De Civiliserade eller Huvudhackarna


Israels premiärminister Netanyahu kommenterar den Iranska ”klocka” som räknar ned tiden till att Israel skall vara förintat som vi berättade om igår. HÄR

FjärranÖsternRedaktören konstaterar att tyvärr har den Svenska regeringen med Sve Tsaren och Utrikesblondinen i spetsen valt ”huvudhackarna” i stället för det framgångsrika och demokratiska Israel!

JPost

Med den förkärlek för ”huvudhackarna” (Iran, Saudibarbarienb, palestian) som den Svenska regeringen uppvisar undrar FjärranÖsternRedaktören, kommer utrikesblondinen likt Salome att dansa en slöjdans för Sve Tsaren och som belöning kräva (Johannes döparens) Åkessons huvud på ett fat?


5 responses to “De Civiliserade eller Huvudhackarna

 • MartinA

  Jösses. Iran sysslar inte med terror eller invasion av andra. Och har gjort mer än de flesta för att stoppa förstörelsen av Syrien.
  Israel däremot ger stöd till ISIS och olika sunni-miliser i Syrien.

  Dessutom smyger ”FjärranÖsternRedaktören” in ”tsaren” som något negativt i det här, troligtvis som ett led i en hätskhet mot Ryssland.

  Den här skribenten är renodlad neocon. Alltså precis den ideologi som har skapat flyktingkatastrofen och som arbetar för att ta bort varje stats suveränitet.

  Gilla

 • ulsansblogg

  Vi ska ALDRIG vänja oss vid statsterrorism eller olika politiska/religiösa gruppers terrorism för att störta det demokratiska samhället.
  Om vissa vill få oss att inte känna rädsla för ökad terrorism kanske de har en dold agenda..
  Vi bör i ställer reagera med vrede och tillse att våra politiker fattar kloka beslut och med alla rill buds stående medel förhindrar terrorns skadeverkan på det demokratiska samhället.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/06/26/badkar-eller-terrorism-det-ar-fragan/

  Gilla

  • naimlap

   Har du någonsin hört att, jubelidioter skulle ha fattat kloka beslut?
   Jag har i all fall aldrig varken hört eller sett detta fenomen.

   Gilla

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   Väl rutet, högt värderade Ulsans!
   Kunde lejonparten av svenskarna förmås att anamma denna sunda och naturligt självbevarande attityd, skulle framtiden te sig betydligt ljusare och rimligare.
   Andreas, nöjd prenumerant på ulsansblogg 🙂

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: