Stäng

13 reaktioner på “Kurdisk Kulturuppvisning I Berlin

 1. Det kommer att bli mycket ”krävande” för att om något år ha möjligheten att bli accepterad i något före detta östland !
  Så var det för västerlänningar att bli accepterade i ett annat västland före EU. Det betydde stabilitet och kontroll på de som önskade komma.

 2. Det är mycket starka andemakter som styr dessa människors beteenden. De följer genom generationerna och är omöjligt att göra något åt om de inte omvänder sig (vilket brukar röra sig om några få promille).

 3. Känner igen det här från tiden då jag jobbade i Mena-länderna.
  Alltid ett j-a gapande och skrikande.

 4. Begriper inte varför dessa inte åker tillbaka till Syrien och Irak, där kurder snart har ett eget land. Finns en del från Malmö som åkt ner, och dem tjänar mycket på oljan. Kurder skall snart rösta i Syrien.
  Hjälper till bygga upp sitt eget land. Turkiet är inte att tänka på, så länge Erdogan är kvar.

  1. Det går lätt att räkna ut att invandrare från muslimska länder kommer vara i majoritet inom några få generationer. Även i mindre orter kan man se detta fenomen i de första skolklasserna.

   Utifrån det kan vi dra slutsatsen att sverje och de flesta andra EU-länderna kommer att se ut som Egypten om några årtionden.

 5. Kvinns poliser i all ära, prata sig ur situationen i en ilsken muslimsk folksamling, lycka till. Långa kraftiga polizei, som kan stå emot och skydda vid behov eller dra bort drägget från platsen.

 6. Ja,,,ä assad,,, ja skla gör a,,,,sama sak,,,me dit,,, land,,,sveriget,,
  Ja ska,,,slås,,,våldta,, brän, o såna,grjejerna,,
  Ja,,, ä tuf,, babbe,,, och jäv arl,,,
  ja ,,bror,, fler bror,,, måghga bror,,, vi slås,,, jävla,,,skit,,,

  sfi

Kommentera

%d bloggare gillar detta: