”I’m a Muslim, fuck Swedes!” – sen slog de ned svensk på kryckor


”I’m a Muslim, fuck Swedes!” – sen slog de ned svensk på kryckor:

”Alla de tre åtalade har nu dömts till fängelsestraff i Gävle tingsrätt.”

”38-åringen, som är medborgare i Algeriet, döms till fängelse i 1 år och 4 månader för misshandel och försök till grov stöld.”

”För samma brott döms hans 32-årige kumpan från Marocko till 8 månaders fängelse. 32-åringen döms också för bedrägeri efter att vid ett annat tillfälle ha tagit ut sammanlagt 13.500 kronor från en bankomat med en fjärde svensks bankkort.”

”Slutligen döms 45-åringen, som är medborgare i Frankrike, till 6 månaders fängelse för misshandel men frias från försök till grov stöld.”

”Den ende av de dömda som utvisas är den 32-årige marockanen, som fick avslag efter att ha sökt asyl i Sverige 2010 men som ändå beviljades permanent uppehållstillstånd 2015 efter att ha registrerat sig som gift med en svensk kvinna. Åklagaren ville även utvisa 45-åringen, men enligt tingsrätten får han stanna i Sverige eftersom det ”saknas tillräckliga skäl för utvisning”.”

Fria Tider

Min kommentar:

Skandal nr 1: Vem som helst verkar släppas in i landet.

Skandal nr 2: Inte ens när möjlighet finnes (vilket är mycket sällan, då härkomst okänd eller osäker resp. hemlandet tar inte emot sina egna)  utvisas oftast ända inte, inte ens efter grova brott.

 

 


47 responses to “”I’m a Muslim, fuck Swedes!” – sen slog de ned svensk på kryckor

 • Tobbe

  De befann sig på en centralstation. Hur många såg detta?

  Gilla

 • Lisa

  Sverige har blivit som Frankrike eller till och med värre.
  Runt 1980 när jag förste gången besökte Frankrike så fick jag och min vän fly. Blev angripna av franska marockaner. Vi sprang och tog skydd i ett vackert franskt bostadshus mitt i Paris. En vänlig fransman mötte vi i trappuppgången som hjälpte oss och jagade iväg marockanerna.
  Jag förstår inte hur det som sker i Europa är möjligt. Problemen är inte nya. Sverige och Frankrike och Storbritannien och Belgien och Tyskland och Nederländerna och Italien har stora problem och ändå röstar folk på samma politiker. Varför?
  Varför röstas samma politiker typer fram? Politiker som vill fortsätta att förstöra sitt egna land och skada sitt eget folk.
  Antingen är Europas folk idioter och inte värda att leva eller … valfusk.
  Avancerat valfusk kan vara det som pågår. Programmerade datorer med samma program från någon fin leverantör. Som ser till att önskat resultat blir verklighet.

  Gilla

  • Tor Carl

   @ Lisa: Folk röstar på de politiker som dominerar maktapparaten och därmed ekonomi och sysselsättning. Folk har ännu inte insett att de gamblar med vår överlevnad på långt sikt. Och våra barns. Och barnbarns. Snikenhet kallas det.

   Gilla

 • Vakna

  Lena. lycka tilll.

  Gilla

 • Vakna

  Är så jävla trött på gnälliga 40-50taister som grinar över sin pension, ni har röstat socialdemokrat i alla jävla år och trott att allt var tage danielsson å tjo å tjim, nån annan fixar det… allt löser sig å pensionen rullar in!!?? Ni har själva fostrat dessa idiotpolitiker som har det som yrke, carte blanche å fri lönesättning… nån annan tar hand om det, ni gnäller å har äntligen kommit på ekonomins svaga punkter, dvs era svaga, ointresserade val!! Synd!! När ni klagar på yngre generationers slapphet, så glöm inte er egen, den har ni facit på nu under erdra näsor. Grattis

  Gilla

  • naimlap

   Jag, ser allt som ofta dumsvenskar ( huvudsakligen kvinnliga pensionärer), stoppa sedlar i zigges eller ziggans mugg och i många fall kramar de om ziggarna. Det vore kanske inte fel att sänka pensionerna och då särskilt för de kvinnliga pensionärerna. Dessa stollar uppmuntrar till kriminalitet. Trots att ziggarnas hemländer uppmanar att, inte ge dem något, så fortsätter jordens dummaste folk lika glatt att, trotsa alla uppmaningar. Det verkar, som att en dumsvensk är helt immun när det gäller att, lära något. Det måste vara något fel i huvudet hos dumsvensken, för det är ju inte enbart detta utan det gäller nästan inom allt.

   Gilla

   • assad

    Tyvärr har du en poäng här.

    Gilla

   • Tanten

    Såg häromdagen en ung pappa som lät sin lilla son lägga pengar i tiggarens mugg. Sedan sprang han glatt till pappan som såg jättestolt ut!!

    Gilla

 • Jhonsson

  Våra politiker började experimentera med skolan. Vet vet idag hur det blev. Nu har de under ett par årtionden experimenterat med hela vårt land.
  De är inte färdiga än men vi vet ändå hur det går!

  Gilla

 • Vakna

  Detta kommentarsfällt måste vare de slappaste i mannaminne. Seriöst? Har läst pettersons bloggande i flera år och att sett antalet på sidan exploderat!!! Vad har hänt med kvalitet på inläggen?? Är det bara personer i pensionärsåldern som skiriver med ”all av livets sista år” vaffan ni som e över 70!! Va har ni å förlora???? Gör sak av snacket eller tig tills jord!! Visst tryck tumme ner meeeeen det bevisar ju bara att ja har rätt👍🏻

  Gilla

  • Lena

   Vakna
   Det är oftast bra att vara i 60-80 årsåldern då har du erfarenhet och har dessutom gjort dina studier i en skola som fungerade.
   Om du nu inte är nöjd , kanske att du kan bidraga med något som vi alla kan ta av ?
   Inget blir bättre av att vara ilsken, inte du heller !

   Gilla

   • Vakna

    Hej Lena! Vad är det som oftast är bra med att vara 60-80 årsåldern?? Och vilken erfarenhet har man(en) då? Som kan göra nån nytta idag?? Och vad gör du med den erfarenheten föutom att skriva vad du tycker??Och till vilken nytta tycker du då Lena att det var med en skola som fungerade på 40-60 talet? IDAG!! Ja blir sur över det ni 40-50 talister skriver här… det är bara gnäll!! Gör nått, se inte era tagenbord som en fölängning utav vad ni saknar eller önskar att ni gjort.

    Gilla

   • Lena

    Vakna
    Jag hade förmånen att få gå i en välfungerande skola som hjälpte mig till att så småningom få bra arbete.
    Om ni hade lyssnat på era föräldrar så tror jag att ni yngre hade varit bättre rustade för det som komma skall.
    Du tror väl ändå inte att Sverige kommer att vara för svenskar, då drömmer du ( egentligen ganska bra på så sätt så utsätter inte du dig för verkligheten och den är grym).

    Gilla

   • Vakna

    Lena
    ”Jag hade förmånen” tänk på de orden! I mina ögon/öron betyder de att nån annan hade ”fixat” den förmånen..Inte du!! Så tacka de före dig för din uppväxt så tackar ”DIN GENERATION” för min, skörda vad du sår, sossetant.

    Gilla

  • Mr Jordan

   Du stavar fel, du måste vara ett vänster-troll? Vad har du gjort själv?

   Gilla

   • Vakna

    Du stavar fel? Är man ett västertroll då? Kan det vara att du inte gillar det jag skriver? Testa(eller pröva) ((som det sades när ni gick i småskolan)) att verkställa något utav det ni babblar om! Fjant.

    Gilla

  • Vakna

   Tack! En bevisad pensionär utan tyngd. Gå till grav utan att passera gå👊🏿

   Gilla

   • Lena

    Vakna
    Varför klagar du på andra när det enda du kan bidraga med är ovanstående, skäms du lite nu ?

    Gilla

   • Vakna

    Nej Lena jag skäms inte,men jag undrar vad det är som gör att ensamma gamla svenskar hellre sitter å spyr ut sin skit bakom tangentbordet än gör värv av sin hårda tunga!? Ge oss en bättre värld själv an att spy ner internet med va som borde gjorts.

    Gilla

   • Lena

    Vakna
    Det har gjorts många försök till manifestationer i Sverige särskilt då i huvudstaden…………du kan ju inte vara omedveten om vad vänstern utsatte de medverkande för ………
    Kom själv med förslag och vi kan se över vad vi tillsammans kan göra !

    Gilla

   • Tanten

    Och vad du själv ?

    Gilla

  • Anna

   Är du en arab???

   Gilla

  • Vakna

   Lena
   ”Jag hade förmånen” tänk på de orden! I mina ögon/öron betyder de att nån annan hade ”fixat” den förmånen..Inte du!! Så tacka de före dig för din uppväxt så tackar ”DIN GENERATION” för min, skörda vad du sår, sossetant.

   Gilla

   • Lena

    Vakna
    Det är den första gången i mitt liv som jag har beskyllts för att vara sosse, det var inte trevligt men så då är du nöjd ?
    Varför vågar du inte att lämna Sverige, det är de som vågar och de tar risker, tyvärr är många svenska ungdomar bekväma, inte deras fel enbart men de har ett eget ansvar för sin framtid !

    Gilla

   • Tanten

    Och vad gör du själv?

    Gilla

  • assad

   Tjenare Vakna, har du skitit på dig? Det verkar så? Varför ger du dig på skötsamma svenskar? Är du lika feg som muslimerna? Du gillar extra mycket att träta med tjejer kan jag se.

   Problemet med sådana som dig är att det finns mycket lite som backar upp den efterblivna truten.

   Mmm, jag drar slutsatsen att du är en feg och oärlig babbe alternativt att du gått på Södertörn och inte förstår bättre.

   Gilla

   • assad

    Inget svar kan jag se. Mig skrämmer du inte din babbe! Fast det är klart, ni brukar ju anfalla i grupp, fega som ni är.

    Å andra sidan är jag nästan 2 meter och ni föredrar ju försvarslösa 11-åringar, har jag förstått.

    Ta sin kamel och rid iväg. Lägg en kudde på kamelen så Ni inte får ont i muslimröven.

    Lena och övriga, låt er inte skrämmas av Special Ed.

    Lena är en flitig skribent och jag hoppas hon kan 10-dubbla sin produktion.

    Gilla

   • Vakna

    Assad, tänkte sova nu. Klockan tickar å jag ska jobba imorn, du får hitta nån i det verkliga livet att mucka med, men ja lovar att denna truten hade du aldrig kommit nära. Utom när jag hade varit tvungen att ge dig ”HLR” efter en knock!! Tönt.

    Gilla

   • assad

    Hahahaha!!! Special Ed.

    Gilla

   • assad

    Att jämföra sig med någon som är okänd tyder på ett starkt intellekt 😉

    Du har dock en poäng i det du tidigare sagt vid ett tillfälle i dina inlägg men överskatta inte sig själv käre broder.

    Gilla

 • Joy

  Ut med dem omedelbart! Marockaner har ett eget land att härja i, och fransmännen kan behålla folk från sin forna kolloni. Det är inte krig i Algeriet mig veterligt. Vad är Sverige för ett land egentligen?

  Gilla

 • age

  Märk väl!
  Det här är bara början. Högsta polischefen ber allmänheten om hjälp.
  ”Utsatta områden” (tidigare benämning: ”No-go zoner”), alltså bostadsområden på svenskt territorium som är OCKUPERADE av fientlig makt, islam, ökar i antal.
  Nu 23 enligt polischefen, i verkligheten över 50 st, har sharialagar och styrs av fientlig makt.

  Fattar ni att vårt fosterland är värre illa ute än vad media rapporterar?
  Fattar ni att regeringen är helt förlamad eller korrumperad av islam?
  Fattar ni hur nära ett inbördeskrig vi är?

  Hur mycket vapen och ammunition finns gömt i alla moskéer?
  Hur många av de utplacerade ”ensamkommande flykting”-soldaterna står beredda när imamen säger till?
  Hur förberedda är ”no-go zonerna”, de redan ockuperade områdena, att utvidga sitt ockuperade område?
  ”Det finns tusentals extremister”, enligt nyheterna!
  Polisen har inte ens kapacitet att hantera nuvarande situation.
  Nyheterna pratar snart bara om invasionstrupperna.

  För oss, här på Petterssons, är detta ingen nyhet!
  Men för regeringen helt nytt!

  Hur länge kan du bo kvar i din lägenhet, ditt hus?
  Hur länge har du din bil kvar, inte uppeldad?
  Hur länge klarar sig din dotter, din fru från våldtäkt?
  Hur länge dröjer det innan du blir rånad?
  Hur länge känner du dig trygg?

  Tänk igenom hur du kan bli drabbad.
  Tänk igenom hur du ska agera när hotet, islam tränger sig på.
  Tänk igenom om du kan övertyga någon att rösta för SD.

  Sverigevänner, gör Sverige svenskt igen!

  Gilla

 • Hönsmamman

  Med våld tar man sig ända tillbaka till Marocko. Mat och husrum betalt 8 mån och betald hemresa.

  Lyckligtvis kommer snart någon att uppfinna en feromondetektor som redan när personer planerar våldsamma handlingar upptäcker de luktsignaler som utsöndras. Denna pryl kommer att finnas på offentliga platser men även fullt möjlig att bära med sig i fickformat. Efterhand kommer alltfler finesser att tillföras. Som när någon ljuger, bedrar, är kränkt osv.

  Dessutom kommer en spray av svinstia att finnas tillgänglig att spruta där det kan tänkas ha betydelse för att kunna skydda sig.

  Det borde egentligen vara en drömposition för utvecklare av olika produkter.

  När detektorn skriker ut att den fångat in doften av rädsla från stå upp komiker som behagar skämta om att människor inte ska vara rädda osv.

  Gilla

  • Realist

   Jag stödjer till 100% alla svenska GRISBÖNDER ……
   En gris räddar många svenska flickor / kvinnor / damer !
   Detta är ingen nyhet, fråga alla FN soldater som tjänstgjort i Afrika och gaza .

   Gilla

 • assad

  Jag funderar på att hjälpa idioten att uttrycka sig:

  ”I’m a Muslim and therefore severely retarded, I wish that I could be like the beautiful Swedes! …but as I said I am Muslim and eat my own shit”

  Gilla

 • Mr Jordan

  Stefan kommer bjuda in skithålen på middag, snart är de ministrar. Skit på er, alla skattebetalare!

  Gilla

 • inferno

  ”Fuck swedes”, särsklit svenska flickor , det gör ni ju hela tiden och gärna i grupp !
  Försvinn ur landet !

  Gilla

 • Jhonsson

  Detta är till dig Ygeman!
  Denna ständiga flathet från domstolarna mot det importerade slöddret, får mitt blodtryck att nå rekordhöga nivåer. Jag kan inte på villkors vis begripa varför de inte utvisas. Och det är sådana här figurer ni naiva politiker anser att vi skattebetalare skall underhålla med mat,och logi.
  Det är ju just sådana här stolpskott, som fått kriminaliteten, liksom mitt blodtryck att rusa i höjden. Vi behöver dem inte.
  Ygeman, du lovade i januari 2016, att du skulle sätta fart på utvisningen av 80000 (åttio tusen) individer, som illegalt befinner sig i landet. Du har haft en j-a lång startsträcka för detta projektet. Du kanske skulle ta dig i kragen och sätta fart.
  Om du gjort det du skulle, hade mannen med kryckor, som blev nedslagen undgått misshandeln. Men du bryr dig väl inte, han var ju bara en vanlig svensk. Ni politiker är en skam för landet. Det är bara prat och över huvud taget ingen verkstad.
  Du, Ygeman har drygt ett år på dig att uppfylla ditt löfte om utvisningarna.
  Sedan kommer någon som är bättre lämpad att ta över ditt jobb.
  Vi skall nämligen välja en sverigevänlig regering vid valet år 2014 och i den kommer inte socialdemokraterna att vara med!

  Gilla

 • Tony

  Och ansvaret för att Sverige importerat stora mängder av dessa primater
  vilar till stora delar på Landsförrädaren Reinfeldt, att sen den sorglige
  figur som leder landet idag fortsatt i dårens fotspår är ytterligare
  beklämmande, det hade behövts en Sveriges egen Nurnberg rättegång
  för att se till att dessa figurer som förstört och fortsätter att förstöra landet får ett kännbart straff!

  Gilla

 • stromboli

  Den som gifte sig med honom ska också ut, svensk eller vad den är !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: