Barnvagnspromenader


Nu ska mammor med olika ursprung promenera tillsammans med sina barnvagnar.

Den kraftigt överdimensionerade asylinvandring som kommer att påverka det svenska samhället i generationer och den misslyckade integration som följer i dess kölvatten, tar nu allt mer absurda former.

I Växjö har man startat upp ett projekt med namnet ”Promenera för att integrera”, som syftar till att föräldralediga svenska mammor ska ta en promenad tillsammans med nyanlända mammor. På så vis ska man få nyanlända mammor att integrera sig i samhället och skapa sig ett nätverk man kan ha glädje av i sitt nya land.

320 000 kronor har den ideella organisationen Institutet för lokal och regional demokrati fått i stöd av Länsstyrelsen för att sjösätta projektet. Här ser vi ytterligare en organisation som skor sig på asylindustrin. Behöver man verkligen locka med pengar för att få nyanlända att integrera sig? Varför inte bara sprida ryktet bland nyblivna mammor, att varje onsdag klockan 11:00 arrangeras en barnvagnspromenad för både svenska och nyanlända mammor, allt i integrationens tecken.

SR

Nu är det här projektet inget nytt.

I Småland får fyra kommuner dela på 1,5 miljoner i år. Förutom ovan nämnda projekt återfinns fantasifulla namn som Alvesta kommuns ”Väninnor till väninnor” och Uppvidinges ”Pappa kom hem”.

I Laxå kan man promenera tillsammans med nyanlända och kvinnorna på bild ser lika nöjda ut som de kvinnor som poserar med unga afghaner.

Sök och ni skolen finna mängder med exempel likt de ovan. Det blir allt enklare att förklara för omgivningen varför Sverige som i decennier legat i topp när det gäller skattetryck och höga skatter, måste höja dem ännu mer och varför svensk välfärd trots detta går kräftgång. Allt fler vet vad våra skatter används till.


17 responses to “Barnvagnspromenader

 • naimlap

  Att det händer i Smålänsk kommer inte, som någon överraskning.
  I Smålänsk, finns det många stollar. En av de riktigt handikappade smolnski är rödhättan Löövet, en helt galen figur. Så bevara oss för smolnski!

  Gilla

 • Kh

  Det är lätt att göra pengar på integrationen. Stora summor projektmedel finns tillgängliga och de faktiska resultat som eventuellt åstadkommits med hjälp av projekten kontrolleras aldrig.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Det är hög tid att Svenska folket håller i plånboken och prioriterar hårt för att minska köpkraften och därmed moms och andra skatteintäckter så att landsförrädarna får mindre skatteintäckter att slösa bort.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  När tar man tag i bilbränder ,skjutningar och annan brottslighet ?. Då finns det inga pengar.Jävla massa trams finns det hur mycket pengar som helst.Är inte det märkligt?Så blir ett när nazister regerar men nu kallas dom socialdemokrater men 30 40 talet var dom Hitlers hantlangare i Sverige.Trams allting.Mvh Adolf

  Gilla

 • introvert

  Allting i Sverige ska ju organiseras till döds, naturliga inslag i vardagslivet
  måste finansieras. Barnvagnspromenaden, en lapp om en gemensam
  promenad räcker väl?!

  Gilla

 • dave

  Trams!

  Gilla

 • eva

  Projekt och projekt och projekt! Finns inget värre. Brukar anbefallas när inget annat hjälper, när utvecklingen inte går i önskad riktning. Jag var med om ett projekt på min arbetsplats en gång, det var på 80-talet och industriinriktat så det var ändå rätt realistiskt upplagt. Men nej!
  De unga mammorna kan nog känna sig viktiga och sedda när de deltar i ett projekt.

  Gilla

 • Mm

  De har ju redan betalt för att vara hemma med barnen och troligen även röstat för invällarskiten, då kan de väl umgås. Börja vänja sig, det är det som de måste göra nu, skolan som de inte kan välja bort. Snart röstas det för bussning från det tjusiga området de bor i till förortsskolan. Heja PK, och Södermalms maffian. Lycka till i ert nya Sverige med all spännande mångkultur ni och era telningar får vara med om.

  Gilla

 • Jhonsson

  Idiotin i Sverige tycks breda ut sig allt snabbare.
  Trodde aldrig att smittan från riksdagshuset kunde sprida sig så snabbt.

  Gilla

 • Jag

  Slöseri med skattepengar!
  De vill INTE och kommer INTE att kunna ”integreras”! De är här för ”social turism” och INTE för att umgås med riktiga Svenskar!
  Dessutom vill jag INTE att min partner och barn skall börja umgås med dessa, speciellt INTE muslimska kvinnor! Deras män SKALL INTE få eller ha någon som helst kontakt med min Kvinna! Jag vill INTE utsätta henne för den risk det innebär!!!! Jag vill INTE att min kvinna beblandar sig med dessa ”invällare”!

  Gilla

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   Helt naturlig reaktion, vilken bara vittnar om en sund försvarsinstinkt och bibehållen kampvilja, och där somliga av oss väljer att gå i härnad mot det utbredda vansinnet som påtvingas det kuvade svenska folket.
   Vad beträffar de evinnerliga barnvagnarna, icke sällan framförda av höggravida MENA-madamer med ett ansenligt antal barnbidragsvälsignade reproduktionsalster i släptåg, vore Sverige ett fan så mycket lyckligare land om vi slapp kryssa mellan dessa oräkneliga schabrak och dess olycksbådande innehåll.

   Denna uppfattning delas förmodligen av alla de hederliga, normala invandrare som nalkats våra nordliga breddgrader i akt och mening att bedriva seriösa studier, arbeta och göra rätt för sig.
   Andreas.

   Gilla

 • age

  Visst är det märkligt?

  Både fiskeristyrelsen och vägverket har satt till stora resurser för att begränsa inflödet och utvecklingen av invasiva arter i vårt fosterland.
  Jag tror att Skogsstyrelsen (eller vad de heter) också har liknande ambitioner.

  Invällarverket, som har fått 100 miljarder i extra bidrag skulle också kunna begränsa ”invasiva arter” i, och till vårt fosterland.

  Sverigevänner!
  Gör Sverige svenskt igen!
  Håll Sverige rent!
  Jag är rädd!
  Alla muslimer är muslimer!

  Gilla

 • Cinna

  Fint initiativ, men inget det ska behövas miljoner skattepengar till.

  Gilla

  • Cinna

   Ni som trycker tummen ner, menar ni att ni tycker Att det behövs skattepengar för att få människor att umgås?
   Umgänge borde vara frivilligt.

   Gilla

   • Cinna

    Och ärligt talat tror jag uppslutningen uteblir.

    Hur som helst; skattepengar ska inte gå till sånt här alls!

    Någonstans sitter någon och skor sig, på bekostnad av vård, skola, omsorg…

    Gilla

 • Nisse

  7klövern har redan satt Sverige i katastrofläge……….

  Liked by 1 person

  • naimlap

   Fel, den stora majoriteten 87% 95% har sett till: Att, det gick ad helvede till med laned. De måste idag vara överlyckliga hur väl de lyckats med sitt uppsåt att, bli den humanitära, tärande stormakten.
   Som styrs av en figur, som inte ens klarade av att, svetsa ej heller kunna läsa innantill, Indien ligger Kina påstår Svenstias statschef.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: