22 årig kvinna drabbad av PMM

Polisen i Singapore har fängslat en förskoleassistent som man befarar har drabbats av PMM, den ”Plötsliga Muhammedanska Mordlystnaden”.

Det är den första kvinnlig singaporianska medborgare som arresterats för PMM.  Den misstänkte arbetat på ”PCF Sparkletots”, en kedja av statliga förskolor, hon planerade att resa till Syrien med sitt barn och ”var inställda på att gå med i ISIS”.  ”Hon sade också att hon var beredd att genomgå militär träning och engagera sig i väpnad strid för att försvara ISIS, om uppmanad av terroristgruppen att göra det.”

22-åriga Syaikhah Izzah Zahrah Al Ansari

Ministeriet utfärdade ett uttalande som säger att 22-åriga Syaikhah Izzah Zahrah Al Ansari greps tidigare denna månad under landets inre säkerhets Act, vilket möjliggör obegränsad internering utan rättegång. Singaporianska myndigheterna har sedan 2015 har fängslat 14 singaporianska män som misstänks vara Islamic State sympatisörer.

Fängslandet av den första singaporianska kvinnan för misstänkt islamistisk radikalism kommer som oron växer om spridningen av ISIS regionen. Singapore och dess grannar började nyligen  ett underrättelsesamarbete som syftar till att hejda flödet av militanta över deras gränser.

BangkokPost

One thought on “22 årig kvinna drabbad av PMM

  1. Hon ser lika Svensk ut som de barn som Maria F är med på bild. Dom måste vara superrasister i Singapore.
    Hur mång gruppvåldtäkter har dom, skolbränder, bilbränder, vakter på badhus o bibliotek, sjukhus, mord, skjutningar, mm, mm, mm nähä inga eller väldigt få. Dom måste sakna Svenskheten enormt mkt. Antagligen är en delegation från deras regeringen på väg hit för att få kunskap och insikt i hur dom kan bli lika bra som Sverige.

Kommentera