En ekonomisk Miljöpartist filofiserar

EKONOMI. Det socialdemokratiska kalifatet Malmö får 14 miljoner om dagen, över 5 miljarder om året, från landets övriga skattebetalare. Ändå ger den konkursmässiga staden bidrag till illegala invandrare vilket Miljöpartisten och kommunalrådet Nils Karlsson inte tycker är konstigt. 

Nils Karlsson har för övrigt sagt flera gånger att han slutar Twittra

Om herr Karlsson på bloggen…

11 thoughts on “En ekonomisk Miljöpartist filofiserar

 1. Tja, mina vänner, det står ju alla och envar fritt att kalla sig filosof – oavsett om man som i detta flagranta fall uppvisar alla tendenser på att tillhöra de primitiva, logikbefriade och samhällsfientliga värdegrundsbarbarernas tröttsamma skara.
  Globalismens påverkan på omdöme och verklighetsuppfattning torde med hästlängder slå alkoholismens, oaktat dessa båda sjukdomsförlopp har ett konstant tillstånd av delirium som den gemensamma nämnaren.
  Ovan nämnde Miljömarodör är utan tvekan medlem i George Soros fan club – ett näpet kotteri av nationsbespottande galningar ägda av en av mänsklighetens största fiender.
  Andreas.

 2. Nils Karlsson ger verkligen dumhet ett ansikte!
  Han har lovat att sluta tvittra, han har ävenså lovat att sluta med politiska uppdrag från och med nästa val.Låt oss hoppas att väljarna i Malmö hjälper honom i denna föresats.
  Han har säkert räknat ut att han då har sitt på det torra och kan leva på skattebetalarna resten av sitt liv.
  Han och hela Malmös styre, i den konstellationen som de har idag och även tidigare år, har sett till att Malmö blev den stad i Sverige som det gäller för oss att undvika.
  Kan bara beklaga dessa Malmöbo som inte hann lämna detta sjunkande skepp.

 3. Att Nils Karlsson har satts i en position, där han kan påverka en kommuns ekonomi, är ju inget annat än en katastrof. De kommuner, som tvingas betala för Malmös slöseri, borde kunna kräva att staden ställs under förmyndarskap. Hela Malmös ledning verkar ju ha flippat ur totalt.
  Hur har innevånarna i Malmö kunnat välja en sådan samling stolpskott för att styra staden? Och hur skall det gå, när hela Sverige blivit som Malmö?

 4. Dags för Sandor att träffa Nisse igen.

  Nisse börjar bli lite väl vilsen nu.

 5. Nils använder spanska låt mig översätta hans Nada till någonting begripligt;
  Nils allra dummast always.
  Nils tycker det är trevligt med något lite utländskt eftersom han är mångkulturens förkämpe.

 6. Tack Nils, för att du sponsrar de illegala, med medel ur din egen ficka! Eller, förlåt, skattebetalarnas ficka. Oj, vilken tankevurpa, det där höll på att gå illa, jag får bestämt skölja ner en Valium och gå och lägga mig.

 7. Lärde sig Malmös toppchefer på sin studieresa till USA hur man kan fördärva sin stad ännu mer än vad man hittills redan lyckats med?

  https://lh3.googleusercontent.com/-k0iB9T_yer0/V8gJjE2ng4I/AAAAAAAACFY/LBXZCsXhFCk/s640/blogger-image-1638752607.jpg

  För mer än 6 år sedan fanns det en sosse i Malmö som vågade uttala sig

  Delcitat

  S-politiker i Malmö hyllade Jimmie Åkesson

  Minns du bilden av Mona Sahlin i slöja?
  Frågan ställs av Freddie Åkerblom (S), ombudsman på Byggnads och tills nyligen ordförande i stadsdelen Hyllie. Han berättar om den tuffa valrörelsen ”ute i byggbodarna”.

  Affischen där partiledaren parats med antimuslimska budskap var vanligare förekommande än Socialdemokraternas egen, konstaterar han.
  I en historiskt sossevänlig miljö hade attityderna förändrats. Valarbetet var, som Freddie Åkerblom beskriver det, ”inte någon Eriksgata, precis”.
  (Publicerades 2011-02-14)

  Slut delcitat

  Läs gärna hela reportaget på länken nedan:

  http://www.skd.se/2011/02/14/s-politiker-i-malmo-hyllar-jimmie-akesson/

 8. …och fetknoppens övervikt belastar inte sjukvården?

  Att han har mage, visste vi. Att den magen också obehindrat och alltid ljuger, visste vi också.

 9. Dra in bidraget då för helvete. Vi Svenska skattebetalare är jävlit trötta på att försörja alla blattar som regeringen bjuder in till Sverige. Nu Stefan Löven är det dags att tänka på dom pensionärerna som inte har pengar till mat i slutet på månaden. Eller tycker du att Kyrkan skall stå för maten till dom som byggt upp landet ?

Kommentera