Man mördad i Malmö


INVANDRARVÅLD. En man sköts i stadsdelen Seved i centrala Malmö på lördagskvällen. Mordet inträffade utomhus på Lantmannagatan strax efter klockan 23. Polisen är på plats med en stor styrka – och helikopter. Den skjutne fördes till sjukhus med ambulans men avled av sina skador. En förundersökning gällande mord har inletts.

Mannen är oidentifierad, men ett tips är en afghan c:a 30 år. Polisen är på plats vid akuten som trygghetsskapande åtgärd.

-Pettersson hörde Schyffert och Betnér kommentera att vi ska inte vara rädda för Sverige har aldrig varit tryggare…

Polisen

Rubrikerna ned är gamla, 2.3 dagar, men det kommer nya…


14 responses to “Man mördad i Malmö

 • fakko

  fråga folk också om din kompis Ekrots mamma som satt i fängelse för brott

  Gilla

 • malmobon

  Uppväxt på Sevedsplan tills jag var 10 år (född -56). Det värsta som hände där då var att vi skött ärtor med sugrör. Spelade fotboll och kulor. Arbetarklassområde. Oftast arbetade båda föräldrarna.
  I slutet på 70-talet och 80-talet blev det ett tillhåll för missbrukare. Narkotika som på den tiden styrdes av svenskar. Inga mord.

  Idag styrs knarkhandeln av irakier och andra grupper av invandrare. Zigenare. Problemen i områdena kan bara förändras om en stark fastighetsägare köper upp området. MKB borde sälja ut sina fastigheter.

  Finns några bra fastighetsägare i området, men en av dessa tar ut 50 000 kr för uthyrning av sina lägenheter. Har blivit muslimer som fått dessa.

  Ett tag var IKANO intresserade av området, och dessa hade varit bra. Tror dessa dock ändrat sig?
  På andra sidan Lantmannagatan är det MKB som äger. Blivit invandrarområde.
  Numera har det satts upp stora klossar, så att det inte går köra runt i området med bil.
  Lagts massor av pengar på området av sossarna, men inget blir bättre.

  Gilla

 • Ståfräs

  ”Det är en del av Svenskheten”, hälsar Arnstad o PK Eliten, grattis o njut hälsar jag

  Gilla

 • Rättsstravningsprojektet

  Fantastiskt, nu sparar staten stora belopp igen, Dessutom är ju detta fantastiks folkbildning att vi lever i en krigszon i vissa delar av landet,

  Heja Malmö, om ni rappar på lite kan vi bli av med fler parasiter och potentiella livstids bidragsberoende eller fängelsekunder.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Snart blir ett mord inte en notis utan bara en siffra i statistiken som ingen orkar läsa.

  Gilla

 • Mm

  Hon skall inte berätta för någon, sluta med detta skitjobb, låt babbarna klara sig själva. Vi har ingen skyldighet att vårda detta pack. Våra politiker kan när det fattat tokbeslut i riksdagen, ut o jobba som poliser, när de är färdiga kan de ta en sväng till sjukhuset och göra rätt för sig, brinner det ta på hjälmen och släck

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Här har vi fler vänsterextremister………….

  Researchgruppens Mathias Wåg och Martin Fredriksson har även varit mycket aktiva inom Afa. Researchgruppen som nu bl.a. samarbetar med Expressen.

  https://www.dagenssamhalle.se/nyhet/granskare-som-inte-tal-en-granskning-14461

  Gilla

 • Albert

  Tror att dessa vildar i grunden delar samma sociopatiska mentalitet som våra Sverigefientliga politiker. Om de också hade fri tillgång till vapen skulle de nog snabbt och utan tvekan börja skjuta av den egna befolkningen. (som de ju tycks hata över allt annat)

  P.S. Intressant och läsvärd insändare på Avpixlat idag. Om demokrati, maktelit, public service m.m. http://avpixlat.info/2017/06/10/torrlagg-trasket/

  Gilla

 • Nisse

  Sverige blir mer o mer likt ett muslimskt land där döden hälsar på varje dag och allt annat jävulskap……….

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  När skall detta ta slut?Fortfarande görs ingenting,vad gör svetsar han måste avgå det här måste ta slut .Svenska folket måste ta makten göra sig av med katastrof käbblande regering.Sossenazisterna måste bort bums.Är det någon som håller med?Ha en bra söndag.Glöm inte högmässan kl 10.Mvh Adolf

  Gilla

 • Billy Boy


  Från Jeanders bildblogg

  Gilla

 • Kurt

  Börja bli lite långtråkig i längden,kan vi inte bygga en mur runt Malmö. Så att endast Äkta Svenskar och övriga ÄKTA Européer (Väst till Nordväst om Balkan) kan lämna Malmö Gettot för att ta sig i säkerhet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: