Allt annat än måttfullhet och försiktighet


INRIKES. Måttfullhet och försiktighet. Så lyder mottot när Stockholm Stad ska representera. Men TV4 Nyheternas Ulla Danné och Jonathan Otter kan nu avslöja att verkligheten ser annorlunda ut. Det kommunala bostadsbolaget Svenska Bostäder lägger i snitt ner 800.000 kronor i månaden på konferenser och restaurangbesök.

-Pettersson säger att det är svårt med representation men Svenska Bostäder representerar och festar för 800.000 kronor i månaden. Det gör knappt tio miljoner om året eller 32.000 per anställd. Sedan tror jag inte en sekund på att alla 300 anställda har varit med på svineriet, så topparna verkar ha haft kul för andras pengar som vanligt…

Här har ni ledningen

Här är styrelsen, som är politisk


11 responses to “Allt annat än måttfullhet och försiktighet

 • compulsoryunion

  SB= Somaliska Bosättningar.
  Svenska Bostäder som med uppsåt ges bort till Somaliska Bosättare.
  råna Svenskars Bostäder.

  De perverst omoraliska och fula socialisterna i ledning och styrelse (se länk) måste kröka för 800 000 negergödselKronor per månad för att dämpa sin ångest för vad de gör mot sina svenska mammor.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Apor klarar också att hyra ut till zoo-Mali-er med förtur i kön, när Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen betalar (vita skatteslavar).

  Gilla

 • Observator X

  By the way, ger mig den på att nämnda Samhall är statens mest effektiva, produktiva företag. Det kan mycket väl vara så.
  De samhallare man ser ute på stan och runt om, de förefaller arbeta på rätt bra.

  Gilla

 • Observator X

  Jag har sagt det i så många år, nu: Sälj ut samtliga kommunägda, landstingsägda och statligt ägda bolag!

  Dessa är ingenting annat än samhall på något högre nivå, inget annat.
  Ett enormt slöseri med skattepengar. Ta länstrafiken runt om i Sverige, en grandios byråkrati, ineffektiv och stillastående. Köra tåg vilka knappt har passagerare, tomma bussar.

  Vattenfall är dock skolexemplet på hur fel, hur kompetenslågt, hur sönderkvoterat, hur ineffektivt och framför allt hur jävla inavlat ett företag kan tillåtas bli…
  Sälj allt! Rubbet! Exempel: Ta de fjärrvärmeverk som såldes av kommunerna och lär av det. Effektiviteten och inkomsterna sköt i höjden när personalen minskades och priserna höjdes.
  Idag kan en hel släkt arbeta på samma ställe…i synnerhet inom Vattenfall, bolaget som omgående skall avyttras för att skydda oss skattebetalare från ytterligare miljardförluster.
  Dessutom, jag är inte rädd av mig på något vis men när det gäller Vattenfall och att det har ansvaret över kärnkraftverk såsom Forsmark…bara tanken.

  Men, men, vi får trösta oss så länge att vattenkraften är på utgående när solkraften håller på att slå igenom internationellt. Blir bra när stationerna står övergivna och när driftcentralerna sålts ut till driftiga egenföretagare och innovatörer. Den dagen ser jag sannerligen fram emot, tänk…

  Gilla

 • Tony

  En som också tycks leva gott av representation är Stefan Löfven,
  dubbelhakornas antal är snart i klass med LO ordföranden Thorvaldssons, så Löfven får väl börja att odla skägg för att dölja det ökande antalet hakor?

  Gilla

  • Billy Boy

   Skägget redan fixat på Löfven

   Gilla

   • Lena

    Billy Boy . Tack !
    En sann bild på honom nu återstår resten av eländet !

    Gilla

   • Billy Boy

    Tack Lena för underhållningen!
    Ha ha …Fantastiskt kul satiriskt kollage av alla jycklarna & hycklarna …

    … men samtidigt också tragiskt eftersom så mycket av substansen i det som visades upp är ju rena rama sanningen, Tyvärr!

    Gilla

 • Pål Pot

  Expressen: ”Funktionsnedsatt kvinna våldtogs – man utvisas”

  Typiskt Expressen. Varför berättar man inte att mannen ska utvisas till Bromma, eller om det var Ekerö?

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Det är lätt att skära breda remmar av andras läder.

  Gilla

 • malmobon

  Kan tänka mig dem sjunger ”Stockholm i mitt hjärta” när dessa pampar blir fulla. Inte dags byta parti i Stockholm? Sverigedemokraterna.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: