Hyckleriet hos S saknar gränser


Veronica Palm till höger demonstrerar FÖR slöja.

Om Veronica Palm (S) på bloggen…


23 responses to “Hyckleriet hos S saknar gränser

 • Stefan Lövstedt

  Veronica Palm och SOCALEN-DEMOKRATERNA är emot män om de är svenska och vita och över 30 år!
  Allt annat är de för om de inte kan försörja sig själva förstås så de får känna sig godast….Zoomalier, Eritrianer osv…..
  Hur ska det sluta med dessa dårar vid makten, nästa gäng står inför gigantiska problem som de gett Sverige helt gratis…..

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Sossen Veronica Palm är ”överjävlig”. Minst sagt.

  Vilken hycklande ”fasad-människa”.

  Gilla

 • ladulaas

  Det är inte bara hos kvinnliga vänster-politiker, som hyckleriet firar triumfer. Majoriteten av svenskarna deltar med liv och lust i den charaden. I årtionden har svenskarna slagit sig för bröstet och hävdat sig vara den ”humanitära stormakten”.

  Genom den amerikansk-israeliska ‘false flag’-attacken på World Trade Center 2001, har man världen över skapat ett muslim- och arabhat. När sedan USA satte igång med att slakta muslimer i miljontal överallt i Mellanöstern, applåderade alla idioter i västvärlden. Även Sverige deltog i mordet på Libyen och i Afghanistan hjälper vi fortfarande USA att blockera talibanernas försök att sätta stopp för opiumodlingen.

  Men de hjärtnupna och hycklande svenskarna lyckas, trots detta, inbilla sig att de är Goda Människor – och att muslimerna skulle älska dem för denna gudomliga godhet. Så man lägger ned sitt gränsskydd, öppnar dörrarna på vid gavel och bedriver aktiv muslim-import (genom arbetsförmedlingskontor i Somalia, vräka skattepengar över muslimer, tillåta de allra värsta arabdiktaturerna bygga moskéer över hela landet o.s.v., o.s.v.).

  Vad svenskarna inte begriper, är att muslimer – alltså strängt troende muslimer – inte är mutbara (vilket nästan alla svenskar är, numera). För dem är det en självklarhet att icke-muslimer skall försörja dem. De hatar oss, för vad vi gjort deras folk och de ämnar fortsätta att förnedra oss genom massvåldtäkter av våra kvinnor. De kommer aldrig att anpassa sig till vårt samhälle, som de föraktar grundligt. De kommer hit för att sprida islam och de kommer inte att förlåta oss förrän vi underkastar oss under dem och islam.

  Den universella sanningen är: Ett folk har de politiker de förtjänar. I den muslimska världen måste de ha diktatorer. I Sverige har vi patrask som ledare.

  Gilla

 • Jhonsson

  Om vi inte importerat dessa primitiva folk från Mena-land, hade vi varken haft problem med könsstympning eller hedersmord.
  Inte heller hade vi behövt känna oro för eventuella terrorattacker.
  Snart dags att det svenska folket vaknar upp och inser verkligheten.

  Gilla

 • Billy Boy

  Det vimlar av personer i den svenska offentlighetens bedrägliga nätverk vilka ödmjukt böjer sig för kraven som kommer från den totalitära islamska ideologin.

  I YT-videon nedan ett exempel på en kvinnlig präst som mjäkar med och visar en tillmötesgående attityd till de faktiska kraven från tre manliga muslimer, som bl a kräver att det kristna korset skall tas bort i ett stilla bönerum i anslutning till entréhallen i Skånes Universitetssjukhus i Lund.

  Under dialogen med sjukhusets präst eller dess kontaktperson ställer de muslimska männen kravet att det kristna korset måste tas bort när de är där och hänvisar i stil med att ”deras medlemmar är känsliga och att det kan bli krångel om det är en kyrka”

  De vill med andra ord ta över det ursprungligen kristna bönerummet och konvertera det till ett muslimskt bönerum med bönemattor och allt.(Publicerades på YouTube den 30 maj 2012)

  Gilla

  • angelicaplacet

   Hur gick det sen?Tog dom bort det kristna korset i Lund?

   Gilla

   • rksmrgs

    Nej, de ordnade så att det kan täckas över vid behov. Men bönemattorna ligger ständigt på plats.

    Gilla

  • angelicaplacet

   Det är inte vettigt hur muslimerna kan få tillåtelse att kränka kristna korset i värdlandet.

   I höst är det kyrkoval.

   Gilla

  • Rättsstravningsprojektet

   Visar ju färgen på den av Rom styrda Svenska Kyrkan, Katolska kyrkan är satanistisk, och den svenska har inga problem att förneka sin tro och även den bejaka satanisterna, dvs muslimerna. TA avstånd från dessa kyrkor präster och satanister, ni kommer dras ned i deras moraliska moras*.

   ”But whosoever shall deny me before men, him will I also deny before my Father which is in heaven.”

   http://biblehub.com/matthew/10-33.htm

   *”Synonymer till moras
   sumpmark, träsk, kärr, myr, mosse; eländiga förhållanden, dy, träsk”

   Gilla

 • Roland Karlsson

  Könsstympning är misshandel o ska kallas vid sitt rätta namn. Stackars flickor!

  Gilla

  • Joy

   Tyvärr är det tortyr, inte det milda ordet misshandel. Livslång tortyr på grund av människors, också kvinnors märk väl! behov av att kontrollera kvinnors sexualitet!

   Gilla

   • Rättsstravningsprojektet

    Sharia Law is Subjugation & Death – IQ al Rassooli on The Hagmann Report 6/12/17

    Gilla

 • Tom

  Det är såna som du som hjälper förövarna …men du verkar inte ha fattat det

  Gilla

 • Lasse J.

  Här kommer twitterligan igen…som om det har hjälpt mot terror eller könsstympning! Vakna för h-e och gör något konstruktivt i stället! Blir så less på detta vidriga patrask att jag önskar vomera.

  #kärlek #krammotterror eller hur det brukar låta!? En flaska rött vid datorn och ett suktande och dreglande efter likasinnade och likes på twitter…SOM OM NI BRYR ER!!

  Jorå så att….

  Gilla

 • Ståfräs

  Bäste Veronica, ”det är en del av Svenskheten” som du, Arnstad och din Feministregering samt FI gillar och INTE fattar ett dj*vla dugg om att det hänger ju för f*an ihop med Islam som Ni vurmar för, kom igen, TÄNK, om det går, rätta mej gärna om jag har fel.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Palm måste väl vara ansvarig i och med att hon tillåter att flickorna reser tillsammans med sina anhöriga till hemländerna för könsstympning.

  Gilla

 • Jag

  Veronica Palm!!!???? En kvinna som är intresserad av makten ÖVER medborgare INTE av att utföra sina medborgerliga plikt! Gått den lätta vägen till försörjning (via oss skattebetalare).
  Liksom många fler politiker!
  Sen över 30 år tillbaka har jag sagt att:
  ”Av politiker och poliser skall man kräva högre moral då de väljer sitt yrke men tyvärr så är det precis tvärtom”

  Gilla

  • Ståfräs

   Lägg till våra sk. präster.

   Gilla

   • Jag

    Präster!? De har absolut ingen moral! Har aldrig haft eller kommer att ha. Präster agerar inte och följer inte Bibeln! Politiskt ditsatta för makt och förnedring och för att införa islam i Sverige! Tack Ståfräs!

    Gilla

   • Hans Nilsson

    Ju fler Pursvenskar som lämnar Svenska islamkyrkan ju snabbare dör den. 2010 lämnade jag denna sekt och det var ett av de allra bästa besluten jag har fattat under mitt 64 åriga liv.

    Gilla

 • Mm

  Hahahaha dessa korkade batikhäxor. Är köns stympning en nyhet för kvast kärringen själv!
  Det sker varje dag i Sverige med skattepengar, pojkar tillåts stympas, flickornas söndertrasade underliv skall återställas av svenska skattepengar

  Gilla

 • ossie

  Ett av de värsta stolpskotten hos sosseriet och det vill inte säga lite för konkurrensen är stentuff. Sosseriet är ett som ett sjunkande skepp desperationen lyser igenom kommer bara att bli värre.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: