Alice Teodorescu, GP, diskuterar med Jan Helin, SVT


Alice Teodorescu (GP) Göteborgs Posten debatterar Jan Helin SVT 2017-06-12. Lågt förtroende för etablerade medier gällande invandring!

Om Alice Teodorescu på bloggen…

Om Jan Helin på bloggen…


21 responses to “Alice Teodorescu, GP, diskuterar med Jan Helin, SVT

 • per berg

  En hurri som Jan som hatar folk i Finland borde inte få makt att döma Sveriges hållning med våran grannar.

  Liked by 1 person

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Mig synes som om programdirektör Helin under denna bebådande batalj tvingades blottlägga sin ändalykt och därmed exponera sin föga attraktiva PK-lekamens mest repulsiva delar.
  Den av psykopati och maktfullkomlighet präglade ministären och dess förnumstiga åsiktskontrollanter och statliga censorer tycks förlora allt fler klädesplagg, och söker nu med allt tydligare darr på manschetterna täcka det värsta av anstötlighet, alltjämt maniskt beroende av sina hallucinogena oxytocininhalatorer.
  Andreas 🙂

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Jan Helins starkaste sida är inte efteranalys och självkritik. Tvärtom.

  ” Journalistika fasadmänniskor utan verklighetsanknytning, är farliga för verklighetens vardagliga folk.”

  Tack Alice för din rakryggade hållning mot en ”svamlare”.

  Din insikt ligger i nivå, med den verklighet som många människor lever under idag.

  Då stora delar av svensk media har svikit dem under så många år. På ett klart partiskt och odemokratiskt sätt.

  Vi börjar se en förbättring lite här och där, i den viktiga politiska debatten.

  Men för AB finns inget hopp. Det har Jan Helin bidragit med och sett till sedan tidigare.

  Gilla

 • Christer.

  Jag har alltid gillat Alice Teodorescu – den kvinnans klarsyn och förhållningssätt till fakta är något som borde få svenska journalister att skämmas (även om det kanske är väl mycket att önska…). och det faktum att hon precis som med herr Wolodarski, klädde av Helin och fick honom att visa upp sig i hela sin floskelsprutande ynkedom, renderar henne all heder och min högaktning.

  Gilla

 • kbrel

  Alice klädde av och dansade runt med Helin han var svar svarslös. Märkligt nog var Anders H i stöt!

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Titta på Wolfgang, Cantwell, virtanen ,volodarski är inte speciellt svenska nam.Dom bidrar inte heller till svenskhetens bevarande.Teodoresku har mer vett i sin lilltå än dom andra invandrar dårarna tillsammans.Där hade svetsarn rätt, det bara käbbel det är väl första gången har han sagt något vettigt.Mvh Adolf

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Det finns ett effektivt sätt att täppa till truten på ALLA PK journalister och det är att INTE köpa deras tidningar. Jag har inte köpt och heller inte läst en PK blaska sen tidigt 2010. Alice Teododorecu är den mest klart lysande stjärnan på media himlen. Det finns ettor och nollor och det har under lång tid visat att företrädare för PK medior i allmänhet och Helin synnerhet är klockrena nollor.

  Gilla

 • Ingemar Nilsson

  Jobbigt när Jan Helin stammar fram ursäkter på löpande band. Kanske det börjar (kanske alltså) gå upp ett ljus att det finns olika ställen och statistik att söka på nuförtiden. Alice är klok och Helin blev offentligt avklädd , vilken looser.

  Gilla

 • graal1

  alice pulveriserade helin, alice är min statsministerkandidat

  Liked by 1 person

 • Mimi N.

  Jag är tillbaka hem efter ett mardrömsbesök i ett zigeniserat sverabia, som tur är.

  Gilla

 • Mimi N.

  Varför ”konstigt” ? Konstigt – att inte alla rumänerna är zigenare ? Vilken besvikelse för en del etniska svenskar oavsett hur välskolade de är !
  Dominus vobiscum ….

  Gilla

 • Nisse

  Och snygg är hon också………….

  Gilla

 • ossie

  Klok kvinna där i början fast TVn kan man behålla fast utan att finansiera SVTs propaganda. Märks att Sveriges journalister börjar alltför sent förstå att deras tid är utmätt. Svensk media kommer att bit för bit gå i graven. En del börjar försiktigt att vända kappan efter vinden Att direkt erkänna sina fel och misstag och tom be om ursäkt mot alla de kränkt finns ju inte på kartan för dessa kräk. Sen fick tom Petterssons nån sekund i tvn.

  Gilla

 • Bosse

  Ja, hon gjorde mycket bra ifrån sig igår på Nyheterna. Hon klädde av grisen Helin totalt. Han skämdes för vad dom gjort såg man.Det verkar som att dessa värdegrundjournalister börja gräva sin egen grav. I den hoppar säkert Lars Lindström,Oisin Cantwell,Lena Melin,Wolfgang Hansson,Malin Wollin,Fredrik Virtanen,Ingvar Persson,Peter Wolodarski och många, många fler. Dom kommer inte att vara saknad av någon.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Jag ser inte problem med sammarbete.Tänk om svetsarn samarbetade med SD från början så kanske hade vi en bättre Sverige.Han käbblande om nazism och värdegrund istället se till Sveriges väl.Avgå fort som fan.Mvh Adolf

  Gilla

 • malmobon

  Alice är fantastisk. Synd bara att hon förordar blocköverskridande samarbete,

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Det är konstigt att en rumänsk flicka har mer vett i huvudet än välskolad etnisk svensk.Där har vi Sveriges problem i nötskal.Teodoresku är en duktig invandrare som vi borde ha fler av.Tyvärr många kommer inte ens av närheten Teodoreskus intelligens. MVH Adolf

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: