Jomshof om M-politiker: Tycker inte han är svensk


INRIKES. Sverigedemokraternas partisekreterare Richard Jomshof delade under fredagen en debattartikel som M-politikern Kahin Ahmed skrivit på Nyheter 24 med rubriken ”Du är inte välkommen i förorterna, Jimmie Åkesson”.

Jomshof twittrade vidare artikeln med kommentaren ”Och du är inte välkommen i Sverige, Kahin Ahmed!”.

Jomshof säger till att han står för att han inte tycker Ahmed är svensk, trots att M-politikern är svensk medborgare och har bott i Sverige sedan 1992. Skälet till det är att Ahmed med sin debattartikel visar att han inte förstår ”hur svensk demokrati fungerar”, säger Jomshof. – Det är provocerande när någon som inte är svensk kommer till Sverige och försöker inskränka svensk yttrandefrihet, säger Jomshof.

-Pettersson är beredd att hålla med Richard Jomshof, vi behöver mer sådant klarspråk från SD. Kahin Ahmed är visserligen svensk medborgare men han är inte svensk utan ännu en kränkt muslim och islamist med rötterna i Somalia och som ni vet går inte islam och demokrati att förena.

Nedan ett inlägg av Ahmed i Nyheter24 där han klart och tydligt visar att han står på islams och profetens sida mot demokrati och yttrandefrihet.

”Hanif Bali kallade för en tid sedan profeten Mohamed för pedofil på Twitter. Han är riksdagsledamot och före detta integrationspolitisk talesperson för Moderaterna, partiet som jag själv tillhör.

När jag hörde vad hans sagt kände jag något som jag inte känt på mycket länge: jag skämdes för att vara moderat. Jag trodde jag var med i ett parti som stod upp för de mänskliga rättigheterna, inte ett vars företrädare kränker dem.

Han skyr inga medel för att utsätta muslimer för grovt kränkande behandling genom att kalla profeten Mohamed för pedofil. Han gjorde ett avskyvärt övertramp mot de mänskliga rättigheterna samt brott mot internationella konventioner genom att kränka en minoritets trosbekännelse. Istället skulle han kunna agera utifrån den etiska moralkompassen som ansvarsfull riksdagsledamot.

Det är hemskt när en riksdagsledamot som själv har invandrarbakgrund utsätter en annan invandrargrupp för kränkningar istället för att ta fighten för skapande av ett inkluderingssamhälle och kampen mot främlingsfientliga krafter i samhället.

Hanif Bali är oansvarig och gått över anständighets gräns när han förolämpat vår profet Mohamed, Guds frid och välsignelser vara över honom. En riksdagsledamots agerande ska vara en förebild för samhällets medborgare, det innebär full respekt för mångkulturalismen och tolerans för olikheter.

Dessutom gör hans uttalande att han underblåser onödiga diplomatiska konflikter med den muslimska världen. Som kan skada våra svenska intressen ute i världen. Det är av största vikt att politiker som Bali visar ansvar och inte gör uttalanden som dessa.

Jag hoppas att Hanif Bali skäms, och jag kräver att han ber om ursäkt.”

Kahin Ahmed,
Lokalpolitiker, för Moderaterna i Rinkeby/Kista,
Sociolog och samhällsvägledare


60 responses to “Jomshof om M-politiker: Tycker inte han är svensk

 • Jonny Fagelsag

  Kloakråttorna med socialbidrag i området har sina företrädare! I Svärje behöver svarta muslimer inte jobba….Grattis ni som röstar på Löven!!!!!

  Gilla

 • Jag

  ”En häst som föds i stallet är en häst! Men en katt som föds i stallet är inte automatiskt en häst”

  Gilla

 • Trynbald

  Ahmed har väl bara att finna sig i vad partiledningen har bestämt. Batra vill ju samarbeta med SD. Så vad hen muslimen sysslar med får väl bli ett internt problem.

  Gilla

 • gamgubben

  Han kallar sig samhällsvägledare, inget att undra över då hur samhället utvecklas.
  Vi är på väg rakt till hades!

  Gilla

 • Tony

  Kaihn Ahmed

  Du säger kränka vår profet, ja just det, kan du få in i huvudet att
  det är er profet , men han är inte vår profet, här tror vi på sagor
  när vi är barn, men inte när vi är vuxna, kanske därför vårt land
  har varit snyggt och vårdat och era mer eller mindre ligger i
  spillror.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Gilla

 • Truthfighter

  De utifrånkomnande som inte accepterar andras yttrandefrihet i VÅRT land, har inget här att göra, och inget som helst flyktingskäl. För förtryckare som flyr, flyr inte av förföljelse, utan för att undgå straff.

  Gilla

 • Realist

  Mycket bra svar !!!
  Tack och amen för det ………..

  Gilla

 • Pica pica

  Jag tycker att Kahin Ahmed och den afrikan som arrangerade Järva-veckan ska vara tacksamma att Jimmie kom. Han såg ut att dra störst publik.

  Gilla

 • Kurt

  Att ha ett Svensk pass eller ha åkt tunnelbana gör mig inte till Svensk oberoende hur länge jag ha bott i Sverige. Jag är Tysk med svensk medborgarskap. vilket inte hindra mig från att vara en Lojal Svensk medborgare och lever efter svenska regler och lagar. Men jag kommer alltid att vara ”tysken” och ta inte illa vid mig när man kallar mig för Tyskan.
  Tala om för en Finne att han är Svensk han kommer att rätta dig omedelbart och säger att han är Finsk men är ändå en lojal Svensk medborgare. Medborgarskap och etnicitet är två helt olika saker, vilket som oftast glöms i diskussionen.
  Inte är jag Kines för att jag ha åkt med tunnelbana i Beijing (original från Jimmy med Stockholm som förebild)

  Gilla

 • Tant

  Till syvende och sist, man kan inte bli svensk. Man kan inte bli tysk. Man kan inte bli kines. osv. Man föds till svensk. Man föds till kines osv.
  Är det så svårt att begripa?

  Gilla

 • OPete

  Helt rätt . Kahin Ahmed kommer aldrig bli svensk !!! För muslimer kommer aldrig vilja bli svennar !!!

  Gilla

  • maar

   De blir svenskar när det passar dem. Ett svenskt pass gör dem inte till svenskar, i synnerhet när man kan köpa ett svenskt pass i Rinkeby. Dessa nya ”svenskar” (som inte ens kan språket) kräver respekt – för vad då ? Ju, för deras kriminella beteende och lögner.

   Gilla

 • compulsoryunion

  Nya black moderater. Osama i Riksdagen/flyktinglägret är en annan av nya black moderater.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Är den bruna kaninen HIV-TESTAD? Reinfeldts släkting borde visas på lopp cirkus som Reinfeldts cirkus farfarsfarfar

  Gilla

 • Observator X

  Det enda som betyder något i sammanhanget är att k.ahmed är neger och kommer från landet Afrika och av den anledningen skall förpassas dit tillbaka snarast.
  Den/det, ja, afrikanus tar upp livsrum, lebensraum i Sverige, Norden och Europa. Icke acceptabelt.

  Gilla

 • Lena

  EU har enligt det här klippet planer på att öka på den afrikanska tsunamin till europa, om det råder det föga tvivel.

  Gilla

 • Lite

  En bland andra negativa egenskaper jag tycker mig se hos muhammedanerna är de tycks ha svåra ”politiska väderspänningar”. Ibland blir tydligen trycket för stort och då kommer en brakare av den typ vi kan läsa ovan. Och den STINKER.

  Bra svarat Jamshof!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå den moderata trenden………………….

  Uppdaterad 22 juni 2017 .

  https://www.dagenssamhalle.se/dagens-samhaelle-poll-of-polls

  Gilla

 • ossie

  Nu har svensk hat och skitmedia inkl, SVT gått igång på alla cylindrar nyheten toppar naturligtvis. Bra Jomshof stå på dig mot dessa drev.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Alls icke!
  Balif har minsann ingenting att skämmas över, vilket är åtskilligt mer än vad man kan säga om den kuriöst koranförslavade kverulant som tydligen under globalismens överinseende och den florerande korruptionen lyckats tillskansa sig ett svenskt medborgarskap.

  Frågan är väl närmast av vilken anledning han tror sig höra hemma på dessa nordliga breddgrader, där vi för övrigt åtnjöt en tämligen anständig tillvaro innan den aggressiva massimporten av mentalt invalidiserade MENA-muslimer förmörkade densamma.
  Andreas, stolt Sverigedemokrat och fast förankrad i verkligheten.

  Gilla

 • Anna

  Bah, Muhamed, profeten var ju med dagens syn pedofil, han gifte sig ju med en 6-åring på 600-talet. Pinsamt att en politiker, i Sverige 2017 gnäller om att han känner sig kränkt för att någon påpekar det idag. Jäkla offerkofta! Som att en kristen i Sverige skulle känna sig kränkt och gnälla över det, om någon påpekade att det nog är en smula överdrivet att Jesus gick på vatten…

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Att SD är större än Moderaterna i dagens opinionsundersökningar, kan väl inte förvåna någon. När man hör moderata politiker som Kahin Ahmed uttala sig.

  Att det finns gott om moderata politiker, med påfallande brister i hur det demokratiska systemet ska fungera i Sverige, är nu allt för vanligt.

  Vi glömmer aldrig decemberöverenskommelsen.

  Om nu Kahin Ahmed ska vara och är en god förespråkare för det moderata partiet, så finns det att göra i det partiet.

  Det behövs fler ”Hanif Bali” i moderaterna för att partiet ska ha någon som helst trovärdighet, för framtiden.

  Gilla

 • Håkan

  Sååååååå tröttttsamt!

  Gilla

 • Hanna

  Kahin Ahmed verkar bara bry sig om profeten Mohamed förolämpas och hur andra muslimer i andra länder uppfattar oss. Det är h ä r du är politiker i M fast det kanske inte spelar någon roll?

  Gilla

  • Rättsstravningsprojektet

   Han trodde M var för Mohammed, i övrigt kanske han inte kan läsa, han borde flytta till Danderyd nu när han kämpar på adelns sida. Oj just det, då kanske det inte finns några hyresrätter han kan få av socialen.

   Han borde ta sig en flygbiljett till zoomalia där det säkert finns skandaler att reda ur, vilket skämt det blir när partierna kvoterar in mindre bemedlade skådebröd,

   Gilla

 • Mimi N.

  En svart Ku Klux Klan, ful som fan, med tjocka läppar. Säkert svettas han onormalt mycket och har dålig andedräkt p g a av att bakterier i hans munhåla bryter ner matresterna till illaluktande svavelluktande produkter.
  Tandborste, tvål och deospray är okända föremål i hans hemtrakter eftersom det råder vattenbrist där.

  Gilla

  • Stenbock

   För den får du tre 🙂 😉 😉 av mig.

   Gilla

   • Mimi N.

    Tack, Stenbock. Det är glädjande att även en skabrös beskrivning når målet. Det var menat för blinda ögon, så att man inte skall tillåta mördarbakterierna röra vid er. Håll dem borta !

    Gilla

 • Stefan K

  ”Man känner sig rädd när man inte kan uttala sina åsikter utan att möta detta”, säger Kahin Ahmed och känner sig kränkt.

  ”Man känner sig rädd när man inte kan uttala sina åsikter utan att möta detta”, skulle Richard Jomshof kunna säga och peka på medias rapportering och vänsterns hat.

  Om Åkesson inte är välkommen till förorterna, borde väl i rättvisans namn alla platser utanför förorten vara tabu för Ahmed?

  Fler som undrar varför Waberi sparkades från riksdagen och varför Moderaterna är så tyst om honom idag?

  Gilla

  • Billy Boy

   Om Waberi: Den här videon …

   … + det här fotot …

   … och en hel del annat borde räcka för att förklara varför (M) stoppade Waberi till ytterligare 4 år i riksdagen.

   Waberi var sosse innan han gick över till (M). Tydligt tecken på att han ville nå så högt upp i makten som möjligt i Sverige. Den politiska ideologin var tydligen inte det primära.

   Gilla

  • Bosse

   Bra Jomshof.Jag tror inte att vi haft nån nytta alls av Kahin Ahmed på dessa 26 år han varit i Sverige.Han har ju bevisligen inte integrerats på dessa år.

   Gilla

 • B Bäver

  Bra av Jomshof, enligt M- politikern har han varit i Sverige i 18,år betalat skatt, är svensk medborgare. Lysande, han har fattat noll, av vad svensk demokrati är. Han har mage att påstå att Jomshof inte kan representera Sverige, men det kan han. Ännu en sann humorist

  Gilla

 • Bengt

  Kära Kahin Ahmed,

  Muhammad var inte bara en pedofil. Han var även våldtäktsman (han gifte sig med och våldförde sig på en 6-åring). Han var polygam (han hade 13 fruar varav 11 stycken samtidigt). Han var slavägare och massmördare (halshögg bl.a. 600 judar under en enda dag!). Han torterade och dräpte ständigt icke muslimer.

  Så ta ditt pick och pack och res tillbaks till det medeltida samhälle dom kom från. Här i Sverige vill vi inte ha dig.

  Gilla

  • Bosse

   Bengt! Att du inte blev poet.Detta var lyrik för ett svenskt öra det du skrev.Jag kan hålla med dig på allt.Fakta och sanning.

   Gilla

 • angelicaplacet

  Jag tycker att det är bra att han blev tillsagd.

  Han måste förstå att man kan inte säga till någon svensk att den inte får beträda svensk mark.

  Gilla

 • Lena

  De länder som kommer att må bäst framöver är dessa de före detta östländerna, hoppas att de orkar och det tror jag att de gör, de kommer fortfarande ihåg hur det är att vara förtryckta.

  Bra sammanfattning och vid cirka 6 minuter in i klippet………… Sverige, föga smickrande.

  Gilla

  • naimlap

   I Polen, har de inte bara många vackra kvinnor utan även intelligenta med kurage. I Svenstia. finns det alldeles för många kvinnor av deras raka motsats. Det är faktiskt synd om de svenska männen om de måste välja någon av dessa. Lösningen är att, välja bort dem.

   Gilla

  • assad

   Jag önskar jag var född i Polen.

   Filmen är fantastisk. ”Sveriges” fjantpolitiker försöker, via påtryckningsmedel, att påverka Polen, Ungern och Tjeckiska Republiken. Hahahahahahahahaha! ”Sveriges” rykte är snart kört i botten och ingen kommer att lyssna ens en sekund.

   Det svenska politiker kan lära ut är hur man inte ska göra – inget annat.

   Kan ni tänka er! Den studiesvaga Löfven försöka påverka det polska folket? Jag skrattar så jag tappar andan. Just nu ser jag pajasen för mitt inre – tom blick och vevande händer utan budskap.

   Svenska politiker har gjort precis alla fel man kan göra och har inget att lära ens en treåring.

   Dra åt helvete!

   Gilla

 • Billy Boy

  Växte tuppkammen nu på M-politikern Kahin Ahmed när han känner att Public Service har uttryckt samma hat mot SD som han själv luftar i sin debattartikel.

  Här är foton tagna på människor (inkl. demonstranter) i publiken framför scenen när Jimmie Åkesson SD talade på Järva

  Man kan se att SR-reportern My Rhowedder (med mörka solglasögon) befinna sig vid den gruppen som demonstrerade mot Åkesson med sina skyltar.

  Att en av demonstranternas skyltar hamnade i SR:s sändningsbuss försöker hon bortförklara i ett Twitterinlägg så här:

  ”Någon hade satt skylten på vår buss, jag tog ner den, ställde den ifrån mig medan jag jobbade och kastade den sedan. Odramatiskt.”

  Och den ”förklaringen” vill SR-reportern My Rhowedder att folk skall tro på. Hon är mycket mer insyltad i den här PK-fadäsen än vad hon vill medge. Både SR och SVT är ju bemannade med SD-hatande extrems vänster-sympatisörer.

  Läs gärna mer detaljer på länken nedan om vad som framkommit vid en noggrann granskning av det här fallet.

  http://left4photo.com/11/category/folkomrostad680dc199a/1.html

  M-politikern Kahin Ahmed borde lära sig det mest elementära … nämligen att vi har demokrati med åsikts och yttrandefrihet och svenska lagar att följa här i Sverige … inklusive i Järva … oavsett vad han må tycka.

  Gilla

  • Billy Boy

   Tillägg:

   Foto på själva SR-bussen med öppen dörr där men ser plakatet uppställt inne i fordonet.

   Gilla

 • nosferatu

  Om inte Kahin Ahmed respekterar de grundpelare Sverige står på, så är han inte svensk.

  Ahmed tillhör förmodligen samma skara som partikollegan Abdirizak Waberi och hans åsikter om demokrati, jämlikhet m..m. är som bekant inte svenska.

  Sedan undrar vi alla om Ahmed gjort sig till talesperson för alla i Järva. De som såg livesändningen när Åkesson höll tal, kunde se många med utomeuropeisk bakgrund som stod i publiken under hela talet.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Kaxigt av en parasit att kräva från landet den utnyttjar. Bruna kaniner har lite för ljust skinn för att passa i diopter när barnen tränar luftskytte. Kan Kamprad göra soffa av hen? Soffan brun kanin.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Jag får kalla kårar när sådana som negern kallar oss främlingsfientliga och vill ge bort vårt land till andra!

  Fantastiskt att ett parti med sådana politiker kan få en enda röst!

  Gilla

 • Joy

  Som den överspända Nalin Pekguls bror Kurdo Baksi sa, det var inte pedofili, för Muhammed var gift med Aisha.

  Muslimska äktenskap, utfärdade av imamer, borde vara kriminaliserade i Sverige!

  Gilla

 • Jhonsson

  Och du, Kahin Ahmed, är inte välkommen i Sverige.

  Gilla

 • 👀

  Kanin Achmed är pedofildyrkare
  och pedofildyrkare hör inte hemma i Sverige

  Det vill till en lagändring som förbjuder pedofilsekten
  Medborgarskapet ska dras in för alla pedofildyrkare oavsett var de kommer ifrån och var de är födda

  Gilla

 • Stenbock

  Väl att någon av partitopparna vågar säga ifrån ! Annars har det enda sedan Björn Söder,lämnade sina yttrande för talmansposten,varit tyst.

  Gilla

 • hllviken

  Fräcka invandrare finns det i parti och minut!

  Makteliten har importerat dessa under decennier mot det svenska folkets vilja.

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Vadå mot viljan? 87% röstade för 2014!

   Gilla

  • Hans Nilsson

   Var har du befunnit dig se senaste 40 åren.

   Gilla

  • naimlap

   Jag anser att, du inte skall vara så vårdslös med sanningen. Vid valet år 2010 gav hela 95% de s.k. dumsvenskarna sitt helhjärtade stöd åt asylantismus 4 år senare var de. 87%.Dagligen och stundligen visar svenskingarna sitt stöd för asylanterna och då speciell för mussarna, dumsvenskens skötebarn. Hur många gånger har inte swinja visat vem, som har henens .- hönsets lojalitet. Inte är det mot sina barn, barnbarn, övirig släkt och goda vänner.

   Gilla

 • ossie

  Bra kontrat !!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: