Hatmedia tar samhällsansvar genom att skydda grova brottslingar

HATMEDIA. Serievåldtäktsmannen misstänks för fyra grova våldtäkter, begångna under maj månad. Han har tidigare dömts till långa fängelsestraff för olika typer av sexuellt våld och beskrivs som extremt farlig.

Ja, ni ser själva hur ”seriösa” de stora svenska medierna är.

-Petterssons har skrivit om den galne mannen som går under namnen Peter Vadstensvik eller Peter-Frederik Poulsen. Hur han lyckas ta sig till Thailand med den tatueringen i ansiktet är obegripligt och hade varit omöjligt om media hjälp till. Läs tidigare inlägg HÄR. 

UPPDATERAT: Mannen har gripits i Bangkok av thailändsk polis.

6 thoughts on “Hatmedia tar samhällsansvar genom att skydda grova brottslingar

  1. Finns överhuvudtaget något, som är rätt och riktigt i denna ruin till statsbildning? När kylan slår till (lågkonjunkturen) kommer det att, bli riktigt ruggigt att, bo i en ruinerad ruin.

  2. Förmodligen klassificerar den psykotiska pressens prostituerade publicister ovan exemplifierade kriminalgalning som tillhörande en minoritet, vilket per automatik renderar ett lojalt identitetsskydd och förlänar psykopaten status som offer för socioekonomiska differenser samt icke minst den vite mannens stygga rasism.
    MSM:s uppenbara ovilja att låta lagen och rättvisan verkställas är ett av nutidens mest skrämmande tecken, och man frågar sig av vilken anledning dessa medborgarfientliga organ överhuvudtaget publicerar de ödesmättat tragikomiska pixelparodier vi dagligen ges prov på.
    Andreas.

  3. Svensk gammelmedia är en samling ömkliga figurer, och
    jag kan inte för mitt liv begripa att det finns en enda människa
    som lägger pengar på deras ljugande tillrättalagda dravel,
    men dom är tydligen köpta av myndigheterna med Judaspengar,
    och feta presstöd hjälper väl till att hålla skiten igång, men själv
    lägger jag inte en spänn på dessa orseriösa folkförrädare

    • Det enklaste sättet att täppa till truten på PK journalister och deras ägare är att sluta och köpa deras blaskor. Förr använde man tidningspapper som toapapper men vem skulle idag ens komma på tanken att vilja använda dessa tidningar på ett så ädelt ställe.

KommenteraAvbryt svar