Antalet sexbrott ökar på Liseberg

INVANDRARBROTT. Enligt Lisebergs egna rapporter har antalet anmälda sexbrott ökat på nöjesfältet. Många yngre tjejer har utsatts för tafsning och trakasserier av olika slag.
– Om det beror på att det sker fler eller att fler vågar prata om det kan vi inte säga, säger Annika Risberg, informatör på Liseberg.
I rapporten framgår det att även andra typer av brott förekommer i stor utsträckning, vanligast är stölder av olika slag.

-Pettersson undrar naturligtvis vad det beror på och varför det inte sker några terrorbrott, eller ytterst få i Östeuropa…varför härjar inte terroristerna i Budapest, Prag eller Warszawa?

36 thoughts on “Antalet sexbrott ökar på Liseberg

  1. Informatören Risberg å Liseberg generar sig inte inför att begagna sig av den kulturrelativistiska flexibilitet som bringat ofärd och kaos över vårt land, och nonchalerar medvetet den faktiska statistiken då hon vidhåller tesen att det i nuläget står okänt huruvida antalet ofredanden ökat eller om det hela har en direkt koppling till den stigande anmälningsbenägenheten.

    Skam vidlåder denna nonsensmakerska, då vederbörande i själva verket är förbannat medveten om hos vilken grupp skuldbördan ligger – en attityd som representerar ett direkt svek mot unga oskyldiga flickor som i allt vidare utsträckning tvingas begränsa sina fritidsvanor och retirera inför den kriminella importens härskaror av socialt handikappade element.
    Andreas 🙁

  2. Svaret är enkelt. Brott i Sverige tas inte på allvar. Semester!
    I deras hemländer, i bästa fall, 25 års fängelse. Annars en grop, en djup grop.

  3. Filmsnutten tycks inte vara tagen i Sverige. Därför finns det ju goda skäl att antaga att nilmarodörerna blev infångade

  4. problemet är att alla dessa bidragsmigranter(de är inte flyktingar)+ de gruppkommande afganerna speciellt får ”frikort” eller ”årskort” på dessa platser vilket är ett stort misstag. Samma problem ser vi i badhallar osv

    • Tillägg:

      För att se den nedersta bilden ovan … klicka på den lilla symbolen kvadrat med X i mitten.

  5. Det har nog något att göra med koldioxidutsläppen, det påverkar vissa underutvecklade hjärnor, läs reptilhjärnor, så det får ett behov av att föröka världens befolkning med medeltida gener.

  6. Tänk om man skulle ringa till Liseberg? Då skulle det säkert låta så här: -Välkommen till Liseberg, det här är Anna! Hej, det här är Mr Jordan! -Hej! Jag har planerat att låta min dotter besöka er tillsammans med två jämnåriga kamrater, hur har ni det ställt med säkerheten? -Hur gammal är din dotter? 14. -Jaha, ok, det borde inte vara ngt problem, alla våra attraktioner är väldigt säkra, de testas regelbundet. -Däremot har vi en minimilängd på en del attraktioner, är man kortare så får man inte lov att åka. Jomen, det vet jag, vi har varit på Liseberg förut, jag tänkte mer på sexuella trakasserier… Hallå? Hallå?

    • Att du av alla skulle posta en sådan bild var en överraskning.Fanns inte den gamla ryska fanan med skäran kvar ?

      • Det är någon som postar i mitt namn igen, går det inte att stänga av sådana?

        Annars tycker jag svenska flaggan är vacker och vill gärna se den en sådan här dag. Sången var också fin.
        Om du tror att alla som inte står långt till höger är kommunister så tror du väldigt fel.

  7. Gratis boende, gratis halal-certifierad mat, gratis internet, kläder och I-phone. Med byxfickan full, av staten skänkta tusenlappar, så är det dags att dra till Liseberg och roa sig. Gratis entré och åkband, gratis kläm och tafs på blonda tjejer. Sverige är verkligen humanitärt och generöst! Och inte minst, feministiskt!

  8. Sverige har aldrig varit säkrare !!! Det är så djävla tragiskt att dessa idioter som har ställt till detta eller alla sjuka som försvarar detta inte kommer att ställas inför rätta … Det enda man kan hoppas på är att dom själva blir drabbade ! Behöver man vara raketforskare för att förstå varför länderna som tjeckerna , Ungern och Polen inte har några problem . VAD ÄR DET SOM ÄR SÅ SVÅRT ATT SE ELLER FÖRSTÅ ??? VAKNA !!!!!!!

    • Den här stollen Jonna Sima på Aftonbladet skrev en krönika idag som jag var tvungen att ge henne ett svar på.Jag skrev så här till henne:
      Hej! Hur fan kan du tro själv på denna smörja du skriver. Att inbilla läsare och er själva med att dessa konserter har någon betydelse. Ja betydelse för fansen så klart dom får ju se sina idoler. Men ingen betydelse om ni är så jävla dum att ni tror ni kan ändra dessa muslimska terrorister. Tycker dom om popmusik? Vet du om det? Det är så fruktansvärt patetiskt att höra er varje gång det har varit ett terrordåd med erat hymlande om ”var inte rädda”, ”vi ska stå upp för terror”, ”lev som vanligt”. Jag vet att du är så jävla rädd när du åker tunnelbana ensam en kväll. Du är så jävla rädd om du ensam skulle hamna i Husby, Rinkeby eller Tensta. Du är så jävla rädd om du åker hem en natt i en taxi du inte känner till. Vi har avslöjat erat svammel för länge sen. Detta är bara ett grupptryck ni har när det gäller pk och värdegrunden. Allas lika värde. Ni är mycket sjuka. Enligt dig och dina kompisar så är dessa terrorister i London lika mycket värda som dig. Gratulerar. Hur känns det att tillhöra IS och ha samma värde som dom?
      Med den inställningen att alla har samma värde så finns det ingen vilja hos er att ändra på terrorn. Du och dina kompisar kan ju inte vilja att någon som är lika er och har samma värde som er ska sitta 20 år i fängelse. Erat jävla skitsnack faller på sin egen orimlighet.

  9. Ja nu får det tillsättas en kommission,för att utreda orsaken kring detta
    fenomen ! Själv tror jag mig veta orsaken men tillhör ju inte de utvalda !

    • Au contraire, mon chère confrater!
      Jag skulle fastmer vilja påstå att vår högt skattade greve Stenbock, denne frimodige fältherre under riksvapnet tre kronor, kan beskrivas som en sällspord och utvald medborgare, oaktat han dessvärre må sakna den i sammanhanget erforderliga positionen för att påverka denna olycksaliga och för rättsstaten så kapitalt vanvördiga utveckling.
      Er med all upptänklig vördnad adjutant och adoratör,
      Andreas 🙂

  10. Nuförtiden är det lätt att skratta åt Sverige, så mycket tokskallar som vi producerat att styra vårt land. Industriledare har vi inga kvar. Företag där invällarna skall jobba finns inte. Det har sossarna sett till att under många år försvåra. Mååååna klarade inte av att ha ett företag ens ett år innan det gick i kk. Så lätt är det att driva företag i Sverige att Måååna med all hjälp hon kunde få inte klarade det. Men säg vad hon klarade förutom att kackla med sin breda käft

    • Men en sak kan de i.a.f. och däri är de borna världsmästare. Inte någon kan slicka en musse röv, som svenskar kan. De är helt suveräna inom den konsten och det uppskattas mycket därför väller det mussar likt lämmeltåg in över gränserna för att, under hela sin livstid få njuta av arbetsbefriade goda inkomster och gratis service inom det mesta. Musse gläds mycket över all manna, som faller från himlen. Men ännu mer gläds svensken över att få ha dem här och betjäna sina blivande herrar.

      • Aha, tack för informationen dave. Vi hade tyvärr behövt en sådan borgmästare där jag bor. 50 % av alla företagare är hotade.

        Ja, det kanske inte behöver tilläggas, men det är alltså babbe som härjar.

      • ”assad
        06 06 2017 at 13:07”

        Där jag bor finns inget politiskt styre.

    • Ännu ett bevis på låg svensk IQ nivå kombinerat med en stor portion
      feghet vilket gör kärringen till en redig svenska. Så som de blir allt mer kända för världen över. När jag åker till andra länder försöker jag i möjligaste mån dölja mitt rätta ursprung. Det har visat sig vara en god strategi nästan inom det mesta.

    • Dan Eliasson är bara känd för en sak, sitt Gristrynen och att han förmodligen föddes med svans!

      • ”Litet maskformigt bihang”

        – Magnus & Brasse Varning för barn.

Kommentera