Bevisa att det är fel så tar jag bort den

Ägaren till skylten ”The Perfect Man” som vi tidigare skrev om HÄR försäkrar att han skall ta bort den, om muslimerna visar att det som står på skylten är fel!

När muslimer märkt en skylt kallar deras profet Muhammed en ”våldtäktsman” vem ”gift en 6-årig” och ”halshöggs judar,”  Muslimska föreningar krävde ett omedelbart  avlägsnande av det  ”rasistiska och islamofobiska” budskap. Men skyltens ägare säger till dem. ”Visa att det som står på skylten är fel, så tar jag bort den”!

LÄNK

8 thoughts on “Bevisa att det är fel så tar jag bort den

 1. Sanningsfobi ett lyckat ordval! Muslimer i alla länder förneka inte sanningen
  om er profet! Det är muslimer som är de riktiga islamofoberna som inte kan
  lämna denna sataniska ideologi! Allah är Muhammeds alter-ego!!

 2. Obama iscensatte arabiska våren och drev igång/accelererade migrationen av muhammedaner. Han själv hade ju kännedom om den inbyggda mekanismen i religionen att ingen får ifrågasätta och få den att imponera. Hade inte denna mekanism funnit hade den för länge sedan var utraderad från jordens yta.

  Givet att Obama kände till denna intellektuella låsning hos detta sällskap så sökte han samtidigt påskina att dessa länder var redo för demokrati och detta genom att ta bort deras ledare. Ekvationen går ju inte ihop och det enda som hänt är att de numer öppet tvingas exponera sina bristande analytiska förmågor eftersom de trampat in på vettiga människors revir.

  Dessa skyltar och informationen borde spridas över hela världen.

  Och Obama ställas till svars för att han underlättat framväxten av denna terror?

  Och Reinfeldt för de politiska signaler som drivit människor i döden på Medelhavet?

  I saw the sign….

 3. Utan att ha några större kunskaper i att sia om framtid, så får jag ändå än känsla att den här mannen svävar i en stor fara!
  Det är nog en hel skock av hyenaliknande varelser i hans trakter som försöker lista ut ett sätt hur de kan få en kniv eller en kula i ryggen på honom – eller än bättre – skära halsen av hans anhöriga.
  Gärna av ett barn!
  Brrr…
  Och sådant folk har ni lockat/bjudit in i landet?
  Öh- varför?

Kommentera