Demokratins fanbärare lämnar möte i protest


I måndags kväll togs en interpellation upp till debatt i Norrköpings fullmäktige.

Interpellationen berörde återvändande jihadister och hur kommunen hanterar dessa. Återvändande jihadister är det kanske största hotet mot vår demokrati och vår säkerhet. Demokratins fanbärare gillade inte att detta togs upp till diskussion och lämnade mötet i protest.

Kommunis….förlåt, vänstersocialister, har som bekant svårt att förhålla sig till demokrati, vilket inte minst märks i kommunisti…förlåt, vänstersocialistiskt styrda länder. Att det var just Vänsterpartiets och Feministiskt Initiativs representanter som avvek i protest, borde därför inte förvåna någon.

Vänsterpartiet hade redan innan mötet i måndags, tagit beslutet att lämna salen och tydligen fick de med sig representanterna från systerpartiet Fi!

Om det var interpellationen i sig som upprörde, eller att den formulerats av SD, får de själva svara på. Att kommun….förlåt, vänstersocialisterna, avskyr allt som SD säger, gör och står för, vet vi. Likaså att de ogillar all kritik som riktas mot gruppen muslimer, även om det rör sig om återvändande jihadister.

Nu verkar det som att Vänsterpartiet i Norrköping också vill tysta SD i talarstolen. Åtminstone vill man påverka deras sätt att agitera och framföra sitt budskap. Ni vet i vilka länder denna agenda används flitigt?

Folkbladet

Interpellationen kan ses här (pdf-fil). Läs den och försök förstå vad i den som är så hemskt att Norrköpings komm…förlåt, vänstersocialister, stormar ut från ett möte i kommunfullmäktige.


9 responses to “Demokratins fanbärare lämnar möte i protest

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  De stinkbombsvärpande, hysteriskt kacklande och ansträngningsinkontinenta feminazistkalkonernas dramatiska uttåg ger ytterligare bevis för de rabiata kjolregementenas inkompetens, amatörmässighet och överflödiga närvaro i det politiska rummet.
  Någon annan funktion än i egenskap av den samlade debilitetens och absurdismens provokativa prestaver kommer dessa islamistsupportrar och migrantammor aldrig att inneha.
  Andreas 🙂

  Gilla

 • malmobon

  Återvändare får inte bara jobb och bostad. Även skuldsanering när dessa tagit en massa lån för att strida. CSN lån, snabblån, Går utför med landet flera generationer slitit för.
  Ta bort flerbarnstillägg. Lägg ner Arbetsförmedlingen (80 miljarder), men framför allt. Stoppa invandringen helt. I Danmark skickas nu tillbaka afghaner, irakier och iranier. Kommer inte många från Syrien längre.
  Afrikaner får åka hem. Sossar bl.a. som genomför detta i Danmark. Gäller Finland och Norge också.

  Gilla

 • ossie

  Kommunister och demokrati är som Olja och vatten.

  Gilla

 • gamgubben

  Nu gäller det inte bara vårt land utan hela Europa. Kan någon förstå varför EU gynnar människosmugglare?
  De smugglarna kan skicka iväg betalande passagerare i vilket ruttet flytetyg som helst eftersom de vet att EU patrullerar och ”räddar” de som kommer. Räddar dem till vad? Varför tänker ingen på EU’s befolkning?
  Och varför, i all sin dar, kör de inte båtpassagerarna tillbaka till Afrikas kust och låter dem gå iland varifrån de kom?
  Så går det när hjärtat är större än förståndet!

  Gilla

  • gamgubben

   Min kommentar hamnade helt fel, försök att ha överseende med en gubbe på 80+

   Gilla

  • Ulli

   ”Och varför, i all sin dar, kör de inte båtpassagerarna tillbaka till Afrikas kust och låter dem gå iland varifrån de kom?”
   Det är det Australien gör sedan ett par år tillbaka och det fick stopp på båtrafiken. Man gjorde klart att det är det som kommer att ske även fast man redan lyckats nå Australien. Når man Australien på den vägen, illegalt, har man 0 chans till uppehållstillstånd. Aven GB hindrar att ”båtflyktingar” tar sig över från Frankrike, de få som försöker blir tillbaka transporterade.

   Gilla

 • graal1

  västerlänningar öppna edra halsar is-ordspråk

  Gilla

 • Nisse

  Nu böjar vi se resultatet av Stefan o Angelas Europa skall inta ha några gränser. Blatte invationen bara ökar katastrofen närmar sig det är bara en tidsfråga innan det sätts upp medborgar garden I Sverige för att skydda liv och egendom……..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: