Fotbollsdomare slagen medvetslös av spelare


INVANDRARVÅLD. En fotbollsdomare i division 6 misshandlades av en spelare under en match i Uppsala i söndags rapporterar Uppsala Nya Tidning. Ett vittne säger till tidningen att det var hotfull stämning under matchen och att domaren under en stund var medvetslös men vaknade till innan ambulansen kom.

– Han var helt däckad i en halv minut. Han spottade blod, säger ett vittnet.

-Pettersson noterar att varken UNT, SVT, Aftonbladet eller Expressen nämner vilken klubb gärningsmannen spelar i. Jag trodde det var brukligt vid idrottsreportage, men undantag görs tydligen…

Nåväl, nedan är laguppställningen för den drabbade klubben Procyon BK 2

Kosret Abdullahizad
Saman Ekhtebar
Juan Fandi
Omar Fandi
Afshin Hosseinzadeh
Bilal Khodor
Gihad Khodor
Daniel Monserrat
Vicente Monserrat Escanilla
Namå Nasseh Azad
Hedi Sherwan Abdulla
Muhamad Siala
Mohammad Tofik
Kemal Özdemir


10 responses to “Fotbollsdomare slagen medvetslös av spelare

 • ruben

  Det är vårt nya hurtiga multikulti Sverige, som riksdagens folk så hett efterlängtat och jobbar maniskt för. Med parollen: det som inte dödar dej stärker dej. Eller som Dan ”Arne Tammer” Eliasson menar: Tretton nedlagda våldtäktsutredningar per dag ger dej en ny kropp!

  Gilla

 • The proud Swede

  Nog låter väl det som en laguppställning värdig allSVENSKAN?…..
  Behöver jag tillägga att jag var ironisk?

  Gilla

 • Jonas

  Intressant laguppställning med tanke på bilden som illustrerar händelsen idag. http://www.unt.se/sport/procyon-om-skandalen-4685533.aspx

  Gilla

 • OPete

  Det sjuka i vårat land är att det verkar inte spela någon roll hur mycket än sexuella trakasserier , misshandel , rån , våldtäkter , problem i alla skolor , mord , skjutningar , heders relaterat våld , kvinnoförnedring mm som händer i vårat land . Muslimer som aldrig kommer acceptera våra värderingar eller lagar. Vad är det för fel på dessa svennar som vill ha det så ???

  Gilla

  • naimlap

   OPete, det fattas inga fel på dumsvenskingarna, detta föraktade folk har tillskansat sig ett lågvattens märke, som överträffar de vildaste fantasier. Felet med svenskingarna, är deras låga IQ nivå + deras storhetsvsnsinne. som övergår allt förstånd. Svenstia, är inte mitt land längre, därför stian domineras av diverse låg pannade individer from here and där. Intelligens är inte särskilt uppskattat i ”Rövens have” här serverar vi rövehul og frikadeller mens kellnern slasker runt og hyggefiser og alle spiser till rimlige priser.

   Gilla

 • Pål Pot

  Fantastiskt!

  Ett helt lag där samtliga spelare är förståndshandikappade. Inte en chans att någon av dessa kryp passerar som normalbegåvad. Fattas bara att tränaren är neger med taskig impulskontroll och en obehandlad erektion, så är laget komplett.

  Gilla

 • Jhonsson

  Varför inte låta blattarna ha en egen serie, där de får lov att slåss lite lagom sådär, så att de får utlopp för sina ständiga våldstendenser.

  Gilla

 • assad

  Hahahahaha. Gissa vad mina vänner!

  På sporthallen nära där jag bor har kommunen anställt 3 stycken Muhammed och alla tre är nära pensionsåldern. Muhammed 1, Muhammed 2 och Muhammed 3 sitter på stol och glor.

  Nu kommer logiken, håll i hatten. Ungdomsarbetslösheten är hög här, men kommunen valde att anställa inte en, inte två, utan tre Muhammed.

  Självklar är det du och jag som betalar.

  Som en liten parentes kan jag nämna att jag besökte stadshuset och att handläggaren jag pratade med sa ordet hen tre gånger i vårt samtal. Rakt i mitt ansikte.

  Det får bli en återhämtning med en mycket stor Gin & Tonic om jag ska klara av den ackumulerade smärtan av dessa båda händelser.

  Det suger mina vänner!

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Härligt med värdegrund,mera våld och elände ,tack alla ni som röstar för Sveriges undergång.Tyvärr det drabbar alla både skyldiga och oskyldiga. Vakna alla medan vi har någonting att vakna till.Mvh Adolf

  Gilla

 • ossie

  Domare som dömer blattelag borde ha ett fett risktillägg till det magra arvode dom uppbär.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: