Trump – PK 9-0


UTRIKES. USA:s president är enligt det svenska PK-etablissemanget fullständigt oduglig och på gränsen till kriminell. Nyligen stoppade lägre federala distrikts- och appellationsdomstolarna Donald Trumps inreseförbud inreseförbud från vissa muslimska länder, Då jublade svensk media och menade att detta bevisade att Trump hade fel.

Svenska medier begrep dock aldrig att inreseförbudet inte avgörs i mindre domstolar utan i Högsta domstolen. Nu har HD sagt det sista ordet i frågan kring medborgare från muslimska länder och presidentens befogenheter att besluta vilka som får och inte får resa in i USA.

Det slutade 9-0 till Donald Trump i amerikanska Högsta domstolen när det gäller den viktigaste delen av inreseförbudet. Det vill säga presidentens befogenheter att stoppa medborgare och flyktingar från vissa länder att resa in i USA. Amerikanska HD står enad bakom Donald Trump i denna fråga.

De som kan bevisa direkta kopplingar till USA såsom blodsband, studier eller arbete kan dock fortfarande besitta rätten att släppas in enligt HD. Dock kan även de stoppas i praktiken om Trump så önskar.

Beträffande blodsband kan Trump kräva stenhårda bevis såsom flera ID-handlingar utskrivna av staten, vilket i länder som Somalia och Syrien i princip är omöjligt att införskaffa. Även DNA-tester kan enkelt krävas, vilket redan används i USA eftersom risken är stor att migranter från vissa länder begår bedrägeri med ID-handlingar. Migranter utan dokumentation släpps inte in under några omständigheter.

Människosmugglare får alltså extremt svårt att lura in människor med den svenska taktiken, ”tappa alla id-handlingar” så länge Trump är president.

Intresserade kan läsa det 16 sidor långa HD-beslutet här.

Det har även extraval som setts som en förtroendeomröstning för Trump i Georgia, Montana, South Carolina och Kansas som alla vanns av republikaner.

Tydligt är att USA:s röstberättigade inte röstar som PK vill.

-Pettersson håller med om att Donald Trump är kontroversiell, men min personliga uppfattning är att svenska medier borde ägna större kraft åt att granska de svenska politiker, och de är många, som inte kan öppna munnen utan att ljuga.

När det gäller inreseförbud, har ni sett någon kritik i Sverige mot att Israeliska medborgare är permanent förbjudna från att resa in i 16 muslimska länder? 

 

 


4 responses to “Trump – PK 9-0

 • Mimi N.

  Heja, Tommy !!! Men ”lagom” räcker inte, försök hitta en antonym.

  Gilla

 • Fredde

  Mycket bra inlägg!

  Just svenska PK-media lägger ju ner otrolig energi på att analysera Trump, det sprids diverse ”sanningar” om vad Trump sagt och gjort, och vad USA tycker om det.

  Fast, i verkligheten är det ofta någon på gatan som intervjuas, gärna studenter som har ingen eller mycket lite uppfattning eller kunskap i frågorna.
  När inreseförbudet var på tapeten, var ”folk i USA” negativa, men det visade sig att de som uttalade sig inte ens visste vilka länder det handlade om, eller varför.
  Det ”råkade” svensk PK-media missa att berätta om…

  Att Trump, till skillnad mot svenska politiker, håller sitt vallöfte är heller inget som nämns i PK-media. De är så förblindade av hat, så de kan inte se klart.
  Ingen har väl glömt hur de satt med ledsna hundögon i ”oberoende” SVT och sörjde att Trump blev president.

  Och korkade 87% (nåja, nu är det kanske nere i 75…) gapar och sväljer propagandan – det är sorgligt!

  Nu är inte Trump någon stor ikon för mig, men rätt ska f-n vara rätt!

  Gilla

 • Tony

  Då får väl SVT s tillgjorda expert Carina Bergfeldt ändra på
  sina skadeglada minspel för hon har haft fan så svårt att
  undvika att visa hur illa hon tycker om Donald Trump,
  vilket Svenska folket inte har med att göra, hennes jobb är
  att förmedla nyheter, inget annat, hennes privata åsikter
  kan hon stoppa upp någonstans!

  Gilla

  • Hans Nilsson

   Carina Bergfeldt är ett stort jävla kräkmedel. Man bli galen när hennes fula tryne dyker upp i TV ruta,

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: