Sverige har fått fler problemområden – ”krisstämning inom polisledningen”

INVANDRARBROTT. Polisens nationella operativa avdelning (Noa) har utökat antalet områden i Sverige som klassas som ”särskilt utsatta”. Till de 15 bostadsområden som varit med på listan sedan tidigare har nu åtta lagts till, och bildar totalt 23 områden, rapporterar Dagens Nyheter.

Här ljuger inrikesminister Ygeman. Det är inte fler poliser idag. 2011 var det fler och om man räknar med befolkningsökningen är det en katastrof. Tidigare har han sagt fler än på 30 år till Sveriges Radio och i en intervju med TT i början av mars i år tog han i ännu mer och sa fler än på 40 år.

Områdena kännetecknas bland annat av parallella samhällsstrukturer, svårigheter för polisen att fullfölja sitt uppdrag, en befolkning som drar sig för att medverka i rättsprocesser, närhet till andra utsatta områden och våldsbejakande religiös extremism.

Enligt DN har rikspolischefen Dan Eliasson valt att inte offentliggöra listan, trots att han skulle gjort så för en månad sedan.

Det är krisstämning. Ledningen inser att den måste presentera en trovärdig handlingsplan, problemet är bara att det inte finns särskilt mycket att göra, säger en källa till tidningen.

-Pettersson anser att felet till den ökande brottsligheten är 87:an och de politiker som röstats fram. Det enklaste är att sluta importera brottslingar i rasande takt och utvisa de som går. Sedan skulle det inte skada med fler poliser som tilläts göra sitt jobb.

Men så länge Sverigedemokraterna inte får vara med i överläggningarna så lär det inte bli bättre, för SD har enligt inrikesminister Ygeman alldeles för extrema åsikter. De vill nämligen utvisa utländska brottslingar…

Antal poliser på 100.000 invånare, jämför man med övriga EU så borde vi ha minst 30.000 poliser i stället för dagens 20.000 och med tanke på att vi importerat fler från Mellanöstern och Nordafrika per capita än något annat EU-land så borde 40.000 poliser vara rimligare.

11 thoughts on “Sverige har fått fler problemområden – ”krisstämning inom polisledningen”

 1. I en visa var texten Över allt lyser moder SOL. Den nya texten låter så här; Över Svenstia kväver feghetens blöta filt allt vett.

 2. Vad är det folk inte fattar? hur kan man gå och tro att Sverige har 20.000st poliser idag, det har vi inte, gå ut på gatan så ser ni själva att denna siffran bör halveras till ca 10.000st och kanske ännu lägre.
  Gå inte och tro annat än att dessa siffror kommer från PK median i Sverige som försöker lura det svenska folket.

 3. Problemet lär knappast bero på för lite poliser!
  Snarare är det för många brottslingar

  • Det beror inte på för lite poliser men det ”är” självklart för lite poliser, sedan är det givetvis för många kriminella men problemen beror också på att dessa kriminella inte straffas, det svenska rättssystemet straffar istället oskyldiga svenskar och vägrar upprätthålla rättvisa så som den skall och är tänkt, vad jag däremot inte förstår är hur vanliga poliser på gatan fortfarande kan vara med och upprätthålla detta korrupta stadssystem som slår mot det egna folket, för det isig är rent landsförräderi som bör straffas med livstids straff och därefter landsförvisning (efter att ha infört denna lagen igen).
   Svensk polis har aldrig varit mer hatad än den är idag, det är en sak som är säker.

 4. Gottsunda? Nogottsunda?

  Trodde denna varit klassad sedan tidigare.

  Här har bilbränder pågått länge. En tjej berättade om att hennes föräldrar (fadern präst) hälsade på en natt. Det var den bilen. Kanske 10 år sedan.

 5. Det är inga små områden i Malmö som räknas in. Alla ligger i östra delen av Malmö. Är i stort sätt halva Malmö. Malmö som kunde varit en fin stad.

  Valet 2018 blir avgörande för Malmös och därmed Sveriges framtid. Ta bort Robin Hood skatten.

 6. Vad väntar dom sig när regeringen inte gör någonting alls för att lösa problemen? Tror man att det skall gå över av sig själv?
  Och att lägga mer pengar på polis (och militär) är nog helt otänkbart för vår regering.

 7. Norra Sverige är inte med.
  Synd och fel då det finns omfattande problem i exempelvis Gävle (bilgrillningar, våldsförhärligande moské med tillhörande kategori anhängare med mer välkänt) och Sundsvall/Timrå men som bekant ligger dessa områden under den ökända Mittmediakoncernen vilken som bekant är under den socialistiska censuren varvid vi sällan får läsa om detta samt att polisen, rent allmänt i dessa regioner, tyvärr är av det mer timida slaget varvid det inte rapporteras i den omfattning vilket det bordes. Nä.

  • Utländsk media kommer före ”svensk” presstödd mutad Schibbye-kommunist propaganda ta upp anarkin i Tjärnar ängar med narkotika zombier som bränner bilar och alla kör livsfarligt med förfalskade körkort och vill våldta. Faluns kommunala bostadsbolag har gjort Norslund till sunni muslimskt skumt Afrika. med våra pengar. Göteborgs fina villor i Örgryte kontrolleras bl.a. av svartuthyrare från Iran och har skyltar på bilar står Azad på.

 8. De skall väl inte presentera en trovärdig handlingsplan, de skall verkställa en handlingsplan. Glid inte på språket, Ygeman, något du är duktig på annars.

 9. Statistiken talar sitt tydliga språk och detta infernaliska scenario kommer med all säkerhet inte bara att stå ohotat utan även utvecklas till att omfatta allt fler stigmatiserade områden, mot vars parallella system och subkultur det varken existerar någon genuin vilja eller praktisk kapacitet att strida. Makthavarna har fått exakt det samhällskaos de planerat – en katastrofal utveckling helt i enlighet med den dolda NWO-agendan och dess mycket farliga strategier, där allt större områden av svensk mark ockuperas av nationens fiender.
  Andreas.

Kommentera