25 thoughts on “Från Ramadan Firandet

 1. Jag kan inte fatta att dom som avrättas bara finner sig i det och följer med lugnt och stilla så att det ska bli så problem fritt som möjligt för avskummen som ska avrätta dom. Jag själv skulle göra allt för att fly och göra det till ett mindre helvete för bödlarna och det bästa som kan hända är att dom skjuter mig, för jag skulle hellre bli skjuten än att få skallen avskuren med en slö kniv. Jag menar dom har inget att förlora, utan allt att vinna på att försöka fly. Att dom är så fogliga kan ändast förklaras med att dom är helt ner drogade.

 2. Detta ständiga frossande i att titta på människors sista fasansfulla minuter i livet. Det är ovärdigt och ingen kan må bra av det.

 3. Alla som i detalj inte kan redovisa vad de varit, borde genast sändas tillbaka varifrån de en gång kom. Inget fängelse, bara utvisas direkt vid ankomst.

 4. Kanske har vi 10 000 eller fler sådana stollar,i vårt land.
  Tack för det, Reinfeldt och Löfven.

 5. Det är sådant här muslim pack vi har som SÄPO nu har börjat fatta innebär ett hot mot etniska svenskar. Kvinnor och flickor har redan fått betala priset för landsförädaren Reinfeldts öppnande tillsammans med dumpartiet MP av svenska gränserna. När muslimpacket börjar karva i halsen på etniska svenskar får vi väl hoppas att det är de politiker som besluta om att släppa in skiten som drabbas

 6. När jag ser det här så har jag lust att lägga ner vad jag har för händerna och gå ut ock leta upp första bästa med radband och fotsid särk eler någon i hijab eller nikab för at starta det krig mot islam som är fullkomligt nödvändigt.

 7. Muslimer!
  Alla muslimer ska leva efter koranen.
  Koranen säger att muslim ska betrakta ickemuslim som fiende.
  Koranen säger att muslim ska döda och misshandla ickemuslim.
  Koranen säger att muslim ska bidra till att islam tar över världen.
  Koranen säger att islam ska ta över världen, inte delar av den,
  utan hela – och om så behövs – MED VÅLD !
  Koranen finns inte i lightversion.
  Koranen kan inte revideras.

  D.v.s. muslimer är här för att uppfylla koranens/islams och deras hjärntvätts krav.
  D.v.s. muslimer är här för att slutgiltigt ta över vårt fosterland.
  D.v.s. muslimer är här för att döda och tortera oss.
  D.v.s. muslimer ska inte vara här!

  Muslimer bygger upp sin krigsmakt med väl upplagt system.
  Muslimer importerar ”ensamkommande” utbildade soldater.
  Dessa soldater placerar regeringen/invällarverket ut, jämnt fördelade, i små grupper över hela vårt fosterland.
  Dessa soldater har tillgång till stridsledningscentraler överallt i Sverige.
  Dessa soldater är hjärntvättade enligt islam och koranen.
  Dessa soldater ”tränar” genom att våldta svenska kvinnor.
  Dessa soldater ”tränar” genom att skapa oreda i vårt fosterland.
  Dessa soldater ”tränar” genom att bränna, förstöra och råna.

  Jag är rädd!
  Har jag rätt?

  • Och våra s k ”politiker”, polis, SÄPO m fl myndigheter blundar!!
   Jagar oss vanliga Svenskar, speciellt nu under semestertider! Lättfångade Svenska semesterfirare. Fritt fram för mussarna, babblarna, invällarna, pensionsräddarna osv

 8. Men förihelvete så obehaglig film. Å så spelar de djävla idioterna musik till dödandet av unga män. Vidriga djur. Nej jag rättar mig själv. Inte ens djur är så vidriga.
  Världen MÅSTE gå samman å utrota dessa monster från jordens yta. Det finns tyvärr ingen annan väg att gå. Det är dem eller vi.

 9. Snart är vartenda terrorsvin i Sverige, för att åtnjuta statens alla bidrag och gratisleverne. Det känns brutalt lång tid till kommande val.

 10. Eländiga vildar och sådana ”importerar” vi i tiotusental!
  ”Snart i en skog nära dig”!
  Förhindra massinvällningen!

 11. Ja, se där! En nyproduktion i babbisk still.

  Det firar vi med en liten trevlig melodi – Rama Dan Ding Dong.

  • Bara att säga att man är för denna jävla religion ska var straffbart.Dom som ser dessa filmer och inte ser att det är sån jävla avskyvärd ideologi ska straffas.Det här börjar bli grymmare än nazismen.Man kan ju bara undra hur sådana som Anders Lindberg,Henrik Arnstad,Oisin Cantwell m.fl. är funtade när man kan försvara detta.

 12. Det är vad de skulle vilja göra med oss icke-muslimer även här i Sverige, och det är en ideologi som svensk massmedia och regering försvarar.

  Varför skall terrorister få jobb, bidrag, skuldsanering och förtur till bostad när de kommer tillbaka hit? Det borde räknas som och straffas som krigsbrott (med livstids fängelse) att bara vara med i ISIS eller resa till ISIS.

Kommentera