Nya felaktiga och flata riktlinjer mot våldsbejakande extremism

ISLAM. I år ska polisen runt om i landet införa nya riktlinjer och en handbok för det lokala förebyggande arbetet mot våldsbejakande extremism.

Daniel Jacobsson är verksamhetsutvecklare på polisen med inriktning på våldsbejakande extremism och arbetar med riktlinjerna. – Om man ska komma tillrätta med våldsbejakande extremism så måste man angripa roten till problemet, vilket oftast är utanförskap. Där har polisen en viktig roll att spela, att försöka bygga ett förtroende mellan polis och lokalsamhället, säger Daniel Jacobsson.

Riktlinjerna som i år ska införas runt om i Sveriges lokalpolisområden handlar mycket om just långsiktigt förtroendebyggande.

”För polisen handlar det inte bara om vad man ska göra utan också vad man ska undvika, till exempel att inte själv driva på radikalisering med polisinsatser som kan upplevas som orättvisa eller oproportionerliga”. !!!

Sveriges Radio

-Pettersson ser att det spricker redan i början ”angripa roten till problemet, vilket oftast är utanförskap”, många, många av terroristerna och extremisterna både hemma och utomlands har var välanpassade och välutbildade. Se bara Usama bin Laden, som tillhörde en av Saudiarabiens rikaste familjer. Riktlinjerna är bara mer av samma flathet som inte fungerat i 30-40 år.

Om extremisterna kom från utanförskap och dåliga socioekonomiska förutsättningar så borde Egyptens kristna kopter spränga sig i luften i parti och minut, liksom Mellanösterns, med undantag av Israel, få kvarvarande judar borde vara den värsta sortens terrorister. Har ni sett eller hört talas om att några zigenare spränger sig själva i luften, eller…ja, ni fattar nog. Roten till de flesta problemen är muslimer och islam.

10 thoughts on “Nya felaktiga och flata riktlinjer mot våldsbejakande extremism

  1. I själva verket ställer man sig villrådig till huruvida man skall slå näven i bordet av pur förbannelse, eller skratta åt vad denne verksamhetsutvecklare har att förkunna.
    Daniel Jacobssons effeminerade uttalande företräder endast ännu ett skamligt kvitto på den totala kapitulationsvilja ordningsmakten via det globaliststyrda etablissemanget anammat, och där intet av den normala rättsstatens erforderliga tillvägagångssätt kan skönjas.

    Vi sitter med ett gediget facit i hand, vilket oavvisligen gör gällande att det tvärtom är svenskarnas övergenerösa och därmed kontraproduktiva flexibilitet och undfallenhet som är den drivande kraften hos de socialt vanföra och integrationsresistenta individer, vilka finner all anledning att intensifiera sina attacker mot ett i samtliga avseenden förvekligat samhälle, där auktoriteterna överlåtit våldsmonopolet till kriminalimporten.

    Detta kapitala misslyckande är exakt vad som driver på radikaliseringen – oavsett vad den polisiäre PK-paranoikern vill göra gällande.
    Andreas.

    • Jag, kulle vilja beteckna dem, som fjantar liksom majoriteten av svenskingarna. Kan det finnas större fjantar på denna jord än svenskingarna? Jag, har svårt för att, tro det att, det skulle kunna finnas fler. Det är inte alls konstigt att, asylanterna ser ner på och hyser ett stort förakta för dessa super fjantar. Man behöver inta vara asylant för att, hysa ett djupt förakt för dumsvensken ändå.

  2. När man läser sånt vet man inte om man ska skratta eller gråta. Det enda dessa livsformer begriper är makt. I deras hemländer våga de inte vara uppkäftig mot polisen för då bli de haffad och få ett rejält kok med stryk.

  3. Beror inte allt på Migrationsverkets aktiviteter, som hela tiden fyller på med sina sk.”asyl-offer” som självmant söker sig till utanförskap. Sin farbrors torgförsäljning eller restaurang med bakomliggande knarkförsäljning och de stora pengarna osv. Vansinnet har inga gränser.
    Polisen uppmanas däremot göra sitt jobb med varsamhet, så de inte retar upp folk till radikalisering? Vilka då? Jag kan inte låta bli att undra om vi i Sverige hamnat i en mardrömsfilm.

  4. Lyssnade på P1 på vägen till jobbet. Den enda känsla som infann sig var ren och skär desperation när man hör detta trams.
    Jag börjar uppriktigt tro att det helt enkelt är fega och ryggradslösa individer som vår sk polismakt består av.
    Dessutom synnerligen korkade levandes i någon form av bubbla där verkligheten ännu inte nått in.
    Jag blir sååå förbannad

Kommentera