Grekland värre än Afghanistan, ”flyktingarna” vill vidare till bidragsparadisen i norr

INVANDRING. SVT Rapport rapporterar att de tusentals asylsökande så kallade ”flyktingar” som befinner sig i Grekland vägrar att söka asyl där trots att grekerna erbjuder sig hjälpa dem. ”Flyktingarna” vill resa vidare till bidragsparadisen i Norra Europa. 

 

– Vi greker vill hjälpa dem, men de vill inte ha vår hjälp. Alltså mat, kläder och tak över huvudet. De behöver pengar för att ta sig vidare från Grekland. De vill fortsätta till andra länder i Europa, säger Penelopi Mihailidou från Röda Korset till SVT.

Den svenska regeringen ställer givetvis upp och hjälper kverulanterna med direktflyg till Sverige. Nyligen landade det första planet med araber och afrikaner på Luleå Airport. Givetvis kommer de allra flesta av dem att få asyl.

-Pettersson undrar varför asylprocessen inte görs på plats i FN:s flyktingläger i konfliktområdena. Sedan kunde varje land ta emot så många de vill och kan när bostäder, utbildning och arbeten är ordnade.

Grekland är tydligen värre än Afghanistan där den unge välvårdade mannen i fina kläder har sin föräldrar och småsyskon. Tjeckien har ställt upp och tagit emot tolv migranter medan Ungern och Polen inte vill ta emot några, klokt nog…

12 thoughts on “Grekland värre än Afghanistan, ”flyktingarna” vill vidare till bidragsparadisen i norr

 1. Den svenska fascistregimen gör verkligen allt som står i dess makt för att medvetet störta och destruera nationen via detta makabra migrantflöde, vars mångtusenhövdade skaror uteslutande kräver tillträde med anledning av det bortom all rim och reson övergenerösa bidragssystemet samt det nedmonterade rättssamhällets carte blanche för den importerade kriminaliteten.
  Den politiska makthierarkin spottar kontinuerligt svenska folket i ansiktet.
  Andreas.

  • Djungeltrumman går att, högt uppe i Europas tassemarker finns länder vars befolkning största tillgång är röv slickning och speciellt musse rövar. De är beredda att, vilket pris, som helst för att, få slicka en dåligt rengjord musse röv. Det är ju givet att, de vill hit till Svenstia bl.a. där framtiden finns med ett arbetsbefriat liv med lön, som de inte kunnat drömma. Det mesta är helt gratis för musse, lägenheter, telefoner, sjukvård, tandvård , semesterresor, fria statliga bordeller vilka dumsvenskarna inta har tillträde men, gladeligen betalar. Speciella lagar för mussar, som blundar för det mesta eller tilldömer skadestånd till musse för att, musse blev kränkt. Kan dessutom få ta in hela sin familj helt kostnadsfri medicin, sjukvård och tandvård. Grattis omskärning av både pojkar och flickor (eftervård). Detta är paradiset för alla jordens människor om de kan ta sig hit upp till Norden där det finns miljoner fega idioter, som står beredda att, offra allt för sina nya herrar musse.

 2. Hade en sådan märklig dröm inatt…
  Såg personer som liknade Löfvén, Reinfeldt och större delen av regeringen (och den förra). De liksom dinglade fram och tillbaka med uttryckslösa ansikten. Och alla hade de fått horn i sina pannor.
  Runt ikring dem sprang små barn och fattigpensionärer klädda i trasor, och ropade något i stil med ”landsföreträdare” (?)

  Vad kan detta betyda? Var det en sanndröm?
  Någon som är bra på drömtolkning?

 3. Som Jan Tullberg sa in en intervju ” det finns bortåt en miljard människor
  i världen som vill uppgradera sig i annat land”. Här är resultatet med folk
  från allehanda länder att söka lyckan materiellt.

 4. Dom kommer nog med i nästa omgång när Sverige ska importera ännu fler bidragsparasiter. Det som pågår just nu är knäpptyst om i svensk media endast i alt. media på nätet får man upplysning om vad som pågår.

 5. Frontex och FN säger att cirka 97% är ekonomiska migranter som kommer till Europa.

  Varför finns det ett tvång från EU att ge dessa personer asyl och försörjning i tex Sverige.

  Och varför är EU så upprörd över att tex Ungern inte vill ge asyl till ekonomiska migranter så som man gör i Sverige?

 6. Det bästa är att ”det kostar ingenting, ”dom har flytt för sina liv”.
  PK är sjuka, jätte jättesjuka som tycker detta är OK, grattis.

 7. Det borde stå klart för de flesta nu att majoriteten som kommer inte är flyktingar, utan asyl-shoppare.

  Men fan vet. Naiva svenskar vill bara leva gott i lugn och ro och tror att ”mån annan”, staten, tar hand om dem.
  De vill inte höra, för det stör deras fina människosyn.

 8. Konstatera att deras tillväxtzoner är slutna. Brosket är förbenat.

  Skicka iväg avslagsmigranter.

Kommentera