Våldsamma invandrarupplopp för andra natten i rad i Trollhättan


INVANDRARVÅLD. För andra natten i rad, tredje enligt SR, är det våldsamma upplopp i Kronogården, Trollhättan. Ett hundratal ungdomar attackerade polis och polisfordon med tillhyggen.

De våldsamma upploppen från natten till torsdagen fortsätter i Kronogården, Trollhättan. Ett hundratal ungdomar ska ha gått till attack mot polis och polisfordon. – De maskerade sig och hämtade påkar kan man säga, säger Johan Josarp vid polisen Väst.

– Det är en gripen och någon omhändertagen. Polisbilar har fått däck sönderskurna, bilar har fått sten kastade på sig också, säger Josarp.

I nuläget är inga poliser rapporterade som skadade, men Johan Josarp säger att det till skillnad från gårdagens oroligheter, där två grupperingar gick emot varandra, i natt verkar vara ett påhopp direkt riktat mot polisen.

– Det brukar vara så att det håller i sig ett par nätter efter varandra. Men det verkar inte vara de olika grupperingarna som det varit föregående, utan vänt mot polisen.

En person på platsen berättar att ungdomar kommit fram och varnat för att någonting var på väg att hända. – Det var en orolig stämning. Ungdomarna på plats gick gärna fram och sa att det kommer hända något snart. Det var mot polisen de ville bråka.

Runt midnatt eskalerade oroligheterna, men insatsen pågår fortfarande strax efter 03 på morgonen.

Om det mångkulturella paradiset Kronogården på bloggen

-Pettersson hörde kriminalreportern Magnus Betnér rapportera att Sverige aldrig varit tryggare, för det finns faktiskt 100.000 somalier i Sverige och fyra av dem arbetar och betalar skatt, så ta det lugnt…

Filmen från augusti 2011. Sedan dess har det pratats och pratats, men inte klarspråk, så det har bara blivit värre och värre…


32 responses to “Våldsamma invandrarupplopp för andra natten i rad i Trollhättan

 • angelicaplacet

  Härom dagen på SVT berättade Andersson (S) att det behöves utbildas ännu fler barnmorskor i Sverige.

  Gilla

 • Tobbe

  Staten har brutit samhällskontraktet kan man kanske påstå

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Polisen i Sverige inger absolut ingen respekt.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det är nu enormt länge sedan vi tvingades konstatera att den svenska staten icke har något som helst intresse av att upprätthålla allmän ordning och genomföra proportionerliga ingripanden vid våldsamma upplopp. Oftast läser vi att ingen häktats och de så kallade påföljder de inblandade ungdomsbrottslingarna får erfara är inte ens värda namnet.
  Regeringens enda målsättning tycks vara att ge de importerade förövarna fritt spelrum i en handlingsförlamad nation, där de dessutom ges all anledning att intensifiera krigföringen mot svenska samhället – ett korrumperat system som via systematiserad undfallenhet och ansvarsbrist medvetet skickar mycket destruktiva signaler.
  Den inre fienden är alltid den absolut farligaste.
  Andreas.

  Gilla

  • Anna

   Muslimerna ynglar av sig.

   Liked by 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Exakt!
    Denna för mänskligheten så destruktiva och genetiskt defekta reproduktionshysteri ingår som en vital strategi inom den islamistiska agendan – något som svenska staten med samtliga till buds stående bidragsmedel och övergenerösa attityd entusiasmerar och premierar.
    Andreas.

    Gilla

  • Anna

   Muslimerna jobbar svart och går på bidrag samtidigt.

   Liked by 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Det utpräglade föraktet och motviljan då det gäller att följa det invaderade värdlandets lagstiftning är fullkomligt uppenbar och förnekas endast av de som önskar dra krig, ofärd och sjukdomar över vår plågade nation. INGEN vuxen person vilken enligt gängse bedömningar anses vara vid sina sinnens fulla bruk och rättskapabel, kan understödja denna katastrofala massimport av socialt och mentalt invalidiserade MENA-individer.
    Tack för Dina motrepliker, Anna!
    Andreas.

    Gilla

 • Observator X

  Ja, jädrar, någon som pratar en aning klarspråk;

  https://nyheteridag.se/socialen-omhandertog-barn-somalier-och-araber-i-valdsamt-upplopp-i-trollhattan-inatt/

  Man får hoppas att de har jobben kvar…

  Gilla

 • br

  Hörde en talesman för polisen intervjuas på radion.han sa att polisen behöver ha en dialog med gängen.våld föder våld sa han.hade samma gällt om hundratals sverigedemokrater hade stått för upploppen,med brandbomber och stenar kastat emot polisen!?!? Dialog!?!? Vad faan har de vapen och batong för!?!? 2 polisbilar fick däcken sönder skurna.va faan i en krigszon lämnar man väl för h~e inte 2 bilar för miljonbelopp obevakade!? Vad gör polisen under tiden det regnar stenar och kastas brandbomber? Man blir ju så förbannad!! Tänk om det varit i ryssland.då hade parasiterna fått veta att de lever.skicka in insatsstyrkan eller/och militären! Nu har kravallerna varat i 2 kvällar på raken och nu blir det helg.man behöver inte vara något geni för att begripa att skiten fortsätter ikväll igen.snart kommer en polisman bli rejält skadad.kanske till och med dö.en kastad knytnäver stor sten i huvudet så kan det ske.kalla in kravallpolis och vattenkanoner ikväll,så är problemet snart löst.usch,man skäms och blir förbannad.jag är glad att jag bor på en mindre ort i ett område med villor.finns inte en enda utlänning i området och vi har inga problem.

  Gilla

  • naimlap

   Kling o Klang med 87% dumsvenskar, behöver detta plus ännu mer. Bra med däng skulle dessa fega skitstövlar behöva. Jag, tror några gamla tanter skulle göra mer nytta än swinja polisen gör. För de gör ju inget alls, mer än kostar pengar. Vad gör swinja i regeringen? Jag hör lite grymtningar här och där men, annars inget. De börjar väl bli skitnödiga nu så då, låser de in sig var och en på sitt skithus. Snorungar på 10 -12 år skrämmer skiten ur svenskingarnas politruker.

   Gilla

 • Bror

  VAR ÄR INSATSSTYRKAN?
  VAR ÄR DE MILITÄRER SOM VI SÅG I STHLM när en enda (förmodad) urusel lastbilchaffis körde in i Åhlenshuset?

  Gilla

 • Tobbe

  Detta är ju kravaller, var tog polisens utbildning och utrustning för hantering av kravall och våldsamt upplopp vägen? Kan bara betyda en sak: någon vill att de inte ska ingripa, någon vill ödelägga landet med befolkningens säkerhet som insats. Bättre kommer det inte bli.

  Gilla

 • Jhonsson

  Så länge man inte ingriper resolut, får man dras med problemen.
  Ta tag i de värsta bråkmakarna och skicka dem tillbaka till den plats de ursprungligen kom ifrån.
  Vi behöver dem inte här.

  Gilla

 • Fredde

  ”Det är en gripen och någon omhändertagen”

  Ja, det är ju betydligt fler än vad det brukar vara…
  Här skulle man gå in med gummikulor och vattenkanoner!!

  Annars kommer Sverige bli (ännu mer…) laglöst!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Undrar i hur många andra länder i världen man kan skära sönder däcken på en polisbil, medan polisen står i jämte och tittar på!

  Gilla

 • Hönsmamman

  Betnér kan vara nyckeln i detta drama? Genom att frigöra energi ur de låsningar som finns på platsen kan han öppna upp för ett ljust och vackert flöde som släcker ut all skugga som tycks falla i polisens famn?
  Är det kanske bara ett spökavsnitt i en klurig deckarförfattares rollcasting som har gått fel. Har inte de enligt manus föreskrivna bovarna visat sig vara problemet? Har spökena som rekryterats tagit sin roll som offer på alltför stort allvar?
  Här borde vår yttersta maktelit agera genom att sätta in mer kameror. Filma och exportera intrigerna. Vinn priser i Cannes. Guldtomten och Diamantsnigeln, Lyxharen och andra goda bekräftelser på den godhet som sprids in i vår samhällskropp behöver delges vår omvärld som längtar efter att befrias?

  Vad väntar Betnér på? Befria världen från att vara ovetande om den utsökta sötma som slingrar sig över vår sura yoghurt?

  Gilla

 • Mm

  Muslimer så klart

  Gilla

 • Heraldikern

  Tragiskt att höra polisen säga att ”vi är med bra i matchen” ! Av upploppet har dom fått tag i en person och en till är ”omhändertagen” vad nu det betyder! Alla andra som var maskerade och beväpnade med påkar kan ju bara ha haft ett syfte så varför inte sy in fler och låta dom sitta häktade på starka grunder?

  Gilla

 • Sam

  Vad är det för fel med tårgas och vattenkanoner? Används med framgång i andra länder.

  Gilla

  • Mary Agnes

   Används – ja av fascistoida rasistiska nazi-poliser som bara har till syfte att provocera och eskalera den djupa socioekonomiska klyftan mellan diskriminerade invandrare och rika svenska vita svin…. nej, svensk polis har framgångsrikt visat omvärlden att modellen är varm halalkorv- och ljummen chokladdryck är den bästa lösningen.

   Asså, för fan, skjut varningsskott. Och sen verkanseld. Inget annat kommer att lösa problemen. Vansinnesvåld och våldsamt hat kan bara bekämpas med våld. Så, käre Sam, va faaan, ”vattenpistol”, hur tänker du, Sam? Tårgas – vem behöver tårgas när man har Aftonbladet. Framkallar lika mycket tårar och kväljningar.

   Gilla

 • compulsoryunion

  viruset sossarna inplanterat orsakar symtom brända bilar.

  Gilla

 • age

  Vi måste acceptera att lägre stående individer har våld som enda åtgärd för att integrera sig i nya samhället.
  Om de dessutom är muslimer så är det naturligt att de försöker utrota alla i det nya landet.
  Koranen säger att de ska betrakta alla ickemuslimer som fiender.
  Fiender ska bekämpas och dödas enligt koranen.
  De följer alltså sina direktiv från koranen.

  Gilla

 • jr

  Polisen har våldsmonopol, använd den. När första stenen kommer flygande skall polisen öppna verkanseld mot stenkastarna. Ett par sådana tillfällen och stenkastningen är ett minne blott.

  Gilla

  • compulsoryunion

   vågar bara skjuta vita svennar vars pappa är läkare, och en snäll pensionerad Kylmontör från Portugal
   (Göteborg kravaller och Husby och en vanlig svensk hade fått 3-10 år)

   Gilla

 • graal1

  dra in bidrag för hela släkten, utvisning efter jourdomsbeslut, skall ej kunna överklagas, beslagta inventerier för resekostnader till sina resp. hemländer, e.t.c.

  Gilla

  • naimlap

   Det vore ytterst effektivt men, sådant passar inte svenskingarna i Svenstia, där fegheten ligger, som blöt filt över stian och där dumheten är förhärskande bland 87% av innevånarna.

   Gilla

  • Hönsmamman

   Tror nog att han snart kan mista möjligheten att kamma till sig? Precis som för Reinfeldt kommer det bara att kunna smågnidas och putsas på fasaden?

   Gilla

 • Håkan

  Varför är det bara 1 gripen?
  Om upploppet var ett 100-tal ligister, skall det väl vara ett 100-tal gripna?
  I alla andra länder, men inte i feminist-landet Sverige!
  Här delar man ut armband!
  Finner inte ord för idiotin i detta land!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: