Rapport från den humanitära stormakten ”Det här kommer att spela SD rakt i händerna”


INVANDRING. Sex, lögner och ensamkommande – tre röster från svenska HVB-hem:

 • – ”…vid ett flertal tillfällen hörde vi de boende säga saker som: ‘Vi är i Sverige – vi gör vad vi vill!’ när vi sa till dem…”

 • – ”Det fanns flera kvinnor på flera av de arbetsplatser jag varit på som hade förhållande och sexuella relationer med ungdomarna. Cheferna var nästan alltid medvetna om detta men lät det pågå så länge det kunde döljas”
 • ”Inte sällan efter att de fått sina uppehållstillstånd så fick de plötsligt kontakt med sina familjer igen. I förtroende kunde de senare berätta för mig att de haft kontakt hela tiden men kände sig tvungna att dölja det på grund av att de lättare skulle få uppehållstillstånd…”

Jens Ganman har under våren träffat och intervjuat tre kvinnor på olika platser runt om i Sverige. Kvinnorna arbetar på asylboende/HVB-hem för ensamkommande.

Intervjusvaren från de tre kvinnorna är ingen rolig läsning.

De tecknar en bild av ett land som var mycket dåligt förberett för uppgiften att på kort tid ta emot många människor från andra kulturer. De visar också en bild av ett system där tjänstemän/kvinnor tvingas lösa en rad komplicerade problem genom improvisation – eller genom se mellan fingrarna. Ett system där skattepengar rinner iväg ofta helt utan kontroll.

Om vi till detta lägger en journalistkår där många tror att deras främsta uppgift är att skönmåla problem och undanhålla fakta för att undvika att ‘spä på främlingsfientlighet’ förstår ni att vi har problem, även om ‘julgranen inte brunnit’ (än) och det finns ‘oändliga fält och skogar på den svenska landsbygden’.

Läs mer på Jens Ganmans blogg…


24 responses to “Rapport från den humanitära stormakten ”Det här kommer att spela SD rakt i händerna”

 • age

  Jag bara måste använda ett fult ord!

  Jävla subbor som parar sig med dessa infödingar!
  Åk till Gambia och stanna där!
  Där får ni suga hur mycker negerkottar ni vill.
  Häll Sverige rent!
  Gör Sverige svenskt igen!

  Gilla

 • Tobbe

  Det handlar om en global postmodernistisk rörelse som kategoriskt delar in människor i offer och bad guys. Vi är de senare. Rörelsen är faktaresistent mot dialog. Argument som inte passar rörelsen bemöts med rasistkortet istället för argument. SD är ett hot eftersom de är det enda parti som motsätter sig globalism och postmodernism.

  Gilla

 • Stenbock

  I Berlin finns ett uttryck som ofta användes ”was die kann,kann wir Auch”…
  Som ni minns arrangerade man en muslimsk fakebild i London med kvinnlig arabisk fägring, vilken ju snabbt avslöjades…
  Nu skedde det motsvarande i Berlin,även om islamisterna här bestod av några män. Propagandan från de godhjärtade har inga gränser.Se bild från dagens BZ:

  Gilla

  • Stenbock

   Utgår ifrån att männen på bilden är några av dem,som lever på stadens sociala bidrag.I Berlin råder c:a 10 % arbetslöshet och figurerna på bilden lär inte stå i främre ledet !

   Gilla

 • Tobbe

  Om etablissemanget vill spela SD i händerna gör de ett utmärkt jobb

  Gilla

 • SvenskMan77

  Alla klagar alla tänker alla ser.
  Men ingen tycker det är någon idé.

  Sd är numera ändå moderater.
  Fy f-n.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Logik?

  Katastrof = SD som har politiskt förslag Y växer till.
  Förslag till lösning = införa politik Y

  De intervjuade föreslår åtgärder som SD föreslår. Dvs de är av samma politiska åsikt.

  Men ska ändå beklaga att den politiken är önskvärd eftersom fler och fler vill rösta för den.

  Hur dumt är inte det?

  Gilla

 • Hönsmamman

  Det börjar bli många kulor i grenen.

  Gilla

 • ruben

  Den största katastrofen tycks vara att SD återigen får rätt. De som tycker de är den humanistiska stormakten har stora besvär med att mer och mer besvärande fakta grinar skattebetalarna och väljarna rakt i ansiktet. Det påbörjade folkmordet börjar blottas?

  Gilla

  • Fredde

   Exakt! Det viktigaste är inte att föra politik som är bra för Sverige, det viktigaste är att motarbeta SD.

   Även om SD skulle (mot alla odds..) förorda ökad invandring, så skulle ändå sjuklövern motarbeta det av ren princip.
   Bara inte SD får rätt…

   Gilla

 • Jhonsson

  Att den svenska regeringen har kunnat samla ihop en sådan mängd stollar, som den idag består av, är häpnadsväckande. Jag trodde i min enfald. att detta inte var möjligt. Men nu vet jag, att det inte var så. Finns det inga vettiga människor, som vill / kan syssla med politik?
  Sverige måste få en sverigevänlig regering vid valet 2018!

  Gilla

 • Tom

  En fin bekräftelse på att det är så svårt att leva i sverige som svensk man undrar vem som är mest dum i huvudet. …den svenska propaganda som att alla vi svenskar är bäst i världen har bara skapat människor som inte tänker alls. Nu ser du resultatet

  Gilla

 • Billy Boy

  Här ger personalen den minderårige en lapdance.
  På filmen dansar en kvinnlig anställd intimt med en minderårig person från HVB-hemmet som sitter i en fåtölj. (13 sekunder video finns på länken nedan.)

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/har-ger-personalen-den-minderarige-en-lapdance?cmpid=del%3Apd%3Any%3A20170605%3Ahar-ger-personalen-den-minderarige-en-lapdance%3Anyh

  Gilla

  • Rättsstravningsprojektet

   Vadå,är det en ”minderårig” för att det står i tidningen? Man kan anta att barnet är mellan 22 till 40 år eller till och med äldre. Skägge barnen är inga barn.

   Gilla

   • age

    Ja, de tycks ju kunna tillfredsställa damerna på hemmet
    så att de slipper åka till Gambia för att suga negerkottar.

    Gilla

 • Ulf

  Spela SD i händerna? Vilket idiotiskt uttryck från PK-idioter.
  Om folk inom ”muslimimportindustrin” beter sig som idioter och endast ett riksdagsparti vill stoppa eländet, ja då får det självklart den effekten att SD får ofantligt många nya väljare.

  Gilla

 • ossie

  Tänk om Janne Josefsson fick göra ett par UG om denna röta, men det ser nog Helin och Stjärne till att det förblir dolt i SVT.

  Gilla

 • compulsoryunion

  nu bygger väl byggindustrin massor nya lägenheter där svenne inte vill bo med sina barn, och där ensamma kvinnor inte bör vistas ensamma på mörka platser…De kommunala bostadsbolagen har alltid varit islams trojanska häst.

  Gilla

 • Knegaren

  Vilket anusland, vilka anuspolitiker S+MP – DE TÄNKER MED ETT STÄLLE DIT SOLEN ALDRIG NÅR….! Sverige och vi svenskar ska bara vara till för andra folkgrupper….!
  Räkna med att det kommer att slå tillbaka den dag svenska staten inte kan låna till detta längre!!!

  Gilla

 • Erik Bergman

  Det är inte bara ett land som daaligt förberett. Det är ett land som styrs av ansavrslösa, hjärntvättade idioter, hjärntvättade i kulturmarxism.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: