Polisstationen i Järva läggs ned?


Att polisen talar om att vara närmare medborgarna är struntprat milt sagt. Den enda polisstationen som finns i Järvaområdet planerar man att lägga ned. Där finns Rinkeby, Husby och Tensta som en del av deras område. Dessa är ju som bekant särskilt utsatta områden. Enligt  Text-TV skall Polisen där flyttas till Solna(!)  Man kan nästan ifrågasätta sanningshalten i detta. Så fruktansvärt idiotiskt urbota dumt är det. Fast, det är klart……….

5795496

Enligt poliser som vill vara anonyma är flytten redan påbörjad och kommer inte att öppnas igen när det är klart. Personalbrist är orsaken sägs det. Det kan jag tro på. När poliser säger upp sig på löpande band. När de behandlas som brottslingar när de sköter sitt jobb och betalas en spottstyver för att beskydda oss så förstår jag att de har brist på poliser. De tjänar bättre på att köra lastbil. Bekymmersfritt liv om man jämför.

Den planerade polisstationen i Rinkeby låter sig dröja. Tidigast sommaren 2019 lär den vara klar…….Helt otroligt att man låter dessa områden stå utan närpolis i flera år. Dan Eliasson som deklarerat att polisen skall komma närmare medborgarna. Hur har han tänkt fixa det??

I dessa tider när SÄPO deklarerat att vi har 1.000-tals jihadister i Sverige skär polisen ned sin verksamhet i de viktiga områden, där oroligheterna är som störst i Stockholmsområdet. Ofattbart????

Svt, text-tv            ”Polisen missköts – medborgarna drabbas” tidigare om polisen Järva


11 responses to “Polisstationen i Järva läggs ned?

 • Suzie

  I Frankrike säger man ”de förlorade territorierna ”om de sk no-go-zoner eller utanförskapsområden/särskilt utsatta områden som de grovt kriminella sjukklöverligan bestämt de skall kallas i Sverige.
  Polisen tvingas retirera från Järvafältet,som är laglöst område,hur många fler sk utanförskapsområden/no-go-zoner skall polisen tvingas retirera från?
  Ett gammalt internationellt talesätt lyder; ”Lagen ruttnar i det land som styrs av rövarand” stämmer perfekt in på Sverige där sanningen görs till lögn och lögnen upphöjs och inbankas som sanning av de sanningshatare och alla deras medlöpare som vanstyr Svea rike.

  I Spanien sätter man in mer poliser i turisttäta områden pga risk för terrordåd, ökad inströmning av båtflyktingar,bekämpa olaglig försäljning, bägarspel, drickande på allmän plats (botellón) samt prostitution.

  Spanien behåller för närvarande sin hotnivå för terror på nivå 4 som är den näst högsta nivån.

  http://www.svenskamagasinet.nu/shortnews.12461.html

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Så länge vi väljer politiker som mentalt ligger på trampbil och sandlådenivå kommer en förändring inte att ske.

  Gilla

  • naimlap

   Svenskingarna, röstar i första hand på de politiker, som står dom själva närmast. Ja, så är det tragiskt men sant.

   Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Trots regeringens löfte – poliser flyr arbetet på gatan.”

  ”Politikerna lovade fler poliser närmare medborgaren.

  Men SvD:s granskning visar att antalet poliser ute på gatan tvärtom blir färre.

  På bara fyra månader har antalet ingripandepoliser minskat kraftigt och är nu färre än 6 500. I Stockholm har 152 uniformerade poliser lämnat gatan bara i år.”

  https://www.svd.se/trots-regeringens-lofte–poliser-flyr-arbetet-pa-gatan/om/polisens-kris

  Gilla

 • ossie

  Inte får polisen störa blattarnas kriminella verksamhet, Det vore ju rasistiskt.

  Gilla

 • Tobbe

  Haha! Fin bild. Men kanske har de kommit fram till att de förlorat slaget om Järva eftersom de inte behövs längre. Järva lyder väl under Sharia.

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Det är farligt även för poliser att vistas på de s.k. utanförskaps områdena i det en gång så trygga Sverige.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Finns det verkligen riktiga människor kvar i Järvaområdet? Afrikas Kriminalvård och kärnavfall slutförvar, som Sverige frivilligt byggt och upplåter som All Inclusive oavsett om Sveriges kvinnor blir gruppvåldtagna eller HIV-smittade.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: