Tankbil exploderade i Pakistan – över 120 döda.


En  lastbil välte och tappade en oljetank på motorvägen vid Bahawalpur i Pakistan. Den fattade eld och exploderade. 123 människor har dött hittills och runt 75 är svårt skadade. Hur många som fått mindre allvarliga skador förtäljer inte historien. Elden verkar ha startat när människor samlats kring tanken för att samla upp oljan samtidigt som de har haft brinnande cigaretter i munnen.  Många bilar och motorcyklar har fångats i elden. 

_96630863_pakistantanker

 

svt


2 responses to “Tankbil exploderade i Pakistan – över 120 döda.

 • Bosse S

  Är huvudet dumt så får kroppen lida.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Onekligen säger incidenten en hel del om den infantila befolkningen i detta koranförslavade och allmänt underutvecklade land, ty vilka skulle annars drista sig till att tända en cigarett i närheten av en tankbil som vält? Vuxna människor med sjuåringars omdöme åsamkar automatiskt kaos vart de än befinner sig.
  Andreas.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: