Han kränkte profeten Muhammed på Facebook – döms till döden


ISLAM. För första gången har en man dömts till döden för att ha hädat på Facebook. Att uttala sig nedsättande om profeten Muhammed kan räcka för att straffas i Pakistan, där domen nu fallit.

En 30-årig man, Taimoor Raza i Pakistan dömdes på söndagen till döden för att ha hädat på Facebook. Mannen ska enligt domen ha uttryckt sig nedsättande om profeten Muhammed, hans fru och hans följeslagare.

– En antiterrordomstol i Bahawalpur har gett honom dödsstraff. Det är det första dödsstraffet i ett fall som handlar om sociala medier, säger Shafiq Qureshi, åklagare, till nyhetsbyrån Reuters.

Enligt 30-åringens advokat hamnade mannen i gräl om islam på Facebook, men det visade sig att personen han grälade med var en myndighetsanställd som arbetade med antiterrorism, skriver BBC.

Åklagaren menar att 30-åringen greps då han spelat hatfulla budskap från sin mobiltelefon på en busshållplats i Bahawalpur, som liger 50 mil från huvudstaden Islamabad.

-Pettersson tycker det är för jävligt, självklart ska man inte häda och skoja om Muhammed, men visa sanningen borde gå bra eller…

 


19 responses to “Han kränkte profeten Muhammed på Facebook – döms till döden

 • Grune

  Always look at the bright side of life.
  Filmen som denna rad kommer ifrån driver hela tiden men kristendomen men det har aldrig någon blivit mördad för.

  Gilla

 • Peter

  vad är problemet,hädar man profeten får man betala förr eller senare,det står skrivet i koranen vad som händer om man inte lyder och praktiserar muhamedismen,jag förstår inte varför alla dessa muhamedaner har sådana erbarmliga problem med detta,”chefen” fixar ju det här till slut!!!

  Gilla

 • Henrik

  Tycker det är sjukt allt det där med deras ideologi.
  Men sjukast är väl när de kommer hit med deras sjuka beteende, och Soss + andra myndigheter blundar för pedofili, barna gifte och sex med släktingar.
  En normal västerlänning hade hamnat bakom galler och blivit hatad av de flesta, förevigt!

  Gilla

  • Rättsstravningsprojektet

   Du tycker det är sjukt för att du inte kunde tro att alla i makten har signat under på detta, har man kunnat tro detta, är man inte ens förvånad…

   Gilla

 • infernot

  Spiran lyckades vi inte i år såsom 40 år tidigare inte heller ha placerat på toppen, vi brydde oss i de färgade kulorna , som vi krossade.
  Vi kommer att ha en VIT christmas, var så säkra på det !

  Gilla

 • Len

  Spiran lyckades vi inte i år såsom 40 år tidigare inte heller ha placerat på toppen, vi brydde oss i de färgade kulorna , som vi krossade.
  Vi kommer att ha en VIT christmas, var så säkra på det !

  Gilla

 • compulsoryunion

  UD borde avråda svenskar från att åka dit, eftersom svenskar brukar säga till om det vurmas för pedofili, våldtäkt mot barn, könsstympning, könsdiskriminering, djurplågeri genom förblödning, barnarbete, månggifte, anstiftan på mord på konstnärer.

  Gilla

 • assad

  Enastående bildpotpurri Pettersson!
  Vi måste öppna våra falluckor, eller hur det nu var?

  Gilla

 • assad

  Jävla idioti. Jag har ägnat en tanke åt babbarnas populationsstorlek och hur den kan begränsas så vi slipper sådant elände här.

  För det första, vi har 1. inflyttningen till Sverige. För det andra, 2. utflyttningen och, för det tredje har vi 3. olika faktorer i omgivningen.
  Av 1 ovan är det uppenbart att gränserna ska stängas så att inflyttningen blir 0, men det löser inte problemet, ty de babbar som redan finns här påverkas inte av den åtgärden, således ska 2. utflyttningen stimuleras, t.ex. förmedelst doppvärmare i stjärten.

  Hög motivation att flytta ut = låg temperatur

  Låg motivation att flytta ut = hög temperatur tills rätt grad av motivation infinner sig.

  Avseende 3 kan man tänka sig resurser i form av födotillgång, boplatser, temperatur och övriga populationssänkande faktorer.
  I praktiken:

  – Babbe får ingen mat
  – Alla bostäder ges till svensk ungdom
  – Plocka bort isoleringen i babbes hus
  – Ge babbe mera vapen (*)

  (*) Babbes våldsamma natur är förmodligen det mest effektiva vapnet. Babbes egen avskjutning av andra babbar är vid det här laget en känd företeelse. Om man kan stänga in alla babbar i en slags skottsäker gigantisk kupol och dela ut vapen torde populationen drastiskt minska.

  Gilla

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   Hahaha! Finemang, fy fan!
   Stäng in de djävlarna i globen och låt dem idka självsanering – en alldeles ypperlig idé, min bäste Assad!
   Andreas 🙂

   Gilla

  • finnjävel

   Det skulle nog kunna bli en fin dokusåpa! Tänk er en massa muslimer ifrån lite olika trosriktningar, mängder med olika stick- och skjutvapen, koranböcker och stäng in dem i en stor arena.
   Tar det inte fart av sig själv så kan man slänga in lite droger också.
   Man filmar det hela och gör en en hel serie av 30 minuters programsnuttar med mycket reklam i pauserna.
   Och säljer till hela världen.
   På det viset skulle vi nog kunna få ihop lite penningar för att betala för skadorna massinvandringen har orsakat landet.
   I alla fall en lite del av skadorna.

   Gilla

   • assad

    Det kommer att fungera bra utan drogerna, men det är ju alltid trevligt med en liten boost 🙂

    Gilla

 • Lena

  Var många barn närvarande ……de tycker om att lära ut sina ………….galenskaper !

  Gilla

 • Knegaren

  De gapar och skriker och KRÄVER men bidrar med något gör de det? Knappast!!!

  Gilla

 • Lena

  Har under så många år genomlevt min tillvaro i närheten av detta pack !!!
  Fasansfullt !

  Liked by 1 person

  • compulsoryunion

   Myndigheterna här är likgiltiga till att Lars Vilks- och Jyllandspostenattacker kommer fortsätta genom att myndigheterna tar in nya Hadjis som vill mörda. Straffansvar för de som beviljar PUT behövs.

   Gilla

   • infernot

    Har aldrig personligen varit hotad….tack någon som vet och kan, dock har aldrig vågat att stå ut för det enda land och folk som jag känner !

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: