”Aldrig sett något liknande”


SÄPOS generaldirektör, Anders Thornberg, säger att han ”aldrig sett något liknande” om den explosionsartade ökningen av våldsbejakande islamister i Sverige.

Det finns nu tusentals våldsbejakande islamister i Sverige. Ordet tusentals är dock något diffust. Är det 3 000, 8 000 eller ännu fler? Vi vet vilken skada 1-4 kan åstadkomma och vi vet vilka direktiv som utformats av män i fula skägg från Mellanösterns stenöknar.

Är det nu vi ska tacka alla som välkomnat öppna gränser, som välkomnat hundratusentals människor utan id-handlingar, som välkomnat byggen av salafistiska moskéer och som ropat ”rasism” och ”islamofobi” till alla som påtalat det absurda?

GP


24 responses to “”Aldrig sett något liknande”

 • Danska politiker oroliga för terror, kräver gränskontroll mot Sverige | Petterssons gör skillnad!

  […] Säpo-chefen Anders Thornberg uttalade sig i mitten av juni om att det skett en kraftig ökning av antalet islamister i Sverige. Säpos bedömning är att det finns tusentals […]

  Gilla

 • Bror

  Vi måste börja tala öppet om vilka som verkligen ÄR våra fiender!
  Och det är INTE muslimerna och det är INTE invandrare generellt eller några andra grupper.

  NEJ, våra VERKLIGA fiender är de som vi själva har röstat fram i vår enfald! Med lögner och svek har de förvandlat vårt en gång så framgångsrika, fredliga och välmående land till en sophög!

  Visserligen tillhör hämden HERREN och visserligen kommer de brinna dag och natt i helvetets svavelosande eld, men om de inte stoppas kommer våra barn, barnbarn och barnbarnsbarn lida för vår flathet!

  Gilla

 • Jhonsson

  En ensam terrorist kan naturligtvis åstadkomma en enorm skada på kort tid med ett automatvapen. Dessa finns i mängd sådan vapen i vårt land, liksom att det finns en mängd våldsbejakande terrorister. Om någon av dessa börjar skjuta på ett torg eller gata, hur lång tid tar det, innan någon av de annars så osynliga poliserna dyker upp? Och har de mer än sin pistol att vifta med?
  Regeringen Löfven och ett par föregående regeringar har helt struntat i det svenska folkets säkerhet. Och gör så än i dag. Regeringen tillåter en fullständigt okontrollerad invandring att fortsätta. Det är helt enkelt rema vansinnet.
  Vi måsta få bort dessa stollar från regeringsmakten.
  Stäng våra gränser.
  Vi måste få en sverigevänlig regering vid valet 2018!
  Kanske är det redan försent.

  Gilla

  • naimlap

   Det är sant men, men, problemet är att, dumsvenskarna vill inte ha någon Sverigevänlig regering. Det verkar inte vara något, som helst problem för en redig svensking att, slå undan benen för sina barn eller barnbarn ja, det står dem inte främmande att, de t.o.m. kommer att dödas. För sin egen godhets skull. Sensmoral; lita aldrig på en svensking ty deras ord och löften är inte mer värda än skiten du har under naglarna.

   Gilla

 • Billy Boy

  Säpochefen Anders Thornberg, säger att han ”aldrig sett något liknande” om den explosionsartade ökningen av våldsbejakande islamister i Sverige.

  Han och övriga svenska politiker och myndigheter måste ha sussat mycket djupt och gott mycket länge.

  För den/dom som verkligen hade varit intresserade av att få veta fakta så fanns tidigt mycket tydliga varningar från initierade och trovärdiga källor, som även svenska politiker, myndigheter m fl lätt kunnat tillgodogöra sig från vidöppna källor publicerade redan från 25 september 2015.

  Citat

  Minister: ”Två av hundra asylsökande är IS-terrorister”
  Terrororganisationen IS har en målmedveten plan att föra in sina egna agenter i Europa tillsammans med flyktingströmmen. Det var den iskalla varning Storbritanniens premiärminister David Cameron fick från Libanons utbildningsminister under sin resa till flyktingläger i Libanon och Jordanien.

  David Cameron besökte Mellanöstern för att med egna ögon se hur de extra pengar som Storbritannien satsat på hjälp i närområdet används.

  – Jag ville komma hit för att själv se och höra flyktingars historier, säger Cameron till brittiska Daily Mail.

  Under besöket träffade den brittiske premiärministern bland annat Libanons utbildningsminister Elias Bou Saab, som varnade honom för att IS sänder sina medlemmar till Europa tillsammans med flyktingströmmarna med målet att senare begå terrordåd i väst. Den libanesiske ministern gjorde uppskattningen att två av hundra flyktingar som tar sig in i Europa utgörs av IS-tränade fanatiker.
  (Publicerad: 25 september, 2015, 11:16)

  Slut citat

  Källor:

  Nya Tider: Svensk text enligt ovan.

  Daily Mail: Engelsk text på länken nedan.

  Two in every 100 Syrian migrants are ISIS fighters, PM is warned: Lebanese minister tells Cameron jihadists are coming ‘under cover’ to attack the West. Two in every 100 Syrian migrants are ISIS fighters, PM has been warned (Published 14th September 2015)

  Click weblink below:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3234458/Two-100-Syrian-migrants-ISIS-fighters-PM-warned-Lebanese-minister-tells-Cameron-extremist-group-sending-jihadists-cover-attack-West.html

  Dags att vakna upp nu snart ett (1) år och åtta (8) månader efter larmet och varningen från Libanons utbildningsminister Elias Bou Saab vid David Camerons besök i landet. Varningen fanns tillgänglig att läsa i helt vidöppna källor t ex i allmänna media både i Sverige och i övriga Europa.

  Gilla

 • Mohammed

  Så här skrev man två sedan;
  Enligt Säkerhetspolisen har minst 80 personer rest från Sverige till Syrien för att strida med grupper inspirerade av al-Qaida. Av dem har, återigen enligt Säpo, omkring 20 stupat i strid. I mitten av juni uppgav Säkerhetspolisen .
  Men dom viste med all säkerhet att det handlade om tusentals redan då
  men krympte det till 80 för att inte gynna SD

  Gilla

 • Mohammed

  Det är väl fan så klart att man vill bli Jihadist ,dom får ju lägenhet ,körkort,högre bidrag och sitta med i Agenda och bli halvkändis med massor av gull gull och blir kärleksbombade ,en kopia av hur palestinska
  terrorister behandlas i palestina dvs hjälte förklarade .
  Men man måste ju förbereda Svenskarna på nästa terrordåd samt dölja Säpos/Sammhällets oförmåga att skydda sin befolkning genom att tala om de flera tusentals islamister som dom helt medvetet släppt in i landet .
  Klimathotet ,Rysshotet och Terrorhotet har en gemensam nämnare ,nämligen att man kan använda alla tre till att hota sin befolkning med alla dagar hela veckan ,ett hotat folk blir ett lydigt folk när hotet kommer utifrån och då Samhället låtsas försvara befolkningen

  Gilla

 • Tony

  Jo nog fan visste du Anders Thornberg, men det har
  väl inte varit politiskt korrekt att framföra det innan’
  du rådgjort med förrädarna i regeringen som fortsätter att
  flyga in blivande terrorister.. Har den regeringen gjort
  något rätt??????????????????

  Gilla

 • anne b rat

  jag kommer aldrig att glömma när LANDSFÖRRÄDAREN ”oppna hjärtan” Ruinfeldt i ett tal utropade: ”tack för att ni valde Sverige”.

  Gilla

 • Grune

  Trots att vi Svenskar ( läs Sverigedemokrater) Vetat om i 15 år att invandrarpolitiken som 7-klövern säger sig utöva är obefintlig och styrs obehindrat av muslimer, så skakar 7-klöverns 8 språkrör på huvudet och förstår inte hur detta kan hända i Sverige som är såååååå humana och muslimvänliga så vi t.o.m. låter dom leva helt gratis i resten av sina liv här.

  Gilla

 • Gus

  Vad de vill säga med detta är att de nu vet att de inte kan skydda befolkningen från fler terrorattentat.
  Därmed har de ryggen fri när nästa attentat sker i och med att politikerna har skapat en situation säkerhets tjänsten ej har fått resurser att hantera.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Ännu en i raden av högt avlönade Generaldirektörer som har tunnelseende. Det är hög tid att dessa parasiter plockas bort från sina troner.

  Gilla

 • Billy Boy

  Det finns ingen kris inom polisen, sa Stefan Löfven redan i sept. 2016

  Regeringen har inte insett vidden av poliskrisen

  http://www.blaljus.nu/nyhetsartikel/regeringen-har-inte-fattat-poliskrisens-vidd

  Gilla

 • age

  Om jag fattat det hela rätt så läser SÄPO den här bloggen?
  De har alltså inte fattat vad vi skrivit och framför allt alla fantastiska reportage, som Pettersson ger oss.

  Betyder det att alla på SÄPO har lässvårigheter eller står de under styrning från ockupationsmakten, sekten islam?

  Är det bara våra skyddsänglar, poliserna, som vi kan lita på?

  Gilla

  • Grune

   Frågan är om vi kan lita på dom eller om dom också lyder under sharialagen precis som 7-klövern.

   Gilla

  • eva

   Jag litade/hade tillit till SÄPO tidigare men har nu gett upp, liksom den mesta av min tillit till staten Sverige. Enstaka personer i tjänsteställning visst, som sjuksköterskan på vårdcentralen och damen på skattemyndigheten, där finns tilliten kvar, men flr resten av samhället är den som bortblåst.
   Genom hanteringen av Sverige och det medborgerliga förtroendekapitalet mot allt sunt förnuft och gammal beprövad erfarenhet är landet kört i botten.
   Men gammal beprövad erfarenhet och sunt förnuft är väl klassat som gammalmodigt och i och med det inte ens att tänka på.
   En stat/en nation som med berott mod plockar in/tillåter potentiella terrorister att få fäste i landet är ju direkt samhällsfarlig för sig självt.

   Gilla

 • Avmaskad

  Större delen av svenskarna bör vara nöjda.
  De har röstat för den här politiken och kommer troligen att göra det även i nästa val.

  Gilla

 • Tobbe

  Tack 7-klövern, tack 87:an, tack gammelmedia, tack alla godhetskamouflerade samhällshaverister. Stolta nu? Är det nu vi andra förväntas städa upp efter framfarten? Då får ni hjälpa till.

  Gilla

 • Mm

  Ja det var ju negativ eller beroende på parti tillhörighet positiv information om vårt lands tillstånd. Säpo brukar väl inte gå ut med några siffror, så vad är sanningen egentligen att de inte klarar sitt jobb. Att politikerna för länge sedan inte klarar sitt jobb står helt klart för oss som kan kan tänka, men att de som skall skydda etniska svenskar i det land som vi och de allra flesta demokratier anser vara ett land har gett upp och offentligt talar om att de inte har en aning om det är 1.000 eller 50.000 som står i kö för att slå ihjäl oss. Förstört våra livsvillkor har de redan gjort, påhejade av de handlingssvaga politiker vi har nu. Våldet kommer snart även att nå de fina salongerna och de kanske inte hunnit iväg utan även de blir drabbade av denna mänskliga farsot

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Fungerar inte Mona Sahlins ”heta linje” längre?

  Gilla

  • Jag

   Mona Sahlin????? Jaha, du menar den högavlönade fifflaren!!!!! Som ljuger bedrar och narrar!!! Som älskar svartingar och muslimer. Hon som gör allt för att förminska den svenska befolkningen!

   Gilla

 • ossie

  Det finns bara ett riksdagsparti som inte är skyldig till detta som kommer att kosta massor av svenskar livat.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: