Mohammed 81, åtalas för ofredande av flickor mellan fem och elva år

ISLAM. Mohammed Haji Sadiq, 81, i Cardiff, Storbritannien står inför rätta för att ha utsatt flera flickor mellan fem och elva år för oönskad sexuell beröring vid den koraan-undervisning för barn som han uppges bedrivit under 36 år i en lokal moské.  

Mohammed Haji Sadiq, 81,

Övergreppen ska ha bestått i tafsande både utanpå och innanför kläderna, såväl på könsorganen som på andra kroppsdelar. Imamen ska också ha haft för vana att i samband med läxförhör hålla fast flickor mellan sina ben, så att deras kroppar gneds mot honom. Flickorna uppges ha varit mellan fem och elva år gamla när de utsattes för imamens ofredanden.

I brittisk media uppges att Mohammed Haji Sadiq åtalats på sexton punkter. Han uppges neka till brott.

-Pettersson tycker inte det är så konstigt, profeten Mohammeds liv är ju rättrogna muslimers rättesnöre och som troende muslim ska man i största möjliga utsträckning försöka leva exakt som Muhammed gjorde.

Muhammed gifte sig med en av sina fruar, Aisha, när hon var sex år och fullbordade äktenskapet när Aishafyllt nio.

Efter som Muhammeds liv och skrifterna efter om honom är islam så kan det anses att pedofili är tillåtet enligt islam.

Läs mer på Daily Mail

Sen åtalade Mohammed nekar till brott.

 

11 thoughts on “Mohammed 81, åtalas för ofredande av flickor mellan fem och elva år

  1. Den här muhammedanen verkar ju tända på lite av varje, både ”yngre och äldre kvinnor”.

  2. Detta ser inte muslimer som ett brott. Tvärtom. Följer bara i Profeten Mohameds fotspår, då han gifte sig med Aisha, 6 år och fullbordade äktenskapet då hon var 9 år.
    Lagligt i muslimska länder. Denna s.k. ”religion” välkomnas och uppmuntras av Feministisk regering. Folk fattar inte. Hjärndöda eller vill inte se/höra. Mest skrämmande är att unga kvinnor blir ihop med dessa utövare. Även batikhäxorna.

  3. Jag fyllde 70 nyligen .Driften är inte som när jag var ung,att inte säga obefintlig.Det måste vara en fantastisk religion att man att man fortfarande intresserad av motsatta könet vid 81 .Visserligen småbarn men man måste börja med nånting.Tydligen har han gjort hajj (heliga resan till Mecka och Medina).Fast att antafsa småbarn det är verkligen vidrigt.Mvh Adolf

Kommentera