Lärarinna hotades med halshuggning av muhammedanska elever i tioårsåldern


Mrs A, som undervisade på Punchbowl Public School, har mött med statlige utbildningsminister Rob Stokes och berättat att  muslimska elever så unga som fem år håller på att radikaliseras. Hon säger också att elever så unga som 10 år gammal blir våldsamma och hotar att halshugga henne.

”De kan vara mycket våldsamma och aggressiva mot lärare och varandra”, sade hon. ”Fred och stabilitet och rättvisa kan endast uppnås genom inrättandet av Islam och rättsgudomligt utsedda imamer … och ingenting annat”, enligt en av eleverna.

Hon hävdar att hon anmälde elevernas hot men blev tillsagd att ‘härda ut’ och och att skolan tyst accepterade den mordiska  islamistiska dogman och kallade kritiker för  islamofober.”

Läs mer HÄR

 

 


19 responses to “Lärarinna hotades med halshuggning av muhammedanska elever i tioårsåldern

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: