Kupp mot bilfirma: Tio fordon stals samtidigt


BROTTSLIGHET. Tio bilar stals från en bilfirma i Barkarby utanför Stockholm under morgonen. Det rapporterar polisen. Ett vittne såg hur flera bilar kördes genom företagets staket. – Det krävs en viss organisation och planering med tio förare. Ingen är gripen, säger polisens presstalesperson Sven-Erik Olsson.
Enligt firmans ägare rör det sig om dyra bilar från bland annat BMW och Mercedes.

-Pettersson undrar vilka babbar som behöver tio kebabracers och kokainkälkar…, nåväl grannar till Barkarby är Husby, Rinkeby, Tensta och andra lärosäten…


21 responses to “Kupp mot bilfirma: Tio fordon stals samtidigt

 • Lisa

  Det ser ut som Fridolin, Reinfeldt och PK, tagit sig vatten över huvudet

  Gilla

 • Egon

  Försäkringsbedrägeri.
  De delar på vinsten i Syrien.

  Gilla

 • Ej PK

  Inside. Klarar polisen inte att ta dessa lycksökare inom 10 dagar kan vi nog säga god natt Sverige igen. För alltid.

  Gilla

 • Tony

  Luktar skunk lång väg! Insiderjobb?, Att tio babbar skulle kunna
  samarbeta och få det att fungera låter otroligt, dom besitter inte
  denna laganda?

  Gilla

 • compulsoryunion

  En firma i Barkarby och Täby har typ bara babbar, kanske inside jobb? jfr BMW är lieblings wagen för tjuvar: en multikriminell arab som var hälare i fängelset (stulet guld narkotika doping m.m.) hade råd med en ny BMW x6 parkerad vid fängelsets besöksparkering typ flera år, och Kriminalvanvårdarna var likgiltiga till det trots 1000-tals grova brott under voltan.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Bilnycklarna till dessa bilar förvarades i ett plåtskåp. Denna bilfirmas ägare samt ett par miljoner Svenskar har helt undgått att se hur Sverige har förändrats.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Då hoppas vi på att bilförsäljaren placerat en spårbar liten manick på väl dold plats i bilen? Finns säkert för någon hundring/tusenlapp? Borde vara krav från försäkringsbolaget om tekniken finns tillgänglig idag?

  Kunde placeras oåtkomligt av bilproducenten? Inne i motorn eller nånstans.

  Eller nåt fjärrstyrt som kortsluter bilen och gör den ofarbar.

  Eller är det en bilförsäljare som inte fick sålt sina bilar? Nääeehva?

  Gilla

 • Sven-Erik

  Strålande Pettersson! Lysande – Lärosäten – V har en plan. Avskaffa samtliga. Svensk framtid behöver ingen kunskap. Alla(h)s ord gäller.
  Obs ska vara sarkastiskt.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Skit samma vilka det var.Åker dom fast, skall dom åka ut ur landet efter avtjänat sraff på en gång .Förutsatt att dom inte etniska svenskar.Sverige måste vakna ur den röd gröna dvalan som vi har blivit vilseleda i årtionden.Vakna alla protestera mot regeringen som gör ingenting mot den ökande kriminaliteten.Mvh Adolf

  Gilla

 • assad

  Det är inte så svårt att komma undan som skurk idag.

  Svenska Polisens nya affärsidé

  ”På Svenska Polisen är vår vision att skapa en bättre vardag för de många babbarna som har lite svårt att sitta still. Vår affärsidé går ut på att erbjuda varmkorv på plats. Utöver att servera dig den perfekt tillagade korven tillhandahåller vi också armband. Allt detta ska vi göra genom att verka i ditt närområde och vi ska sätta upp så många korvkiosker så du som babbe alltid har gångavstånd till din korv. För att så många babbar som möjligt ska få korv som både smakar lite godare och som gör gott i magen ska vi successivt avveckla vår polisiära verksamhet – vi finns till för dig babbe. Utan dig inga korvkiosker. Vi sätter alltid kunden i centrum. Välkommen till oss på Polisen”.

  Gilla

  • compulsoryunion

   plus sexiga blonda unga tjejer som får träna mycket på betald arbetstid ställer Eliasson upp med, ambulerande socialsekreterar guzz

   Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Petterssons undertexter och sensmoraliska reflektioner är som alltid enastående. Undrar om denne skarpslipade karl inser hur begåvad han är!
  Andreas 🙂

  Gilla

  • assad

   Kan bara hålla med föregående talare.

   Kebabracers, kokainkälkar och inte minst lärosäten. 🙂

   Liked by 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    God afton under junikvällens rosiga guldkantade skyar, Du gudabenådade yngling!
    Ja, vad allt kan man icke få sig till livs i fråga om kunskap och insikt här på det anrika Petterssons! Det är med största nöje man tar del av dessa illustrativa inlägg, och icke minst de därpå följande kommentarerna. I synnerhet är det lätt att låta sig hänföras av Assads förfärliga men ack så välvässade penna då han går i härnad mot anhopningen av de monstruösa missförhållanden som råder å det svenska och av fienden ockuperade territoriet.
    Jag hoppas midsommaren varit till hans fulla belåtenhet, ty det har han gjort sig förtjänt av. I morgon har vi söndag och kan ägna dagen åt mer skrivande – till somligas glädje och till andras förfäran.
    Som alltid, fan tag ärkebiskopen!
    Andreas 🙂

    Gilla

   • assad

    Aha, äntligen! Andreas har anlänt! Nu har vi Gud, vår Herre och skapare med oss. Låt oss be, under Andreas försorg, om ett babbefritt Fosterland. 🙂

    Gilla

 • Torleif

  Solklart insiderjobb.

  Gilla

 • ruben

  Ja tänk när den här typen av grövre stölder, bränder, upplopp och andra brott flerdubblas i antal. Redan i sommar kanske. Jag kan inget annat förstå än att Riksdagen och Migrationsverket jobbar för brinnande livet på att det skall ske. Även med tanke på de katastrofalt oseriösa gränskontrollerna. Ligorna strömmar in i horder om de inte redan bor i Sverige, plockar det bästa objekten och försvinner spårlöst innan Eliasson hinner ropa på hjälp. Förmodligen har de färdigspanade mål från lokala baser?

  Gilla

 • inferno

  Insiders ?

  Gilla

 • dave

  Öststatsliga är min gissning. Babberiet är nog inte så bra på organisation.

  Gilla

  • Stenbock

   Säg inte det… Själv är jag övertygad om,att det var de inhemska importerna som ligger bakom kuppen.Kan de organisera bil-,och skolbränder,samt annan landsomfattande kriminalitet/sabotage lär de kunna stjäla 10 bilar,som ett kick !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: