Våldtäktssommaren 2017


VÅLDTÄKTER. Festivalsommaren 2017 har just dragit igång och det verkar som polisens armband varken hade någon kortsiktig eller långsiktig effekt. Det verkar som sommaren 2017 bli minst lika intensiv som 2016 när det gäller sexuella ofredanden och våldtäkter på festivaler runt om i landet, dessutom verkar våldtäktsepidemin pågå året runt nu för tiden. 

Under den gångna helgen ägde festivalen Summerburst rum på Gärdet i Stockholm. Resultatet hittills är en anmälan om en fullbordad våldtäkt och flera sexuella ofredanden.

En person är anhållen misstänkt för våldtäkten och ytterligare tre personer är anhållna misstänkta för sexuella ofredanden rapporterar Polisen. 

Häromdagen skrev att antalet sexbrott ökar på Liseberg i Göteborg. Nu rapporteras att samma sak gäller Gröna Lund i Stockholm. Redan nu har besökare på ”Grönan” gjort fler anmälningar än hela förra året.

-Pettersson noterade i november att polischefen (S) lovade att det skulle vända vid årsskiftet, men jag minns inte om han sa vilket årsskifte…

 


18 responses to “Våldtäktssommaren 2017

 • Kalasbetalaren

  Tyvärr bara för svenska kvinnor och tjejer att vänja sig! Dom om några har största skulden till att vi är ockuperade!

  Snart nog kommer ni att minnas detta som den gamla goda tiden, när ni kunde gå ut alls!

  Troligtvis är det försent, men 2018 kan kanske ge er chansen! Ta den!

  Gilla

  • naimlap

   Jag tvivlar på att, en dumsvenska behövs våldtas: Om vi ser på på hur livat går till på asylant boendena, mellan de minderåriga barnen och de åldriga något korpulenta svinska tanterna. Med gruppsex och anala utsvävningar, som huvudnummer.

   Gilla

 • Mimi N.

  Kom tillbaka hem för två dagar sen. Efter en månad i Sverige känner jag mig som som en sinnesslö krake …. gör inget annat än slumrar på dagarna, försöker glömma allt jag jag varit med där, d v s in-gen-ting ! Tomma blickar, ingen glädje, bara hopplöshet. Av de många jag frågat var det bara en ung svensk kille som sade modigt och stolt: ”Jag ska rösta blankt”.
  Svenskarna är förlorade, punkt och slut.

  Gilla

  • Realist

   Tror å hoppas på ett UPPVAKNANDE har hört och sett en del i mina trakter !!!!

   Vi är less på dessa vandrande ”utomjordingar” !!!!!

   Gilla

 • Adolf Nilsson

  Det är gamla vikingatiden tradition med våldtäckter bilbränder,skjutningar osv. Sverige har aldrig varit tryggare,den som säger det borde ha pannbandet # avgådumskalle. Föresten varför har inte hela inkompetenta regeringen det på huvudet.Avgå mvh Adolf

  Gilla

 • Billy Boy


  Från vänster Peter Wolodarski – DN, Dan Eliasson – Polisen & Hanne Kjöller – DN & Expressen.

  Liked by 1 person

  • compulsoryunion

   stor Klas har armband; tafsa inte på mina bröst på pride, men var är lill Klas Morgan ”pajas” Johansson, suger hen pung under bordet?

   Gilla

 • Jag

  Snart ordnar det upp sig! Hjälp SD till en majoritetsregering så kan vi upphäva medborgarskap för ett stort antal ”landsförrädare”! De kan flytta till våra ”berikares länder”!

  http://www.riksdagsval2018.se/#pd_a_9172717

  Gilla

 • Tony

  Undrar ifall han förstår vad där står på bandet, jag menar
  är han läskunnig, det behöver man inte va bara man har
  rätt partibok, hans avgång blir senast vid Årsskiftet 2018,
  det har Jimmie Åkesson lovat!

  Gilla

 • Jhonsson

  Skulle varit: har Dan Eliasson SLUT på armbanden

  Gilla

 • Jhonsson

  Har token Dan Eliasson slit på armbanden?
  Han är en skam för poliskåren!

  Gilla

 • peter kostin

  Hur kommer det sig at det inte finns några anmälda våldtäkter eller sexuella övergrep på Sweden Rock Festival? Även om den manliga publikem är i majoritet så finns det ju kvinnor på plats också. Kanske har andra sommarfestivaler nått att lära av Sweden Rock

  Gilla

  • compulsoryunion

   Objektivt sett är summerburst flickorna sexigare och finare än miss world tävlingen 18-år och sexiga kläder på sig, solbrända/brunkräm glada dansar sexigt, knappt några äckel snubbar alls på hela området,
   tyvärr ofta lite tatuerade och enstaka krökat så de är förlamade och kollapsat. En del zigenare och enstaka knark becknare vaktar som gamar utanför, schasas iväg från Gärdet Sthlm av väktare, men Sweden Rock vet inte om finns någon snygg på, gissar sjukt överviktiga med skinn västar med dödskalle tatueringar, kanske enskamkommande inte ens vill komma på sådan fett stora tanter och långhåriga snubbar?

   Gilla

 • Hans Nilsson

  När man ser bilden på Eliasson undrar man hur någon kan ha förtroende för denna misslyckade varelse. Men det är klart ser man på många av de som sitter i regering och riksdag så är de av samma skrot och korn.

  Gilla

  • compulsoryunion

   Sossarna är smarta: väljer en impotent slapptask som aldrig skulle upptäckt Mona Sahlins bedrägeri, och alla oegentligheter i Jan Emanuel ocker Asyl industrin. När hen var boss på Migränvärket var hen flyktingsmugglarnas bästis och hedersmedlem.

   Gilla

  • naimlap

   Det är inte så konstigt då den stora majoriteten 87% av svenskingar är minst lika misslyckade, som Eliasson.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: