Björklund vill stoppa utvisningarna till Afghanistan!?!

Jan Björklund, Liberalernas partiledare gör nu allt han kan för att förmå Migrationsverket att stoppa avvisningar / utvisningar till Afghanistan. Han trycker på att Tyskland har stoppat utvisningarna dit och då måste Sverige också göra det. Varför då? Varför skall vi göra samma som Tyskland?

Björklund anser att vi inte kan skicka ”ungdomar” till Kabul som har blivit så mycket farligare nu. Ungdomarna är oftast vuxna män. Vi kan inte ta hand om alla som ljugit sin väg in till Sverige. De behöver åka hem och ta hand om sina fruar och barn som bevisligen många av dem har.  Jag skulle vilja veta vad Björklund håller på med och vilken sida han står på? Regeringens eller alliansens? Nu velar han bara fram och tillbaka.

Sedan kanske herr Björklund bord upplysa om att Tyskland har ställt in utvisningarna primärt för att deras ambassad skadats och inte kan administrera/följa upp info. Alltså inte på grund av säkerheten. Länk.

Dessutom har, under första kvartalet av 2017, antalet civila offer pga konflikten minskat med fyra procent jämfört med föregående år.

björklund

57 thoughts on “Björklund vill stoppa utvisningarna till Afghanistan!?!

 1. säg det till kvinnan i eksjö som blev våldtagen av 2 afganer, eller hur björklund

  • Om vi i farten skickar med/utvisar Björklund (m fl inkompetenta s k ”politiker”) med vildarna kanske Sverige blir lite lugnare? Detta efter valet 2018 då SD får majoriteten i Riksdagen. Deras skola kan han försöka ordna upp?! För i Sverige misslyckades han fullständiga! 87an lär inte bli långlivade i sina ”nya älsklingar” resp hemländer

 2. Verkar inte vara så farligt i Kabul enligt denna filmen.
  5:e snabbaste växande staden i världen,undrar om det beror på att invandringen är stor till Kabul ?
  Mångfald berikar ju eller hur var det nu Stefan ?

 3. Tyvärr har det ju gått bra för Centern när dom vill ge bort det lilla som finns kvar av Sverige till allt och alla och nu vill såklart L ha del av den kakan!

 4. Hanif Bali på Facebook:

  ”Märker att liberalernas ledare Jan Björklund nu är ute och vevar om att vi borde stoppa utvisningar till Afghanistan.

  Som orsak benämns bland annat Tysklands beslut att stoppa utvisningar på grund av säkerhetsläget efter terrordådet i Kabul.

  Vilken bisarr politisk populism och ohederlighet, Tyskland har alltså stoppat utvisningarna till Kabul på grund av att Tysklands ambassad blev skadat av dådet och därmed inte kan sköta den administration som krävs.

  Men om Liberalerna vill öppna upp för att godtyckliga politiker ska bestämma vilka länder som ska anses säkra eller ej – istället för landsexperterna i myndigheter – go ahead, för det är en väg som trafikeras åt båda riktningarna och jag är inte säker på att amnestiföreträdarna är de som vinner den voteringen…”

 5. Det Björklund missar är att Afghanslynglarna egentligen inte är från Afganistan. De kommer mestadels från Pakistan och Iran.
  Ifall man skjutsar dem till Kabul så några timmar senare har de försvunnit från Afganistan som en fjärt i en stormby. Och ganska snart är de tillbaka i Sverige och söker asyl med en helt ny och fräsch identitet. Den här gången kanske med en fru och 4-5 barn.
  Han oroar sig alldeles i onödan. De kommer att klara sig fint!

 6. Fp = Förskingrarfolk partiet som ljuger om att ställa krav på invandrare, men alltid röstar på att skänka bort Sverige, försöker nu på ruinens brant greppa ett halmstrå av batik häxorna som är sugna på de 35 000 omskurna kukarna från islamiska republikerna Afghanistan/Iran, nu i asylprocess som vi tvingas betala advokaterna för.

 7. Han vill vinna över den centermoderata opinionen, genom att fresta med invandrargodis.

  Varför då?????

  Solklart! Han vill framstå som bättre än Birgitta Olsson bland vänsterliberaler, så han går segrande ur partiledarstriden i höst.

  HAN ÄR DESPERAT NU!!! …och tror han kommer att förlora liberalernas kamp. DÄRAV DETTA HYSTERISKA UTSPEL!

  • Jag håller med! Björklund är desperat! Allt han utfört blir bara elände. Han är ute och försöker röstfiska. Men kom ihåg att han tillhör/tillhörde alliansen som tillsammans med nuvarande regering försatt Sverige i nuvarande kaotiska tillstånd med gruppvåldtäkter, våldtäkter. bilbränder, stenkastning, omskurelse, antastningar mm mm. Vi glömmer ALDRIG!!!
   Birgitta Ohlsson är inget alternativ som partiledare!!!

   • Och Annie Lööf som har ”flaggat” för 30 miljoner ”flyktinginvällare” till är ABSOLUT INGET alternativ!!! Kom ihåg det också!!!

   • Ali-ansen fuhrern F-redrik Federley/Reinfeldt; …Det är kvinnorna som driver urbaniseringen och de som först söker sig till nya spännande miljöer. Min uppmaning till alla män är därför: Skärp er! Män presterar sämst i skolan och det är män som förirrar in sig i märkliga högerextrema uppfattningar.

    Reinfeldt passar också på att gratulera Finland för 32 000 asylsökande i fjol.

    – 32 000 är en bra siffra! I Sverige fick vi i fjol 160 000 asylsökande och prognosen för i år ligger på 140 000. Jag har träffat folk som har sagt att vi lever i ett land som kollapsat, men jag har då inte märkt några sådana tecken.

   • Precis! Om de gamla Arroganspolitikerna tror att vi glömt vad de gjort misstar de dig

   • Misstar de sig skulle det vara. Obs att Annie Lööf lär nyligen ha deltagit i Bilderbergmöte.

   • Nej, nej ”Jag”, det är HON inte! Det menade jag inte! Jag bara klarlagde hur det förhåller sig med Björklund. Jag skiter fullständigt i vem som blir partiledare i detta misserabla parti. Men Björklunds falska lismande till invandrarkramare måste klarläggas och fram. För det är ett svek gentemot de som trott att han var mer återhållsam, och mot dem som vill ha mer invandrare. EN ENDA STOR BLUFFSKIT ÄR HAN. FÖR VAR STÅR DENNA KOVÄNDARE EGENTLIGEN, DET KAN MAN FRÅGA SIG. Han har VERKAT mer återhållsam tidigare tycker jag. Men nu prostituerar han sig totalt till vänsterslamperiet. VILKET TOTALT SVEK!!!

 8. Man skulle vilja fråga ”våra” politiker hur de tänker. De ger en massa bistånd till de styrande i Afghanistan för att förbättra landet. Samtligt anser de att dessa styrande inte ens kan se till att det går att leva i landet. Varför ger man då dem pengar?
  Om det verkligen är så mycket farligare i Kabul nu än tidigare, skicka dem någon annan stans!
  Personligen struntar jag i om lycksökande våldtäktsmän och annat kriminellt drägg råkar illa ut.

  • Hen, är ingen mussling. Men kameleont är denne fjant, ena stunden är denne kvartsfigur blå, i nästa ögonblick vara röd och, som genom ett under blir henen randig. Den, som kan lita på en vindflöje kan inte vara tillräknelig.

 9. Folkpartister, Liberaler, spelar ingen roll vad de kallar sig, de har alltid varit kappvändare och kommer att fortsätta vara så, alltså vänder kappan efter vinden.

  • Hissa flaggorna ! Ni 87or för nu kan ni få mångdubbelt fler asylanter.
   Ju fler desto bättre för ert storhetsvansinne. Passa på att, leva nu för er tid är snart förbi. Asylanterna föraktar er och de övriga icke 87:or hatar er. 87s framtid ser svart ut

 10. Det är Migrationsverket omvärldsbedömare med adekvat utbildning som har som arbetsuppgift att ta ställning till om dessa unga män kan klara av att leva i ett land med denna demografiska bild.

  http://www.indexmundi.com/afghanistan/age_structure.html

  Age structure:
  0-14 years: 41.03% (male 6,947,939/female 6,728,983)
  15-24 years: 22.49% (male 3,816,369/female 3,678,657)
  25-54 years: 30.01% (male 5,095,905/female 4,907,019)
  55-64 years: 3.9% (male 640,813/female 660,121)
  65 years and over: 2.57% (male 396,124/female 460,095) (2016 est.)

  Antalet av kvinnligt kön i Afghanistani åldern 0-24 år
  (0-14 år) + (14-24 år) = (0-24 år)
  6728983 + 3678657 = 10 407 640

  Det finns till antalet fler unga kvinnor i Afghanistan än det antal människor som utgör Sveriges befolkning. Men just de unga män som kommit hit skulle inte kunna leva där? Är det något fel på dem?

  Antalet av manligt kön i Afghanistan
  i åldern 0-24 år
  (0-14 år) + (14-24 år) = (0-24 år)
  6947939+ 3816369 = 10 764 308

  Det finns 10 764 308 unga män i Afghanistan och de som har kommit hit kan alltså inte leva där? Varför? Vad är det för fel på denna del av deras befolkning? Och varför ska vi ha ansvar för dem? Säg att det är 23 700 som kommit hit fr Afghanistan 15/16. 23700/10764308 =2.2 promille. 99.78 procent kan alltså leva där. Om även flickorna i samma åldersgrupp inkluderas: 23700/(10407640+10764308)=1.1 promille. 99.89% av alla i åldersgrupp en kan alltså leva där.

  Betyder det att Björklund menar att alla i dessa unga mäns situation (ca 21 miljoner) inte kan leva där och borde få komma hit? Betyder det att det är de resterande miljonerna som är bekymret? De som jobbar och de äldre? Vad jag kan se borde den uppväxande generationen snart vara i majoritet och kan själv skapa ett land som går att leva i. Under förutsättning att ingen lägger sig i och stör deras utveckling. De har en enorm potential på plats. Men att lära sig svenska är knappast det mest brådskande för att deras land ska blomstra (ja det blommar mycket vallmo)?

  Det borde i första hand intressera politiker med ansvar över svenska medborgares säkerhet att se till att svenska medborgare, som arvoderade dem för uppdraget har gjort sitt yttersta inom det området innan någon ens kan förknippa dem med att ha säkerhetstänk. Hade han tänkt på vår säkerhet så hade det aldrig sett ut som det gör. Han bryr sig inte ett dugg om säkerheten för dessa unga män. Det är sitt eget cv han vill slipa på. Men så länge de skriver med pennor de verkar ha vässat i röven så blir skriften trubbigare och trubbigare.

  Om de vill hit och studera och/eller jobba får de väl söka på samma sätt som alla andra? Eller varför skulle de ha särskilda förmåner? De bråkar, knivhugger, våldtar och kostar samhället en jävla massa pengar. Ovanpå det ljuger de och klarar sig inte heller särskilt bra i skolan.

  Rent statistiskt så borde det vara större risk för dem att drabbas av våld här än där? Vi har extremistiska badkar!

 11. Hahaha!! YES! Har just fått veta i telefonen att jag kan flytta ifrån Surte och dess närheten till Angered.
  Nya stället är relativt babbefritt (än så länge).
  3 år på detta babbeställe blev det!
  Säg grattis!

 12. Den gode majoren har tänkt o då blir det så här, låt Birgitta Olsson ta över så kan L- partiet ha sitt nästa landsmöte i en korv kiosk. Har vi riktig tur kan vi få se Björklund bli ambassadör gärna på Antarktis . Det fanns en gubbe från detta parti som efter förra valet blev ambassadör i Libyen Det stolpskottet hette Erik Ullenhag

 13. Inte alls konstigt.
  Hela regeringen står under styrning från islamkrafter.
  De gör allt för att muslimerna ska kunna ta över vårt fosterland så smidigt som möjligt.

  • ..helt fel,det är Globalist Banksters som styr och ställer vad som sker i Europa.Svenska Riksdagen lyder blint dessa herrar från bla Bildeberg org och EU-kommissionen som vill se Europa förstöras

 14. Det är val nästa år och nu söker han smiska in sig,hos dem som han tror kommer att bilda regering.F.ö är han inte Folkpartist för inte…. Lova guld och gröna skogar är inte svårt,när partiet verkar hamna under 4 %. Jämte FI och de gröna kommunisterna,har jag svårt att förstå de som lägger sin röst för dem !

 15. Afghanska ungdomarna väntar nu på en ny ’batch’ – ’special order’- av gratis glasögon. Men tillverkningen lär dröja eftersom bågarna måste absolut matcha färgen på senaste G4 smart phones som också beställdes efter storleken på jeansfickorna från en speciell klädtillverkarfirma nånstans i universum ….
  Det är en kedja av anledningar varför dessa inte får lämna Sverabia just nu och inte i en nära framtid heller.

 16. Bättre hade varit om Björklunds företrädare Bengt Westerberg hade låtit bli att ”utvisa” psykiskt handikappade människor från deras boenden på mentalsjukhus. Men det är klart, afghanska unga män är väl värda mera än en schizofren svensk eller?

 17. Djävla idiot ! Judas ! Åk med dem och stanna där så gör du alla som verligen vill Sverige väl en stor tjänst !!!

  • Respekt för Polen och övriga ”öststatsländer” som har kurage att neka och har analysförmågan att se hur framtiden blir om de följer Sveriges, Tysklands, Englands, Frankrikes exempel att ”välkomna pensionsräddarna”!
   Vad har vi för lobbyorganisationer som har ”analyserat” alla invällare? Var kommer de att göra någon som helst nytta? Ingenstans? Hade jag varit lika usel som dem på mitt arbete så skulle jag ha fått sparken för länge sedan!

 18. Hoppas att kräket drabbas på något sätt av den härliga mångkulturen han står för.

 19. Vad björklund vill det struntar jag i ……………och vad vi andra svenskar vill det ska han inte lägga sig i.
  Han är jagad av en feminist Birgitta O tokarp , ……………tyck synd om honom , han är ett offer !

 20. Liberalerna ljuger friskt. I Afghanistan förekommer inga krig alls,tom EU-kommissionen har gjort en deal med Afghanistan att sända tillbaka deras ekonomiska migranter (de är alla falska flyktingar). Pakistan har redan skickat tillbaks flera hundratusen tillbaks till Afghanistan-de sista måste vara ute senast Dec 2017.
  —EU signs deal to deport unlimited numbers of Afghan asylum seekers —

  https://www.theguardian.com/global-development/2016/oct/03/eu-european-union-signs-deal-deport-unlimited-numbers-afghan-asylum-seekers-afghanistan

  • Sätt han i buren, den gamle oförmögne major. Degradera honom! Ersätt honom med en ännu mer invandringsvänlig partimedlem, Birgitta Olsson! Liberalerna hör hemma där de förtjänar – Six feet under four percent. L är stendöda!

Kommentera