Hoppas ni alla där ute förstår och ser vad detta samhälle är på väg…

Från Jens Mikkelsens Facebook

När jag svänger in på McDonalds där min familj står och väntar på parkeringen så kör en romer ut vid utfart förbjuden. Med andra ord han körde in mig i sidan och tryckte till min bil rätt så rejält.

Jag kör från en bit och ställer mig på parkeringen, går ut med papper och penna och antecknar reg nr. Då han uppträder hotfullt går jag in i min bil igen och ringer polisen 11414, sitter i kö i ca 10 min och under dessa 10 min har denna man i ca 40 års ålder ringt ditt fler folk vilket jag först uppmärksammar när min dörr slits upp framför familjer,personal, barn , pensionärer och bli slagen ca 20 gånger med ett baseball rack av järn och dessutom mord hotad.

Fega svin, vuxna människor som varken har moral eller vett. Att ens få för sig att göra en sådan sak och dessutom framför barn är bara sjukt. Dessa romer går i kyrka i Malmö och deras pappa är pastor. Kristna my ass!!!! Hoppas ni alla där ute förstår och ser vad detta samhälle är på väg…

-Utan att Pettersson vad med och inte vet exakt vad som hände kan jag nog säga att zigenarna inte är medmänniskor, de är motmänniskor och det är inte fördomar utan erfarenhet…

49 thoughts on “Hoppas ni alla där ute förstår och ser vad detta samhälle är på väg…

 1. Den erfarenheten jag har av zigenare i Malmö är när vi var på Ikea och skulle äta. Kön var lång, in kommer två zigenarpar och ställer sig och äter direkt ur salladsbaren, går sedan förbi alla i kön och ställer sig först och beställer. Min första impuls var att rusa fram och putta zigenarna sist i kön, men min hustru hindrade mej. Med tanke på hur det gick för Pettersson var det nog lika bra. Jag frågade dock personalen när jag kom fram om zigenare har VIP-kort på Ikea och får gå före alla. Hon svarade att de inte hade möjlighet att tillrättavisa zigenarna.
  Så det verkar inte bättre än att vi svenskar får ena oss om våra normer och värderingar och använda civilkurage som en enad nation. De som inte ställer upp på det vill vi inte ha i vårt land.
  Som alla känner till finns det ett parti som förespråkar den linjen, rösta på dem.

 2. Så kan man läsa på nätet:
  ”ROMER – ETT FREDLIGT FOLK”
  ”Romerna har inte startat krig men har i flera krig blivit tvingade till att gå ut som soldater”

  Det var nog just detta som hände i Malmö. Zigenaren var ”tvingad att kriga” då Jens skrev upp hans bilnummer….

 3. Fy satan! Att kalla dessa indvider för människor är att ljuga.Inte ens babianer på apberget vid matningsdax beter sig så illa.

 4. Vi måste skilja på dessa två sjukdomar i vårt fosterland!

  Zigenarna, eller som min mormor brukade säga: ”Akta dig för tattarna”,
  är en art, eller snarare en avart av människan. Hitler kallade detta för ras.
  De har avsiktligt tagit avstånd från det civilicerade samhället för att behålla sin art/ras intakt.
  Evolutionen har sedan strukturerat rasen efter de behov rasen byggt upp.
  Stjäla, misshandla, ljuga och utnyttja sin omgivning.
  De har haft många hundra år på sig att anpassa sig till mänskligheten.
  De har levt i sin egen evolution.
  De kan alltså inte accepteras av de samhällen, där de befinner sig.

  Muslimer, däremot, är en grupp människor, som bildat en sekt.
  Sekten kommer ur, och har som mål att leva för och efter något så abstrakt som en ”tro”, islam kallas deras ”tro”.
  Muslimer har från födseln eller någon gång under livet blivit så helt hjärntvättade att de upplever att världen är, har varit och kommer att bli sådan som deras hjärntvätt/”tro” säger dem.

