Polisstationen i Järva läggs ned?


Att polisen talar om att vara närmare medborgarna är struntprat milt sagt. Den enda polisstationen som finns i Järvaområdet planerar man att lägga ned. Där finns Rinkeby, Husby och Tensta som en del av deras område. Dessa är ju som bekant särskilt utsatta områden. Enligt  Text-TV skall Polisen där flyttas till Solna(!)  Man kan nästan ifrågasätta sanningshalten i detta. Så fruktansvärt idiotiskt urbota dumt är det. Fast, det är klart……….

5795496

Enligt poliser som vill vara anonyma är flytten redan påbörjad och kommer inte att öppnas igen när det är klart. Personalbrist är orsaken sägs det. Det kan jag tro på. När poliser säger upp sig på löpande band. När de behandlas som brottslingar när de sköter sitt jobb och betalas en spottstyver för att beskydda oss så förstår jag att de har brist på poliser. De tjänar bättre på att köra lastbil. Bekymmersfritt liv om man jämför.

Den planerade polisstationen i Rinkeby låter sig dröja. Tidigast sommaren 2019 lär den vara klar…….Helt otroligt att man låter dessa områden stå utan närpolis i flera år. Dan Eliasson som deklarerat att polisen skall komma närmare medborgarna. Hur har han tänkt fixa det??

I dessa tider när SÄPO deklarerat att vi har 1.000-tals jihadister i Sverige skär polisen ned sin verksamhet i de viktiga områden, där oroligheterna är som störst i Stockholmsområdet. Ofattbart????

Svt, text-tv            ”Polisen missköts – medborgarna drabbas” tidigare om polisen Järva


10 responses to “Polisstationen i Järva läggs ned?

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: