger upp avtalet med Sverige??

Enligt nyheterna  är Afghanistan på väg att säga upp avtalet med Sverige om att ta emot sina egna när de utvisas från Sverige. De påstår att de inte har resurser att ta emot fler? De kan inte ta emot sina egna som har med sig ett bidrag från Sverige för att klara sig?? Vi har tydligen resurser att behålla och ta hand om dessa lycksökare. Många av dem lögnare som påstår sig vara barn under 18 år när de i skälva verket har fru och barn själva som de väntar på att få hit.  Många av dem våldtäktsmän som slipper straff för att de påstår att de är just “barn”.  Vad tror Afghanerna?  Skall vi bli deras socialkontor? Sverige måste sätta ned foten nu och skicka tillbaka dem allihop.   (bilden lånad av Kaziva)

barn

23 thoughts on “Afghanistan säger upp avtalet med Sverige??

 1. Det verkar som om Afghanistan har en betydligt klokare och intelligentare regering än oss, vi Svenskar, och vi har en “folkvald regering/riksdag”??!!
  De vill inte ha tillbaks sitt folk (?!?!) och Löfven med Reinfeldt välkomnar dem?!?!?
  Ska vi skifta regering??
  De vet vi något som inte våra s k “politikerelit” inte vet!!!!!

  • De får “betalt” av EU att “ta emot sina egna” och “räta upp problematiken….. men……. belastar EU och främst Sverige – vi betalar dubbelt upp, kanske trippelt upp?!?! Double (tripplar) jeopardy!
   Jag hade absolut gett dessa skattemedel till våra Svenska “uppbyggare”! Dvs våra äldre (min mamma var en hårt arbetande byggstäderska/fattigpensionär – finskt flyktingbarn)

  • De är inte den första nationen, som vägrar ta emot sina egna medborgare. För de resonera så här, Har vi en gång lyckats bli av med dem så vill absolut inte ha dem tillbaka på några villkor. Dessutom gjorde dessa länder dumsvenskarna, en stor tjänst och sig själva med. I och med Svenstia fick dessa asylanter steg IQ nivån i båda länderna. Herr Glanzkopf vår f.d. statsminister tackade dem för att, de valde Svenstia. En överväldigande majoritet de s.k. storhetsvansinniga dumsvenskarna, vill för allt smör i Småland ha dem kvar och hellre än gärna många, många fler. Ty det triggar deras storhetsvansinne och jordens dummaste folk känner sig, som godheten själv. Svenskingarna, är inte friska å huvudets vägnar, jag tror att, det är en ny sorts sinnessjukdom, som är ytterst smittosam eftersom så många samtidigt har insjuknat i denna farsot. Den lär vara obotlig och leder ovillkorligen till döden på många olika sätt.

 2. Höj återvändarbidragen under en överskådlig period så skall ni se att Afghanistan kommer att välkomna sina bröder och systrar.
  Sedan när de flesta är hemma så råkar bidragen upphöra på grund av sviktande skattebas.

  • Klart som fan att dom är afghaner, för inte fan är dom svenskar i alla fall, det är en sak som är 100% säker.

 3. Som vanligt vinklar Absurdsk PK-press den Afghanska vädjan…
  Denna riktar sig mot EU,och inte speciellt mot Absurdistan.För att relativisera det hela,har Afghanistan bett EU,att dra ner på takten vad gäller hemsändande av deras medborgare som nu vistas i Europa.
  För dagen har man inte tillräckligs resurser att placera ut hemvändarna enl. Kabul.
  Storhetsvansinnet från “jordens mittpunkt”,vill åter visa sin betydelse genom en falsk rapport !
  https://1.bp.blogspot.com/-KBx4l4aO194/WVYZXAV5n6I/AAAAAAABUqw/V1U5ZwYdzbUn3mGkPO10GQoB7uwFoAPzwCLcBGAs/s1600/11215151_1070039009674599_9183037658226068083_n.jpg

 4. Låt FN ta hand om dem. Det är ursprungligen p g a deras deras direktiv vi har flyktingströmmar därifrån. Organisationen borde köpa ett stycke territorium där personer som dessa kunde utvisas till. Där kunde FN:s personal sätta i gång med infrastruktur, bygga bostäder och andra arbeten tillsammans med dessa.

 5. Ja! Afghanistan tappar alla sina “högutbildade genier” till medborgare! Dvs sina “getkn*ll@re, getherdar, våldtäktsmän osv
  Mussarna bedriver “biologisk krigföring” mot väst genom att besudla oss västerlänningar! Ta över väst och skapa sitt egna kaos!

 6. De afghanska myndigheterna vet vilka skitstövlar de exporterat hit.
  Inte så konstigt att de inte vill ha tillbaka dem.

 7. Vad vi kallar Afghanistan är en artificiell uppbyggnad, från västmakter.
  Området har stam och klansamhällen. Afghanistan är därför fernissa för
  dessa. Vi är vana att konfrontera nationalstater, men vi har missat att
  stammen är viktigare än en fernissa. Alla dessa grabbar/män kommer
  från klaner och stammar. I Sverige kan de gå runt och ställa till våldtäkter,
  stölder och så vidare, på grund av att stammen inte kan kontrollera dom.
  I stammen skulle dom inte göra det dom gör här. Det är en stor miss från
  svenska myndigheter att inte veta. deras identitet ligger hos sitt folk inte
  i en ej respekterad stat. I Afghanistan finns 72 olika folk! Vi kan vara lyckliga att vi är så pass homogena som vi är. Jag rekommenderar att lyssna på youtube.com Mordechai Kader en israelisk expert på Mena
  länder.

 8. Är enkelt lösa. Antingen sluta ge bidrag till Afghanistan och dra hem all personal från Afghanistan. Dra detta genom EU och FN.
  Lämna dessa på deras ambassad i Sverige. Skicka tillbaka dessa till Iran där många kom ifrån. Utöka återvändarstöd.
  Nu lär det ändå inte bli så, utan det verkar finnas en bred majoritet för att låta dessa stanna. KD, L, Mp, S, C, V.

  Står även i Migrationsverkets regler att den som lämnar oriktiga uppgifter får inget uppehållstillstånd och om dessa fått skall detta dras tillbaka.

 9. Går det inte att få ett återvändandeavtal med Iran? Dit har ju hazarerna flytt. För övrigt blir jag mer och mer övertygad om att flyktingarna borde placeras inom omgärdade områden för att inte spridas mer över Europa. Gärna på afrikanska kontinenten. Kan inte EU hyra en kustremsa någonstans?
  Likaså borde ett särskilt område i sydöstra AU avsättas för ett zigenarland – med utreseförbud!

 10. Packet kommer ju ifrån Iran, Turkiet. Det går tydligen bra för de andra länderna att ta hem packet. Dra in biståndet omgående. De vet att vi skattebetalare i Sverige har de mest korkade politiker i världen och batikhäxor som vill ha sängvärmare, så det är bara att köra på, nu har Menaland blivit av med sina rötägg och placerat dem i dumSverige

 11. På Gränsbevakarna Australien ,Kanal 9 .kan man se hur en normal stat agerar. Ankommande utan visum/falsk visum returneras direkt till avreseflygplatsen. Lätt som en plätt

Kommentera