  Sekten lever efter en egen lagbok, ”koranen”.
  Koranen ger de hjärntvättade medlemmarna i sekten direktiv för sitt handlande.
  Som i en annan handbok för en annan ”tro” finns både fina och dåliga råd och regler.
  Gruppen, muslimer, har det tydligaste sektbetéendet och har ett tydligt aggresivt mål. Därav den också tydligaste kopplingen till begreppet, sekt.
  Detta för att de uppmanas av sin lagbok, koranen att upprätthålla sin ”tro”, eller sin starka bindning till sekten genom att 5 ggr/dag + fredagen övertyga sin vältvättade hjärna om sektens fortlevnad.
  Sektens/islams tro och övertygelse är att de har den enda rätta levnadsfilosofin.
  Sekten/islam har som mål att göra hela världen till anhängare till sin ” tro”.
  Sektens direktiv från koranen är att ta över världen, ”inte delar av den, utan hela. – Och om så behövs, med våld.
  Sekten har därför direktiv från koranen att betrakta alla utanför sekten som fiender.
  Sektmedlemmarna uppfyller sitt uppdrag på olika sätt och med olika synlighet för omgivningen.
  Sekten har under århundraden nått vissa framgångar mot sitt mål.
  Sekten utgör ett mycket starkt hot mot det samhälle, det land, den har tagit sig in i.
  Sekten är, av alla dessa orsaker, tydliga fiender, som befinner sig i vårt fosterland och utgör ett mycket starkt hot mot den välfärd vi själva byggt upp för oss och våra egna barn.

  Båda dessa grupper finns i vårt fosterland.
  Båda dessa grupper lever delvis eller helt på vår bekostnad i vårt land.
  Båda dessa grupper ger oss stora problem.
  Båda dessa grupper är accepterade av stora delar av vår befolkning.
  Båda dessa grupper utgör hot mot vårt fosterland och vår befolkning.

  Vi måste tänka och agera!

 5. (S) var ju på rätt väg under 1930-1950 talet ,— efter 1 barn skulle zigenska kvinnor steriliseras.
  Dåtidens (S) hade insett att alla åtgärder för att zigenarna skulle komma in i samhället var meningslösa.
  Nu -i Sverige får man börja med att deportera alla som invandrat .

 6. https://youtu.be/rl87f_cvJ00

  Knappast slumpen som startat och upprätthållit krigen och eländet i deras länder. Deras stora problem är att de inte kan sluta.

  Som ett upper motor neuron som tappat sina funktioner. Finns ingen broms i dem?

  Då måste andra som inte vill ha detta bromsa åt dem.

 7. Ut ur landet omedelbart, ta värdesaker ifrån dom som skadestånd.Totallföbud för åtevändning.Dags att resa för Svenska folket .Sverige åt svenskarna punkt slut.Mvh Adolf

 8. Ta det lugnt nu.

  Soraya Post (Fi) tänker ta tag i denna fråga i Europaparlamentet.

 9. När de själva eller deras barn blir attackerade, då kommer de att förstå det andra människor redan upptäckt. PK människor i Sverige är inte mottagliga, det är bara besvärligt att lyssna på oss som ser. Det är som att prata med väggen ingen idé. Romer vad är det, Zigenare heter det väl.

  • Jag, ser ofta swinja, lägga prasslande sedlar i zigges eller ziggans mugg men, jag ser även suggor,krama om den smutsiga ziggan . Det är för ganska så förklarligt, eftersom både dumsvensken och zigge står varandra ganska så nära. De tillhör både de 4 gäng, ” de föraktade folken”.

   • Och vad är du för en själv då, du som verbalt attackerar både hit och dit?

 10. Som vanligt är det den vanlige, fredlige och arbetande medborgaren och skattebetalaren som tvingas bära konsekvenserna av den kriminella regeringens politiska finter och samröre med den importerade brottsligheten. Detta är fullständigt skandalöst och läget kommer, sanna mina ord, att ytterligare förvärras tills dess att ett sannskyldigt inbördeskrig med blodiga upplopp och sammandrabbningar framtvingats av globalistetablissemangets psykopatiska strateger.

  Det existerar ingen ursäkt för detta övergrepp på svenska folket och den ytterst ansvarige för dessa kontinuerliga attacker är den vederstygglige bov som titulerar sig statsminister och som inte låter sig generas över det blod som flyter som en direkt följd av ministärens nationsfientliga statskonst.
  Den svenska skammen och förnedringen är TOTAL!
  Andreas 🙁

 11. Jorå jag har sagt det i femton år, tack för kaffet, ingen lyssnade,

 12. Cinna surar: Rätt många svenskar VÄGRAR se vart samhället är på väg! Senast igår hävdade ett par bekanta att det är svenskar som gruppvåldtar och att det är svenskar som misslyckats med integrationen?! Hur lyckas man vara så faktatesistent?!

  • (Argumenterar man med fakta börjar de prata om HUR man pratar om saker eller byter helt ämne.)

   • Ja assad, hur och när lyckades vilka fullkomligt kidnappa intellektet hos en så stor andel av svenska folket?! Det frågar jag mig ofta.

  • Eftersom ALLA ÄR SVENSKAR redan på tågtrappan på Malmö C eller på bron över Öresund är det klart som korvspad att det är SVENSKAR som våldtar. ”Svenskan” Ahmed, svenskan Abdullah, svensken Muhammed, svensken Mustafa. Logiskt, min käre Watson.

 13. Något för dig att se jockfall. Här syns tydligt Löfvens insatser, den jävla fånen:

 14. Vettiga människor vet och ser vad som händer med vårt land. Svenska politiker lever med höga löner utan ansvar. Behöver jag nämna den värsta vid namn? SR L. så vet alla.

 15. Det här kan hända vem som helst här på bloggen – anytime.

  Ingen hjälp att räkna med vare sig från samhället eller andra svenskar. Han sitter där själv nu och får bearbeta det som hänt med en familj som säkerligen inte mår speciellt bra.

  Vad ska man göra när varken polis eller andra svenskar (med vissa få undantag) vill hjälpa? Och, med en regering som öppet låter detta hända?

  Jag skrev just detta i ett annat inlägg:

  Det är inte så svårt att komma undan som skurk idag.

  Svenska Polisens nya affärsidé
  ”På Svenska Polisen är vår vision att skapa en bättre vardag för de många babbarna som har lite svårt att sitta still. Vår affärsidé går ut på att erbjuda varmkorv på plats. Utöver att servera dig den perfekt tillagade korven tillhandahåller vi också armband. Allt detta ska vi göra genom att verka i ditt närområde och vi ska sätta upp så många korvkiosker så du som babbe alltid har gångavstånd till din korv. För att så många babbar som möjligt ska få korv som både smakar lite godare och som gör gott i magen ska vi successivt avveckla vår polisiära verksamhet – vi finns till för dig babbe. Utan dig inga korvkiosker. Vi sätter alltid kunden i centrum. Välkommen till oss på Polisen”.

  • Hoppas ni alla där ute förstår och ser vad detta samhälle är på väg…

   Vi ser! Tydligt! Jävligt tydligt!

   • Både och! Det kan naturligtvis hända vem som helst och det gör inte läget i landet bättre, men jag tror att dom flesta som läser Pettersson har vett att vara försiktiga!

   • Hej Kalasbetalaren. Absolut, men själv har jag blivit förföljd två gånger av ett krigsskadat missfoster trots att jag förstår farorna.

   • Ja jockfall, det är enligt vad du säger som jag planerar för framtiden.

   • All grov brottslighet i Sverige i dag bär Reinfeldts och Lövens signatur. Det är dom som ligger bakom all grov brottslighet i Sverige.

   • Hej själv assad, vi har väl alla blivit berikade av det nya mångkulturella Sverigeistan! Skönt att det bara blev förföljelse, även om detta säkert var hemskt kunde det gått värre!

 16. Zigenare på den öppna Asptunaanstalten kallade sig Superman vilket Kriminalvanvården köpte. Hen smög ljudlöst in i lokaler där kunde finnas något att stjäla. Väldigt obehaglig lömsk varelse.

 17. ROMER inlagda på sjukhus, på svenska skattebetalares bekostnad, jävlades allt de kunde med personal och övriga patienter!

Kommentera