Kawesa, men var är folket?

Politikerveckan på Järvafältet inleddes igår med att Feministiskt Initiativs Victoria Kawesa höll tal.

En kvinnlig partiledare, svart dessutom, som uppträder på hemmaplan, borde innebära succé. Dock har intresset varit svalt i media och uppgifter gör gällande att intresset bland Järvafältets invånare var minst lika svalt.

Varför detta lilla parti med cirka 2% av väljarna bakom sig, ens får deltaga i en politikervecka som denna, har givetvis sina anledningar. Feminister, hbtq-aktivister, antirasister, asylvurmare och ett parti fyllt av nysvenskar. Vad kan gå fel? Mycket tydligen, för visst finns det skäl till att den polisiära närvaron (ca 100 stycken) verkar vara större än den publika?

Bild från Expressen

Över 100 poliser fanns på plats för att höra Kawesa tala om…

 • …att samtliga partier borde bojkotta Almedalsveckan p.g.a. NMR:s närvaro och därmed skulle NMR ges fritt spelrum och en uppmärksamhet de varken förtjänar eller ens kunnat drömma om.
 • …att människor i förorten marginaliseras än mer, men glömmer säga att människor som inte vill integreras aldrig kommer att bli en del av Sverige.
 • …att riksdagspartierna verkar anamma rasismen, men glömmer tala om ifall kritik och krav är detsamma som rasism.
 • …att vissa riksdagspartier valt att samarbeta med fascister, men glömmer att Miljöpartiet aldrig skulle sitta i regeringen om inte Socialdemokraterna med sin mörka historia släppt in dem.
 • …att det måste byggas många fler och mycket billigare bostäder, men glömmer presentera de byggbolag som ska göra vinster på sin verksamhet och de kommunala bostadsbolag som ska initiera dessa billiga bostäder och var de ska byggas.
 • …rasismen och diskrimineringen som alltid används som argument när minoriteter inte får som de vill.
 • …Sveriges och EU:s migrationspolitik som är ovärdig, trots att Sverige tog emot 163 000 asylsökande 2015 och att de som anlänt mötts av fri logi, fri mat, fri sjukvård, fri tandvård, fri skola, fri tillgång till vår välfärd och allt annat som de inte behöver betala för.
 • …att det inte finns någon demokrati utan mänskliga rättigheter, men glömmer nämna att en demokrati bygger på både rättigheter och skyldigheter, samt att en sann demokrati bygger på att människor kan debattera de åsikter de besitter och att en sann demokrati bygger på motargument och inte stenkastning, hot och viljan att sabotera.

SVT

Jag väntar fortfarande att SVT ska initiera en debatt mellan Victoria Kawesa (FI) och Jonas Chongera (SD). Två invandrade politiker från två grannländer i Afrika. Vore kul att höra Kawesa dra sina väl inövade floskler om rasism, diskriminering, afroism och annat trams de håller sig med i hennes parti.

25 thoughts on “Kawesa, men var är folket?

 1. i andra länder är män bara intresserade av det rosa Kawesa har, i hens apparat mellan benen, om casinot gör HIV- och gonorré test varje vecka, och kroppsöppningen käften duger bara till en sak.

 2. Hon representerar ett parti som inte borde finnas! Det finns ingen logik i att försöka så split mellan män och kvinnor, vi ska varken vara för eller emot kvinnor och män vi är alla, eller borde vara civiliserade varelser.
  Vi ska dock komma ihåg att det är stora skillnader på män och kvinnor de flesta kvinnor kan föda barn men inte utan hjälp av en man. Ja i vårt land där går ju allt an, ett par kvinnor eller män kan med systemets hjälp få barn. Detta är fullständigt onormalt eftersom ett barn behöver både en mamma såväl pappa för att förstå skillnader såväl likheter mellan könen.

  • Finns visst logik, i det med att splittra män ock kvinnor, ju mer splittring desto enklare att styra, desto fler fraktioner desto mer intressen, desto mer käbbel och oenighet. Har du hört om ”Härska genom Söndring” Om inte kan jag berätta att det var det du pratade om.

  • Behövs inga män längre, sperma bankerna är fyllda, dessutom behövs inte kvinnorna heller, teknik finns för att föda människor inne i en kossa nuförtiden, de använder denna teknik för att klona onormalt stora individer, sk ”jättar” 3 meter höga och högre.

   Dessa jättar kommer från riden innan Noahs flod, och har klonats för att återuppstå nu i den sista tiden.

   Det är just precis det som att vi alla tror att vi är så viktiga för människorasen som är problemet, vi inser inte att det är precis det som eliten vill bli av med.

   Dom är genetiskt mer blandade med de fallna änglarna, de sk Aliens som man hör talas om från tid till annan, i själva verket kommer de tillbaka, och försöker ersätta människan med en ras som är perfekt anpassad för dessa demoner att besätta.

   Immortal Angels Born Into Mortal Flesh! This Data Will Shock All! Mystery of the Human Race Solved

   http://totalrehash.com/immortal-angels-born-into-mortal-flesh-this-data-will-shock-all-mystery-of-the-human-race-solved/

 3. Finns inget mer ”rasistiskt” än FI som är full av fordomar och drar ”rasist” kortet för att dom inte kan ha ett intelligent samtal om nånting?
  FI är den kvinneliga formen av facism,racism och disskrimination av män och speciellt vita.

 4. Nå, var håller alla de pilgrimsvandrare hus, vilka denna kolorerade Södertörnsabbedissa förväntat sig som auditorium? Var finns alla de som borde ha vallfärdat i akt och mening att andäktigt lyssna till feminazismens fabulösa förkunnelse?
  Ack, o ve! Vilken missräkning. Månne Kawesa ventilerade de multiresistenta bakterier av typen ESBL carpa eller de veneriska åkommor som nu via migrantströmmarna generöst distribueras inom Europa och Sverige? Dryftades törhända något om den mängd andra svårhanterliga och övermäktiga hot det geopolitiska reviret nu utsätts för?
  Nej, dessa delikata spörsmål vore den ”högskoleutbildade” samhällsomstörtarinnan lika främmande som ointressanta. Vad betyder sådana triviala fakta då man kan utgjuta sitt missnöje med det svenska samhället, vilket redan lagt sig på rygg inför allsköns flaggbrännare och nationsbespottare från världens alla stinkande träskmarker?
  Andreas.

  • Som alltid skriver du med humor och underförstådd cynism. Dina texter blir därför aldrig tråkiga, trots faktainnehållet. Såg kvinnan på tv och hennes mycket rasistiska tal mot vita svenska män. Någon borde anmäla henne för hets mot folkgrupp! Hon borde dessutom få presentera bevis på alla de oförrätter hon påstår sig blivit utsatt för. Hur som, obehaglig är hon och en Sverigehatare också. Kan hon inte erbjudas någon form av nyetableringsbidrag i sitt hemland så hon slipper känna hat mot merparten av invånarna i landet hon nu bor i? Sverige är väldigt fel för dig, Victoria! Du kommer aldrig att förlåta oss för att vi är vita.

   • Tack för Din rappa och rediga svarsreplik!
    Ja, att denna distinkt debila dagispolitiker föredrar massimporten av socialt invalidiserade individer från MENA-zonerna framför den normalhygglige och civiliserade vite mannen, tyder på en djupt rotad penisavund, vilken i kombination med vetskapen om den egna underlägsenheten inför det driftiga västerländska patriarkatet, ger förklaringen till alla dessa absurda uttalanden.
    Kawesas intelligensnivå torde vara helt perfekt för det patetiska parti hon representerar.
    Andreas 🙂

 5. Vad säger dom andra partierna som inte heller har kommit in i Riksdagen om att fi får vara med?
  Tycker dom partierna att det är orättvist?
  Eller skedde det någon form av lottning att ett parti som inte kommit med i Riksdagen skulle få vara med?

 6. Man drömmer om att en gång få leva i ett normalt land där vi bara hade talat om för sådana varelser som hon, som bara lever på att förolämpa oss, att du är inte önskvärd i Sverige längre. Ta dit skit och stick!

  Sen kan hon leva som en parasit på dom fantastiska negrerna i Afrika istället!

 7. Rasisten Kawesa är så dum i huvudet att hon inte förstår varför b hudfärgshandikappade inte dominerar bilden i Almedalen.

  • Lika lite som det går att få palmer att växa i norrland och björkar att trivas i afrika.

 8. Kawesa hemmaplan är Uganda inte Sverige.Är man rasist när man säger Så? Eller är man ärlig.Mvh Adolf

 9. Ställ till med kaos och bilbränder och bli ett samhällshot, så kommer snart grupper av PK-samhällstoppar springande till undsättning för att klappa deras huvuden och curla dem med pengar, förmåner och allehanda stärkande belöningar, så samhällshotet efter en lyckad knarkförsäljning kan somna sött varje kväll med sin Rolex på nattduksbordet sin Kalasjnikov under sängen och och senaste modell av Mercedes Benz i garaget, men använder ofta en äldre risigare Nissan för syns skull. Sverige tar hand om de stackars utsatta flyktingarna med villkoret ”allas lika värde”.

 10. Kommer SD att medverka skall det finnas poliser men när det gäller de övriga 7 partierna är de bland sin egna så då är poliser helt överflödiga.

 11. 100 !! Hundra !!! poliser !!Var i hel*ete gömmer sig alla poliser när vi hemsöks av invandrat våld ?? Marockanska gangsters har fria händer , men när SoO ville nattvandra kom 100 poliser och trakasserade nattvandrarna !!! Polisen är definitivt INTE på VÅR SIDA.

Kommentera