Jag vill bara dö…


INSÄNDARE. Dom är yngre och dom är äldre, män såväl som kvinnor, man träffar dom överallt. i affären, på macken, eller ute på parkeringen, men alla har dom ett gemensamt!
Vad är det som händer med Sverige och svenskarna egentligen?
Alla säger samma sak och alla är dom lika uppgivna, arga, oroade och djupt deprimerade!

Vi pratar om asylturismen och all dess negativa påverkan och inverkan på Sverige och vår välfärd. Det katastrofala läge som landet nu befinner sig i.
Och så här låter det:
-Vilken tur att man är så gammal och snart ska dö så man slipper ifrån detta helvete!
Dom yngre säger så här:
-Vi vill inte skaffa barn till detta mångkulturellt kriminella och brutalt våldsamma land, eller, -Vi ser ingen som helst framtid i Sverige längre utan kommer att flytta! Sverige är slut!

Så långt har det alltså gått. Så djupt har landet sjunkit.

Svenska myndigheter har skapat ett sådant helvete för oss svenskar så att folk bara önskar att få dö ifrån allting -eller flytta till ett annat land!

Den finaste gåva vi har fått, livet, den saknar numera betydelse för massor av hårt arbetande och ärliga svenskar! Det har myndigheterna brutalt tagit ifrån oss. Det är det sorgliga och fruktansvärda resultatet av en extrem asylturism, en katastrofal invasion av främmande människor till Sverige!

Det som nu sker i Sverige är ett ovanligt hänsynslöst folkmord.

Vi vill bara dö, vi har inget att leva för längre!

Janne


55 responses to “Jag vill bara dö…

 • rannug

  Ser man på lite längre sikt (30-40 år)så har 99% röstat röstat fram situationen i Sverige. Tar man senaste valresultatet så är 87% nöjda med situationen. Att polisen gått ut offentligt med att de kommer inte att kunna hantera brottsligheten om några år besvärar inte 87% av väljarna. http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

  Gilla

 • Ulli

  Dagens pensionärer, 40-talisterna, är de som bär huvudansvaret för katastrofen, de har definitivt ingen anledning att klaga.
  De indoktrinerade mig under min skoltid. Började förstå detta faktum först mitten på åttiotalet när jag hade hunnit bli > 20.

  Gilla

  • Bosse S

   Snick snack, bara löjligt och inskränkt att beskylla en grupp. 50-, 60-, och 70- talister har minst lika stort ansvar.

   Gilla

 • Greger

  Seriös fråga: hur många svenska familjer umgås med somaliska familjer?

  Betänk då att våra grundläggande värderingar är totalt väsensskilda. Tanken att ett par svenska föräldrar låter sin dotter få klitoris och blygdläppar bortskurna med rakblad – utan bedövning, går inte ens att föreställa sig och bara där så spricker det hela. Tror ingen har något som helst intresse att umgås med eller ”integrera” dessa människor.

  Gilla

 • Janne

  Nedanstående länk är ett ypperligt exempel på ett enastående och lovvärt initiativ! Stort tack till dom som står bakom!
  Sprid länken till alla Ni känner!
  http://blueshift.nu/regeringen-anmald-pagaende-folkmord/
  Janne

  Gilla

 • RäddSomFan

  Jag vill bara dö…

  Ja, det vill vi alla, i detta jävla elände till land finns ingen som helst framtid för någon av oss, och kan eller hinner man inte fly så sitter man i skiten och så långt tänker inte heller jag följa med, jag hoppas något sjukt drastiskt händer så man kan göra slag i saken och förkorta livet snabbt och helst utan plågor, för att gå så här dag ut och dag in är inget val för man blir bara mer deprimerad för var dag som går, även jag hör folk ner i tonåren som säger att dom bara vill dö och inte orkar med skiten längre och då går dom mitt ibland denna skiten i skolan dag ut och dag in, så nog är det sorgligt alltid, det råder det ingen tvekan om.

  Det skulle behövas en slags kollektiv utflyttning där många Svenskar går ihop och gemensamt lämnar landet samtidigt för att på så vis få till det som många saknar eller har en bit av och lägger ihop sina resurser och gemensamt startar upp kollektivt i annat land och på så vis överleva.
  Frågan är bara hur detta skulle kunna omsättas rent praktiskt, för jag är säker på att många skulle vara oerhört intresserade av att gå ihop gemensamt och lägga ihop resurser för att få detta att fungera, här skulle resurser kunna vara tex språk, kontakter, diverse yrken, utbildningar och kunskap som kan komma till nytta, inte minst arbetskraft för att bygga upp något nytt som tex bostäder, minsta problemet tror jag skulle vara pengar, och största problemet är nog och få folk att våga göra slag i saken och bryta upp från allt i Sverige och satsa resten av livet i ett annat bättre land så som tex Spanien, Portugal, Ungern …fast kanske det är bra att komma ännu längre bort från Europa då det snart råder storkrig här.

  Gilla

 • SvenskMan77

  Inte ett ända fall av sexuellt ofredande på Sweden rock. Trots mkt alkohol och marijuana.
  Man kan ju undra varför. Jag har aldrig sett en ända muslim på bilderna från denna festival. Inte ens när jag vart där själv även om det var längesen.

  Gilla

 • gamgubben

  Mycket tragiskt att läsa vad Janne skriver, detta borde komma invandrarivrarna till del för att få dem att förstå vad de har gjort den del av befolkningen som ska betala för deras lättsinne.

  Liked by 1 person

 • Argus

  Ni kanske kommer säkert ihåg sketchen med Johan Glans som överstelöjtnant Erik Liljeståhl.

  — Finns det nåt som helst hopp för det svenska försvaret?
  — Ja vi får ju inte glömma att när väl ryssarna väl har invaderat Sverige, då är det dom som kommer att sköta försvaret av Sveriges gränser och det känns ju väldigt tryggt.

  När väl folkmordet är fullgånget, oavsett om det är kulturellt eller annat, då kommer också invasionen att vara misslyckad. ”Invasionsstyrkorna” saknar varje uns av förmåga att överleva i ett modernt land utan civiliserade människor som sköter det och Sverige saknar förutsättningar för liv i tredje världen. Det kan vara en befriande tanke om det kommer att gå totalt överstyr.

  Nu är vi ännu långt därifrån men det tragiska är att Newtons rörelselagar gäller även politiken; Ju längre en viss kraft tillåts verka ju större motriktad kraft erfordras för att häva den och ju längre åt andra hållet kommer politikens centrum att flyttas. Tänk på en pendel. Nuvarande situation är inte rolig men det råder överhängande risk att när väl den spelat ut sin roll så kommer det att uppstå en ny situation som inte heller den är rolig fast på andra sätt. Det kommer att ta åtskillig tid innan jämvikt råder igen som på den tiden då Sverige låg i topp när det gällde positiva saker.

  Gilla

  • Fiona1177

   Inom flyget finns det väl frasen ”point of no return”. Vi är väl där snart antar jag. Men troligtvis redan för sent.

   Gilla

 • Hönsmamman

  Regeringen tar ut skatt för flygresor.

  80 000 ska härifrån. Med flyg får man anta. Till utrikes. Det blir ca 400 kr per resa i skatt.

  400 x 80 000 = 32 miljoner tjänar staten i skatt bara på att frakta bort dem. Vilket minskar kostnaden för transporten? Nej staten skjuter själv till medlen. Så det blir plusminusnoll. Skatten infördes för att flyget ska bidra till och betala för miljöeffekter och ev minska flygandet. I det här fallet finns det inga ekonomiska incitament för att minska flygandet. De pengar som flygskatten genererar möjliggör tvärtom ännu fler resor för transport avslagsmigranter. Ingen skillnad när regeringen anlitar flyget?

  Gilla

 • Kurt

  Det är inte myndigheterna som ha skapad detta helvete det är Svenne him self genom sin tystnad och iver att vara PK, 87% röstade för detta.
  Ut på gatan med är och säger och skrika VI STÅ inte ut längre, det räcker nu! Gör revolt! Somalier och muslimer gå ut på gatan och för liv för att få sin vilja fram. Än är vi numerärt överlägsna gör slag i saken innan det är försent.
  Det är du Svenne som ha låtit det gå så långt!

  Liked by 1 person

  • Grune

   Så länge en så stor del som nu inte ser sitt eget bästa i att stoppa invandringen totalt till Sverige så kommer våldtäkterna, bilbränderna, mördandet och misshanlandet av äldre att fortsätta att öka i detta land. Jag förstår dom som vill dö eller flytta från detta mislimska land. Men vart skall man fly? det ser ju likadant ut i alla länder.

   Gilla

  • larslindblog

   Du har 100 % rätt ,Kurt

   Gilla

  • naimlap

   När jag påtalat galenskapen för di fege dumsvenskingarna, har det sällan eller aldrig fallit i god jord. Utan invektiven har haglat över mig s.s. rasist, Hitler vän etc. Men, nu kommer skördetiden för allt djävulskap, som dessa fega fårskallar har sått och gödslat. Den dag musse tänker slå till vad tänker då di fega fjantarna göra åt det? Kärleksbomba dem? Plocka fram stearinljusen kanske? Eller krypa under sina sängar med den förhoppning att, ingen skall se dem?
   Tiden arbetar åt musse så de behöver inte göra mycket mer än leva ett gott arbetsbefriat liv försörjda av miljoner dumsvenskar.

   Gilla

 • Peter

  Har inte det snälla naiva svenska folket satt sig själv detta dilemma,när man trott på politiker som levererar önskedrömmar istället för fakta,när detta uppdagades vänder makthavarna kappan efter vinden,problemet är bara att det har blåst för länge nu och inte konstigt många känner sej oroliga.

  Gilla

  • Grune

   Etablissemanget är medvetna om att dom driver Sverige åt helvete men dom vet också att ett erkännande av detta leder till politiskt självmord och bestraffning med många års fängelse för landsförräderi.

   Gilla

 • Lena

  Det handlar bara om avundsjuka ……..aldrig något annat !
  Galet sjukt land !
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=6714618

  Gilla

  • Hönsmamman

   Det hade varit bättre för dem att orientera sig i naturvetenskapliga ämnen och sätta sig in i hur djur kroppar fungerar. Inte bara människan utan alla däggdjur har en uppbyggnad som kan studeras biologiskt, kemiskt och fysiologiskt. Detta skulle kunna öka förståelsen varför kroppen inte mår bra av övervikt. Det gäller för såväl taxar som människor.

   Det är de själva som lider värst. De enda som kan åtgärda är personen själv. Det kan vara tufft. Men livet är tufft.

   Gilla

 • Kattsand

  Det är ungefär vad en jag hörde av en som är lite yngre, som också sade att i stort sett alla de som tidigare gick i dennes skolklass säger likadant.

  BTW: formellt sett är det bara ”Kulturellt folkmord” som pågår än så länge, se Wikipedia https://sv.wikipedia.org/wiki/Kulturellt_folkmord

  Gilla

 • Daredevil

  Visst är det en minst sagt svår situation vi befinner oss i, men defaitism är inget alternativ.
  Vi ska spotta i nävarna och kämpa vidare.

  Gör allt du kan för att undvika mångkulturen. Betala så lite skatt du bara kan så du inte göder systemet som är emot oss. Organisera dig med likasinnade och skapa nätverk.
  Skaffa många barn, uppfostra dem till att bli traditionella, stolta svenskar. Vi kan inte sluta skaffa barn bara för att samhället är som det är. Utan barnafödande går vi under.

  Gilla

  • Ulli

   Jag har spottat i nävarna och kämpat vidare 33 år, sedan jag började som utvecklingsingenjör.
   Vore OK om de 2/3 (arbetsgivaravgifter, inkomsskatter, moms) som gått till det offentliga hade använts vettigt men så var icke fallet.
   Någon pension att tala om lär det väl inte bli nu när AP fonderna förts in i statsbudgeten.

   Gilla

   • Ulli

    Rekommenderar dagens unga att skaffa en högre ingenjörsutbildning och avsluta med bra betyg. Enklaste vägen till jobb utanför Sverige.
    Indoktrineringen är inte heller så utpräglad på ingenjörsutbildningarna som i övrig akademia.

    Gilla

   • pellegrino

    Mina barnbarn gör just så !

    Gilla

   • compulsoryunion

    Hoppas ni inte utvecklar nya ”miljonprogram” där nya arméer av omskurna våldtäktsmän ska få bo gratis, i förorter till Sthlm Gtb och Malmö. Tyvärr är det väl just det som byggs nu?

    Gilla

 • Suzie

  Regeringen anmäld för pågående folkmord – skriv på!

  http://blueshift.nu/regeringen-anmald-pagaende-folkmord/

  Gilla

  • Lena

   Har redan gjort och nu måste alla medvetna skriva under.
   Kanske VÅR sista chans som ett svenskt folk!!!!!!
   Det är inget skämt …det är allvar !!!

   Gilla

   • Tussilago

    Lena
    Jag också 🙂 jag vill kunna se mina barnbarn i ögonen när de blir gamla nog att förstå.
    Mvh. Tussilago

    Gilla

 • Kalasbetalaren

  Den enda glädjen jag har kvar i Sverigeistan är att gotta mig åt alla som inte trodde mig när jag spådde denna framtid!

  Skratta åt alla landsförrädare som har tvingat mig att betala för min egen utrotning när dom själva blir berikade!

  Gilla

  • Grune

   Vad jag skäms över och ångrar bittert är att jag en gång röstade på sossarna. Detta var givetvis innan SD fanns så nu har jag röstat rätt sedan dom kom till.
   Aldrig mer kommer jag att rösta på muslimvänstern.

   Gilla

 • Kent

  Det som kommer från Grekland och Italien är bara en liten rännil jämförbart med den anhöriginvandring som kommer nu och i den närmaste framtiden.

  Gilla

 • Gustaf

  Till alla uppgivna. Jag förstår Er. Jag kunde aldrig tro att jag skulle komma till den slutsatsen eftersom jag avskytt nationalsocialismen intensivt hela mitt liv – tills jag fyllde 55 år. Plötsligt ser jag nationalsocialismen som enda vägen som säkert leder oss ur helvetet. Beklagar om jag gör Er besvikna- men det är sanningen. Jag är inte alls medlem eller så, men rösta på dem kommer jag att göra oavsett om det blir NMR eller något annat nationalsocialistiskt parti i Sverige. Jag tycker ni istället för att ge upp ör satsa på den vassaste nationalism som finns. När mångkulturen sedan förvunnit kan man rösta som vanligt igen.

  Gilla

  • Ulli

   Islam är en extrem form av nationalsocialism, mohammedanerna nöjer sig inte med att gasa ihjäl de otrogna, utan det ska gå långsammare: skära av fingertopparna, skära av testiklarna, kniv i underlivet på kvinnorna, sticka ut ögonen (likt de gjorde i Bataclan).

   Liked by 1 person

 • Olle B

  Det svåra är nog, att få sin partner att inse, att loppet är kört för SVERIGE. Allt man skapat i sitt liv, är man beredd att lämna, bara för att få känna sig trygg och ha någon form av värde. Svensken i allmänhet tänker, ”det händer inte mig” och de tror, att demokratin, som fanns, är som urberget. Vilken blåsning det kommer att gå på!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Som vanligt gnälls det på politiker och myndigheter! Röstar man för ockupation så blir det ockupation, svårare är det inte!

  Gilla

  • Bosse S

   Vi som ”gnäller” har oftast aldrig röstat på dessa politiker. De som med berått mod röstat fram detta elände sitter fortfarande nöjda och belåtna i sina reservat. Det är ruskigt många som gör storkovan på massinvandringen och dessföljder.
   Själv har jag ALDRIG under hela mitt liv som röstberättigad gett min röst till någon av våra landsförstörande partier.

   Gilla

 • ossie

  Ja fy faaan snart har man väl skiten inpå knutarna ingen ska väl komma undan.

  Gilla

 • Tom

  Sånt får jag höra varje dag av olika människor och dom verkligen menar det och många har inte insett det…Sverige styrs av sekten vänster folk

  Gilla

 • 325mortsalvreten

  Jag laste i Avpxlat att i morgon 13 Juni fyller vi pa mer fran Grekland och Italien till Lulea ungefar 200 300 per flygning och sa delar vi ut dom i Norrbotten Vasterbotten Jamtland Vasternorrland osv kan det stamma??

  Gilla

  • Ulli

   Norrland är djuprött, de får vad de bett om.

   Gilla

  • Katarina

   Jag har hört det samma och det verkar stämma. De flygs från Grekland och Italien och det ska pågå åtminstone till oktober.
   Hade tänkt att åka med mina gamla föräldrar till deras föräldrahem men det ser illa ut i området.
   Har släkt kvar i Norrbotten och många är röda och fortfarande sossar. De har förtalat mig eftersom jag talat väl om SD. När jag varnat för islam och massinvandringen har de skrattat och tyckt att jag är en idiot som inte begriper något.
   Det finns ingen återvändo och det är dags att Lövens röda och gröna trupper i Norr får smaka på verkligheten.
   Min röst får tyvärr inte SD av vissa skäl. NMR kommer att få den. De behövs, för det som kommer går inte att stoppa.
   Jag ser inte någon framtid i Sverige men kommer inte att fly.

   Gilla

 • Knegaren

  De som råkar ut för GROVA BROTT tänker nog att livet är SLUT….Att tränga undan Sveriges befolkning till förmån för SMUTS är kriminellt. Ansvaret vilar tungt på politikerfrälset för alla grova brott, mord, våldtäkter som krossat många svenska familjer!
  SKÄMS Stefan Löven!!!!

  Gilla

  • Bosse

   Svinet Löfven bör dömas i Internationella domstolen i Haag för brott mot mänskligheten.En av dom största svin som svensk politik har haft. Nummer två på listan är Reinfeldh och bör dömas i samma domstol.

   Gilla

   • ossie

    Nä Reinfelt är No 1.

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Vad är det dom skall dömas för? Går man till val på att alla måste öppna sina hjärtan för invällarna och får 87% av rösterna så är det väl klart att dom har gjort rätt!

    Gilla

 • eva

  Det känns värre och värre. Fler rapporterar från det mångkulturella inslaget med problem med grannar, oljud, folk som stör, ger sig på husdjur osv. En del försöker väl hålla sig till den politiskt korrekta sidan om staketet medan andra direkt säger vad de tycker: man är trött på eländet.
  Själv räknar jag krasst att jag lever kanske 10 år till och sedan får jag fixa min egen stupstock när livet blir för outhärdligt. Någon muhammedan (eller än värre – somalier) kommer inte över min tröskel och får inte ta i min kropp.
  Tack Sverige, det land som jag älskat sedan jag var barn men steg för steg sett förstöras.

  Gilla

  • compulsoryunion

   ha balkongen låst, efterom I Falun hoppade somalier in genom balkongen och våldtog o rånade 84 åring

   Gilla

 • Beppe852

  Janne! Kunde vara mina ord du skrivit! Jag är lite halvgammal men ser ingen framtid. Oroar mig för barnbarnen. Vill helst bara falla död ner! Hur sunt är ett sådant tänk?

  Gilla

  • Janne

   Det är synd och skam att jag serverar dessa mycket negativa tankar och ord, men tyvärr är det den bistra verkligheten i dagens Sverige! Svenskarnas framtid var i går!
   Och jag förstår alla dom som går i dessa dystra tankar och det gör mig också ont långt in i hjärteroten när jag talar med dessa människor, fina ärliga och snälla människor som berövats sin framtid! Som nu inget hellre vill än att dö!
   Det gör mig också förbannad och min vrede vänds naturligtvis mot dessa bedragare och landsförrädare som skapat detta mångkulturella helvete!
   Vi ligger illa till, mycket illa, men vi ska inte ge upp!
   Sverige är vårt land och vi ska inte acceptera något annat!
   Ensam åstadkommer vi inget, men tillsammans kan vi segra och återta vårt land!
   Men vi måste agera nu.
   MVH
   Janne

   Liked by 1 person

 • Mohammed

  Exakt vad jag brukar säga ,JAG SKITER i vad fan som händer jag skall ändå dö snart så jag slipper se skiten ,jag kan ingenting göra för att ändra på detta vansinne hoppas bara att inte alla pensionspengar är slut innan det och om dom ändå skulle ta slut (blattarna/negrerna fått alla pengar )så gasar jag upp min MC Buell xb12 s till 250 blås och siktar på en bergvägg
  Det har gått för långt med vansinnet

  Gilla

  • compulsoryunion

   en bonde brukade plåga råttor med eld, så att skriken skulle hålla andra råttor på avstånd. Många råttor kommer hit pga de bajsat hemma.
   Att sitta häktad kan vara ok, om man är beredd på det, och vissa anstalter är bättre än att vara på flykt om man inte har typ många miljoner cash. Sexiga unga sjuksköterskor och doktorer jobbar på anstalter och unga tjejplitar, världens sexigaste kvinnor från kyrkan kommer på besök (Sthlms syndrom rånaren knullade två tvillingar med barn på kåken) De som gjort grymma saker med verktyg, mot grymma djur, torde vara mer säkra på anstalter än vanliga bedragare. Det finns redskap att slåss med, stolar och stekpannor, örngott runt huvudet etc.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: