2000 migranter flygs direkt från Grekland till norra Sverige


INVANDRING. EU:s fördelningar av migranter fungerar inte. Flera länder främst i öst har sagt ifrån och deklarerat att man själva ska bestämma över hur många och vilka migranter och flyktingar man ska ta emot. Inte minst i ljuset av den senast tidens terrordåd som drabbat de länder som tagit emot många muslimska invandrare och inte Prag, Warszawa och Budapest. 

Sverige som tagit emot överlägset flest migranter per capita fortsätter att visa sig som bror duktig och världens humanitära stormakt.

Flera tusen av de migranter – många av dem utan några verkliga asylskäl – som betalat människosmugglare för att ta dem över Medelhavet i utsikt om en bättre ekonomisk tillvaro, ska nu via en luftbro flygas från Italien och Grekland till Sverige där en skattefinansierad bidragstillvaro väntar.

De kommer efter flygresas att landa på Luleå flygplats, och ska sedan slussas ut till ett antal platser i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland/Härjedalen.

Med början den 13 juni kommer ett plan var tredje vecka att lätta från Italien/Grekland med 250-300 migranter om bord. De flesta av dem från Syrien och Eritrea.

Som vanligt rör det sig om unga män som lämnat kvinnor och barn kvar varifrån de nu kommer. Oftast är de unga männen modernt klädda, har en oklanderlig modern frisyr och en laddad smartphone men nästan alltid har de lyckats slarva bort sitt pass och sina andra handlingar.

Dessutom är de sällan skadade som flyktingar från krig borde vara. Märkligt.

Migrationsverkets talesperson i Boden, Ann-Christin Sjökvist, uttrycker en förhoppning om att mottagandet ska fungera bra. Detta trots att de är stor brist på asylboendeplatser, inte bara i norra Sverige, utan över hela landet.

Enligt uppgift handlar det totalt om ett par tusen migranter, men Sjökvist garderar sig för att det kan bli fler eftersom det inte är Sverige som fattar besluten kring omfördelningen av migranter inom EU, utan Bryssel.

De nya migranternas ärenden ska snabbehandlas och Pettersson är rädd för att det betyder ändå slarvigare kontroller av personernas bakgrund än nu…

Varför inte införa fri invandring på samma villkor som de svenskar som reste till USA för 100-150 år sedan. Mark har vi i Norrland.


53 responses to “2000 migranter flygs direkt från Grekland till norra Sverige

 • Grekland värre än Afghanistan, ”flyktingarna” vill vidare till bidragsparadisen i norr | Petterssons gör skillnad!

  […] svenska regeringen ställer givetvis upp och hjälper kverulanterna med direktflyg till Sverige. Nyligen landade det första planet med araber och afrikaner på Luleå Airport. Givetvis kommer de […]

  Gilla

 • Stenbock

  Denna import av allsköns avfall skulle ju ske i lönndom… Vi som betalar för dessa äventyrare,borde aldrig fått någon vetskap,trodde förrädarna i 7-klövern.Fy fan vilken ”demokrati” vi lever i !

  Gilla

 • larsson

  Lövén är förmodligen hotad eller mutad av EU.
  Ingen normal människa fyller på Sverige som redan är överfullt.

  Gilla

  • Stenbock

   I så fall mutad…Ingen kan dyvla på något land detta skit,vilket bl.a. Tjeckien,Österrike,Ungern och Polen bevisat. Som jag skrev i min förra kommentar,skulle inte detta ha kommit till stora allmänhetens vetskap…..

   Gilla

   • naimlap

    På en skala av hur många asylanter varje land tar emot för att, gynna människohandlarna. Kan man avläsa IQ nivå, moral och etik. Ju fler mottagna asylanter , desto lägre IQ nivå, bristande moral och etik i mottagarlandet.

    Gilla

 • larsson

  Va bra, då blir det plats till nya invällare i Grekland.

  Som skall fördelas.

  Gilla

 • Lena

  Jag tror att britterna har vaknat, de har i alla fall journalister som ställer befogade frågor !

  Gilla

 • Bengt

  Kan ingen skjuta ner planen?

  Gilla

 • assad

  Norrlänningarna förstår inte babbeproblemen i söder. Insikten lär snart öka, men då är det ju för sent.

  Ökad babbetäthet leder till ökad förståelsen.

  Här är en trevlig historia från gårdagen:

  Babbe, bubbe och booboo sitter alltid på gården och äter några jävla nötter. När trion är klar har de fyllt busshållplats och halva gården med nötskal.

  En pizzeriaägare (grek = europé) tröttnade och kastade in en hel hand nötter i babbes bil (som kör utan körkort och som alltid parkerar kreativt).

  Jag undviker normalt att handla pizza, och i synnerhet av bubber, babber och blobber, men jag funderar på att bli kund samtidigt som jag avser leverera budskapet att han gärna får göra om det – varje dag.

  Babbe slår också sänder glasflaskor, vilket inte är bra för de gäster som kommer med bil.

  Gilla

  • assad

   Ormet.

   Gilla

  • assad

   Oj, det blev en del stavfel där. Jag har läst vid Södertörn.

   Gilla

  • Realist

   assad,
   underskatta inte ”norrlänningar” eller rasifiera inte denna del av landet.

   Kloka ord är många men inte stämplade med någon sorts ”landsdelstillhörighet” !!!

   Du kan ta och dra in det i din näsa igen och tänka efter lite !!!!

   Enkelt att se det man inte ser (anden i flaskan) !!!!

   Hela Sverige är under ”rasinblandning” så även de norra delarna,
   varför du inte vet det kan bero på hur berest du är i dessa delar av landet.

   Gilla

   • assad

    ”varför du inte vet det kan bero på hur berest du är i dessa delar av landet”

    Mer än du tror min vän! Så och i världen om det besvarar din fråga.

    Fråga gärna nästa gång.

    Gilla

 • Monica

  Norrland har en mycket vacker natur. Skall dessa män som i regel har en misogyn kvinnosyn gömma sig i dessa trolska skogar för att kasta sig över första bästa kvinna som vill gå en skogspromenad för att rensa själen?

  Gilla

 • Kajsa

  Man blir förbannad när man hör detta!! Dessutom lär de sig snart att ta sig från norra Sverige. De köper sig en adress i den stad de vill bo i och får bidrag. Hittar många såna adresser med 15 pers skrivna på en tvåa eller etta, och anmäler alltid.

  Gilla

 • ruben

  En Svensk ambassad har tydligen slarvat bort 200 visum eller haft anställda, som förmodligen stulit dem. UD har förmodligen samma bakgrundskontroller av personalen på sina ambassaden, som Migrationsverket. Lite värdegrundskoll kryddad med politisk korrekthet, ordnar allt till det högsta idealet. Värdegrunden tycks vara: ”vem bryr sig, det är ändå inte vi som betalar kalaset” :/
  http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article24978689.ab

  Gilla

 • iejasmines19

  Läs även ”Who Singlehandedly Created the European Refugee Crisis?”
  https://geopolitics.co/2016/07/09/who-singlehandedly-created-the-european-refugee-crisis/

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Ännu en anledning att försöka minimera sina skatteinbetalningar.

  Gilla

 • Albert

  Kanske dags att starta upp de nedlagda luftvärnsförbanden igen?
  Sedan kunde försvaret köpa in en GBU-43/B MOAB och skicka med vänlig hälsning till Bryssel!

  Tror inte på att kolonisera Norrland. Detta då skogsindustrin ju faktiskt är en stor inkomstkälla för staten. Risken är också att vi Norrlänningar kommer att bli utsatta på samma vis som nordamerikas indianer. Satta i reservat, eller kanske bli helt utplånade?

  Faktiskt börjar hela Sverige mer och mer likna vilda västern, med kringflackande rövarband och skjutglada gunslingers som inte tvekar att döda den som kränker deras heder. De giriga ranchägarna (man ofta ser i gamla westernfilmer) motsvaras väl av Sveriges korrupta & karriär/penningakåta politiker och bordellerna av våra HVB-hem.
  Saknas bara lynchning och offentliga hängningar, men det kommer nog snart även det…

  Gilla

 • Hönsmamman

  Flera av hankön får man gissa?
  Eller har de annan könsidentitet?

  Om 15 månader är det val i Sverige.

  Gilla

 • Grune

  Inbillar sig 7-klövern och 87% av väljarna som tillsammans äger 4 hjärnceller att dessa krävande miljonärer och analfabeter skall acceptera att bo 50 meter från Sergels torg. Det blir så att dom vägrar att kliva ur planen och vi får 5000 muslimer som hotar att förgöra Sverige om dom inte får ett lyxboende typ Grand hotell.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Blir billigare om vi flyttar Norrland till Grekland !

  Gilla

 • iejasmines19

  ..här kan ni se varifrån migranterna kommer över Medelhavet till Europa,lägg märke till att i stort sett alla har inga flyktingskäl alls-se länderna på listan i länken:

  –Most common nationalities of sea arrivals since 1 January 2017 —
  https://data2.unhcr.org/en/situations/mediterranean/location/5205

  bild från 2015 Croatia

  Gilla

 • Ståfräs

  Hela Norrland röstar väl hel rött och kommer säkert njuta fullt ut av mångfalden de önskar så hett, grattis! Vimlar nog av baaarn Er döttrar kan leka med i skolan inom kort. HA ha haha

  Gilla

 • Sven-Erik

  Sysselsättningen kommer att öka i Norrland med pengar från södra Sverige under ett antal år. Vad händer sen? T.o.m. rödingen Lotta Gröning förstår att det röda Norrland blir grönt året runt trots att det är vitt på marken.
  T.o.m. Moras (utanför Norrland) nvandringssamordnar (igår på SVt) säger att inom 4-5 år går 50 % av de kommunanställda i pension. Invandrarna behövs. Är karln så dum så klockera stanner å blommera vessner?
  Snabbspår in i tjänst med lönebidrag?
  #viflyttinteviflyr
  Osa till utlaneet

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Samma snack som hördes när 40 talisterna skulle gå i pension. En enorm arbetskraftsbrist skulle komma!

   Var är den?

   Gilla

 • ruben

  Landsförrädare. De trampar avsiktligt på Svenska medborgare. Det blir svårförlåtligt hur de skövlar Svenska skattepengar och resurser. De bryr sig inte ens om att dölja det. Varför gör myndigheterna allt de kan för att skapa så många bidragsturister, som kommer att få bättre ekonomi än medelklassen, på deras bekostnad. Är planen att göra det så svårt som möjligt att återställa Sverige till de normala? Varför är det akuta ekonomiska brister inom all skattefinansierad vård och utbildning, men man fortsätter pumpa in obegränsade resurser till Migrationsverket. Vad är det för hemlig konspiration, som pågår? För ett sånt vansinne kan väl inte pågå om det inte är en vansinnig konspiration?

  Gilla

  • iejasmines19

   svaret är att riksdagen/politikerna tvingas till det här av kabalen Bildeberg samt EU-kommissionen med den antivita antieuropeiska kommission med bla (((Juncker-Timmermans_Sutherland)))
   Timmermans har hotat Europa med att de MÅSTE blandas upp.
   –EU Minister: “Europe WILL be diverse!”, “there is not going to be” a White Europe in the future. —
   http://whitegenocideproject.com/eu-minister-europe-will-be-diverse-there-is-not-going-to-be-a-white-europe-in-the-future/

   här hotar Timmerman Europa:
   –Europe will be diverse, or war! – Frans Timmermans —

   Gilla

   • Cirkus lalala.

    Konstigt är att andra Nordiska och Europeiska länder kan bromsa och säga ifrån.
    Kan det vara för att dom tar ansvar, lever i verkligheten och ser till sitt lands och medborgares bästa.
    Bättre hjälpa 1000 i deras hemland än hjälpa 1 i Sverige…samma kostnad.

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Mycket snack om inget!

    87% har röstat för att vi alla skall tvingas betala för att utrotas!

    Svårare är det inte!

    Gilla

   • Danne

    Jag önskar att en totalslakt av politiker över hela europa inleds fortast möjligt. Varenda kommunhus, varenda delstatsparlament borde tuttas på och hyenorna i dem slaktas.

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Är det inte enklare att bara rösta väck dom 2018?

    Gilla

 • ossie

  I svensk hatmedia inte ett ord om detta. Kan ju gynna SD om det blir allmänt känt.

  Gilla

 • Tony

  Men det inkrökta Sverige och dess skämtregering har
  omsorg om all världens folk utom sina egna, när inte andra
  gör sin del så får Svenska skattebetalare träda in.

  Gilla

 • Mm

  De 7 partierna har mycket att svara för. Halvera dessa partiers bidrag och försörj invällarna med dess skattepengar. Bidragstagare som bidragstagare. Skattehöjning är svaret på dessa vettvillingar som är satta att styra vårt land.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: