”Målet var att döda och skada muslimer”


TERRORISM. Vid det senaste attentatet i London säger vittnen vid moskén i London att skåpbilen medvetet körde mot folksamlingen. Abdulrahman Saleh Alamoudi, som var på plats vid Finsbury Park, säger att föraren skrek ”jag ska döda alla muslimer” och slog vilt omkring sig innan han greps.

-Pettersson vill påpeka att ännu är mycket oklart och även om det var en högerextremist som utförde attentaten, om det nu var ett attentat, så är det en enstaka högerextremism och det har absolut inte något med högerextremism att göra för de allra flesta högerextremister är fredliga, ärliga och arbetsamma människor, det har jag nämligen hört från Lindberg, Arnstad med flera…

Detta terrorattentat är även om det inte är utfört av muslimer en frukt av den ansvarslösa invandringspolitiken. Tyvärr så slår folk tillbaka när de blir tillräckligt pressade och efter att i årtionden blivit lurade av politiker och journalister hur bra det är med asylinvandring från tredje världen så var det bara en tidsfråga innan repressalierna skulle komma.


30 responses to “”Målet var att döda och skada muslimer”

 • Bolpen

  Ja. När inte politikerna gör något får ju någon annan göra det.

  Gilla

 • Monica

  Det är förmodligen för mycket sagt att det är en högerextremist som körde in i folkmassan som kom från moskén. Snarare tror jag att det är en ordinär person från folkdjupet som är missnöjd med hur ett land islamiseras och att eliten har ett slags likgiltlighetsuppsåt för hur de vanliga får betala för detta. Dom tllhör ju inte den breda massan.

  Storbrittanien tycks ha samma PK-tänk som Sverige. Jag kom att tänka på pedofilringen från Pakistan som utnyttjade utsatta brittiska flickor och tjejer från arbetarklassen och white trash som myndigheterna såg mellan fingrarna under lång tid och var rädda för att bli stämplade som rasister om de tog itu med dessa fulingarna.

  Gilla

 • Jocke

  Tills vidare har man fått ”ögonvittnen” som alla är muslimer? Hur pålitliga dom är? Vid något tillfälle sdaes det att det kan vara frågan om en infarkt eller liknande hos föraren.

  Gilla

 • Ateisten

  Vad var det Londons borgmästare sa jo att det här är en del av att bo i en storstad så inget att höja ögonbrynet åt då.

  Gilla

 • Bengt

  När politiker inte gör någonting för att förhindra islamistiska terrordåd och när polis och sociala myndigheter inte ingriper när muslimska gäng våldtar och utnyttjar unga brittiska tonårstjejer ska man inte vara förvånad över att attacker som denna äger rum. Kanske hade föraren av skåpbilen släktingar eller vänner som mördades eller allvarligt skadades vid det islamistiska terrordådet vid London Bridge. Det finns ca. 3000 islamistiska terrorister i England som fritt går omkring på gator och torg och som myndigheterna inte har någon koll på. Round them up and send them back to where they came from!

  Att muslimer knappt får något straff alls för de våldtäkter och andra våldsdåd de begår i Sverige retar upp folk och när dessutom polis som i Kevin-fallet struntar i att ens undersöka den mest troliga förövaren bara för att denna var invandrare så är det inte så konstigt om folk till slut tar lagen i egna händer. Detta är en mycket farlig samhällsutveckling.

  Gilla

 • stromboli

  Det skedde snabbare än förväntat, är det nu ”öga för öga och tand för tand” som gäller eller är det som brukligt strid mellan ideologierna, klanerna ?

  Gilla

 • Lena

  Följande reportage från ontario kanada som jag personligen känner ganska väl till

  Den som har förstört ett välfungerande land med rekordfart är den misslyckade Justin T, en bortskämd ”goddagspilt” fullkomligt hopplös !
  Han vann valet på frågan om legaliserad cannabis, det säger mycket om de som röstade , eller ?

  Gilla

 • RäddSomFan

  Jag tror inte att detta var någon extremist alls vare sig höger eller vänster, jag tror att det helt enkelt var en vanlig människa som helt enkelt fått nog av all skit dom dragit in i landet och insåg att den enda vägen var att göra samma sak mot muslimerna som dom gör mot kristna.
  Tror även att väldigt många andra planerar att göra samma sak eller värre för det är väl inte konstigt att vanligt folk som drabbas av denna skiten dom drar in i Europa ger igen med samma mynt, i framtiden kommer vi ha en väldans massa kristna självmordsbombare.
  Tyvärr så är det den enda vägen att gå dvs inbördeskrig.

  Gilla

 • Rättsstravningsprojektet

  Jahaja nu var målet religiöst, att skada ”muslimer”, men annars är inte målet att skada sk ”otrogna” eller ”kristna” Istället talas det om psykiskt sjuka förövare mm, som om dom inte har ett religiöst mål, detta för att förleda och skapa förvirring, så att man inte får motstånd mot de ”sina” dvs den femtekolonn de har importerat för att bekämpa sin fiende med. *De är makten, jag kallar dem inte Judar eftersom dom inte är det, de är Khazarer och zionister, på intet sätt en enbart religiös grupp, men dom använder, en proxy för att bekämpa den kaukasiska rasen, pga av att vi är de som kan erbjuda dem mest motstånd.

  Musse Pigg kastar de under bussen vid senare tillfälle, denna grupp kan inte organisera sig utan hjälp utifrån. Alltså ett minimalt hot i efterskedet.

  Prio nummer ett är att identifiera det Orwellska språkbruket de använder för att missleda oss, när man kan se bakom raderna vilka och vad vilka säger, har man enklare att skapa sig en korrekt uppfattning av hur man bör tänka, och vad man bör göra.

  ”Orwellska (engelska Orwellian) eller orwellskt språkbruk, efter den brittiske författaren George Orwells roman 1984, är en benämning på ett eufemiskt språkbruk som beskriver verkligheten i förskönande syfte för att kamouflera ordets egentliga innebörd. Ett exempel från 1984 är institutionen fredsministeriet, vars uppgift är krigföring.

  Adjektivet orwellsk har också använts i en vidare bemärkelse om litterära verk eller verkliga händelser, som någon anser liknar det dystopiska samhälle som Orwell beskrev.”

  Källa: Judepedia

  Gilla

 • Tobbe

  Ganska förutsägbar utveckling.

  Gilla

 • Pladask

  Väntade på detta. Snart har vi krig i Europa på grund av dem muslimska pesten.

  ”Målet var att döda och skada muslimer”

  Bra.

  Gilla

 • malmobon

  Mycket troligt det var en vedergällning av en som tröttnat på terror och oskyldiga ungdomar blir mördade.
  Skulle det vara så, lär det snart bli riktigt allvarligt.

  Vet ärligt talat inte vad jag själv skulle gjort om mina barn, hade blivit mördade?
  Inte otänkbart det växer upp farliga grupper som kommer utmana muslimer med våld. Beror lite på hur demokratin kommer bli efter nästa val. Går inte låtsas att SD och deras väljare inte finns.

  Gilla

  • modernghost

   Du menar att det ”håller på att växa upp starka grupper som är beredda att försvara sig och sitt land med våld mot muslimska barbariet?”??? 😉

   Gilla

  • Bosse

   Nu helt plötsligt så var det en attack på London sa borgmästaren. Men det var det inte när dom andra körde lastbilarna genom folkmassorna.Då sa han att London var en av dom säkraste huvudstäder i Europa.Detta var en person som var så evinnerligt trött på situationen i England att han tappade fattningen helt enkelt.
   Det här kommer vi att se mer av i dom länder som sålt sig till islam.

   Gilla

 • Nordmann

  At Engelskmenn har fått mer enn nokk av den Arab/Afrikanske masseinvasjonen av Europa måtte vel kunne forutses, når skal Svenskene begynne å reagere ?? Drap med biler er rimelig nytt fenomen i Europa, hvor har denne Engeskmannen fått denne tanken ??
  Vi har et ordtak i Norge : Du skal høste det du sår.. Det koker over hele Europa, og vi vet hvor dette ender, uansett va politiske marxister hører fra Soros og hans philantropologiske idioter,.

  Gilla

  • Observator X

   Ni norrmän vet ju hur timida vi svenskar var under andra världskriget…då hade vi ändå en krigsmakt samt att den manliga delen av befolkningen hade militär utbildning.
   I dag är de förvirrade män i strumpbyxor samt att de kvinnor som är i åldern att vara vuxna kvinnor, de har en hormonstinn sjuttonårig flickas uppförandenivå.

   Sverige har sjunkit oerhört mycket på bara 20 år. Går fas i fas med nedläggningen av alla regementen och krigsmakten, faktiskt.
   Tyvärr, Norge: Sverige är inget att lita på.

   Gilla

 • Ulli

  När folket märker att statsmakten helt tappat greppet och inte förmår att upprätthålla lag och ordning ens på låg nivå väcks en desperation och ilska.
  Risken ökar då markant att det slår över hos någon enstaka likt som det verkar i detta fallet.
  Jag kan också tänka mig att när grova våldsbrottslingar inte döms till något kännbart straff att någon kommer på iden att ta lagen i egna händer (vilket är vanligt i islamska länder) vars son har blivit misshandlad till döds eller dotter grovt våldtagen/misshandlad.
  Det faktum är att många idag känner sig nödgade att beväpna sig för att möjliggöra självförsvar, ökar risken att t.ex. knivdåd begås i just självförsvar.

  Gilla

 • eva

  Vi vet inte om moskén var shia eller sunni. Det kan vara en uppgörelse mellan olika grupperingar inom religionen islam eller folk från olika länder. Det lär ju vara mycket inre stridigheter mellan de olika grupperna och araber och somalier verkar ju heller inte älska varandra(Trollhättan). Bäst är att vänta och se.

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Det man häpnar över i UK är ILSKAN, the ANGER, som de muslimska församlingarna känner idag…. I L S K A N…. när vi kristna kärleksbombar, så skriker dessa församlingar ILSKA.

  Liked by 1 person

 • Albert

  Kanske någon överlevande eller anhörig till de döda efter London Bridge / Manchester attackerna? När samhället sviker och inget görs (förutom att anordna kärleksmanifestationer) blir folk till slut galna av desperation och vanmakt.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Tragiskt! Nu har allt som kampen gått framåt sista tiden försvunnit! Synd att varje gång opinionen börjar vända ordentligt kommer det en galning och vi är tillbaka på ruta ett!

  Nu skall detta ältas precis som Breivik och Trollhättan för att tysta all debatt!

  Gilla

  • RäddSomFan

   Om du slår, retar, mobbar eller utövar våld på någon tillräckligt mycket så förstår du väl att han/hon ger igen till slut, finns inget konstigt med det. Denna personen som körde bilen eller någon han känner har garanterat blivit berikad på antingen det ena eller det andra sättet och såg ingen annan utväg än att ge igen, man kan inte bara sitta tyst och låta sig mördas.

   Gilla

 • Blåsfirren

  Nu jävlar kommer det att kärleksbombas och snyftas. Rop om förbud mot nationella organisationer etc. etc…

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Tar hatet aldrig slut? Vi får väl tro som vi vill. Hålla på vilket fotbollslag vi vill o rösta på vilket parti vi vill.

  Gilla

 • ossie

  Jävla galenpanna nu kommer mussarna att ta detta till ursäkt för flera terrordåd mot ”de otrogna” Risk för en våldsspiral” Även om det inte är mer än rätt att mussarna drabbas så låt dessa svin stå för våldet.

  Gilla

  • modernghost

   Mes-svenne i kubik.

   Gilla

  • RäddSomFan

   Vad är det du säger?
   ”låt dessa svin stå för våldet”
   Vi skall inte tillåta att dom står för något våld alls, hur jävla du får man bli, det förstår du väl själv att man måste sätta hårt mot hårt för att ens kunna ha en chans mot dessa kräk.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: