EU i rollen som ”människosmugglare”

Jag läste någonstans där det påstods att ”högerkrafterna” tror att det är enkelt att skydda gränserna. Jag tror inte att det är enkelt men det kan göras till stor del om viljan finns.
Idag gör EU ~ ingenting för att skydda gränserna, istället understödjer man ”människosmugglingen”.

Två huvudrutter existerar enligt min vetskap (nu när landvägen över Balkan till stor del inte längre står öppen):

1. Båt ”Libyen -> Italien”
2. Flyg ”Turkiet i första hand Istanbul -> Europa”
Paul Joseph Watson har lagt upp denna video om rutt 1. (Det pratas här mycket om olika NGOs. Men också bl.a. tyska Bundeswehr och svenska Sjöräddningen, ”gula båtarna”, skeppar folk 12 sjömil utanför Libyen’s kust direkt till huvudsakligen Sicilien.):

När det gäller rutt 2. lästa jag bl.a. denna artikel: Gränskontroll som inte finnsdessutom har jag läst tidigare hur personer i Sverige ”förlorat” sina svenska pass 20-30 ggr.
Om EU skulle vilja försöka stoppa trafiken via rutt 1. skulle man istället se till att de NGOs som opererar utanför Libyen stoppas, med hjälp av kraftiga böter och beslagtagna båtar om så krävs.
Dessutom skeppa tillbaka de som tagit sig ut 12 sjömil för att sedan direkt sända ut nödsignaler tills dit de startade sin färd. Något som Australien började konsekvent med för ett par år och så fick stopp på trafiken.
Också GB hindrar att båtar med ”illegala invandrare” tar sig över engelska kanalen från Frankrike.
När det gäller rutt 2. måste man se till att biometriska pass krävs vid flyg från Turkiet och att flygbolagen blir ansvariga att också kolla dessa gentemot personerna ifråga.
Sedan ytterligare koll vid ankomsten och om ingen överensstämmelse måste flygbolagen göras ansvariga att flyga tillbaka personerna (som inte släpps in i landet).
Dessutom har jag läst att när det gäller rutt 2. handlar det inte bara om personer med falska pass utan också om de som omfattas av EU-Turkiet överenskommelsen.
Denna EU-Turkiet överenskommelse måste skrotas och gränsen (via luft, vatten och land) gentemot Turkiet tätas för illegala invandrarna.
Inte EU skall kunna bestämma vilket land som skall ta emot hur många och vilka flyktingar utan medlemsländerna själva.
EU skulle däremot endast ha befogenhet att hjälpa flyktingar i närområdet och att försöka förebygga krigiska konflikter.

16 thoughts on “EU i rollen som ”människosmugglare”

    • plus, att om man har tur, hinner inte Poseidon fram i tid, ute på havet (Poseidon är Sveriges fiskeflotta som bogserar hit kunder till Jan Emanuels HVB-hem bolag, typ inkastare till skum sexklubb).

  1. Skrivs inget om detta i Sverige+ På nyheterna här berättar man om att det är flyktingsmugglare som kör ”räddningsbåtarna” från Libyen till Italien. Maffian lastar båtarna. Det håller på att undersökas. Italien har skrikit sig hesa utan att få gehör i flera år. Det visas på nyheterna med ord och bild och rapporteras om. De får flytvästar på sig, 95% är män, de visar en kvinna och säger att det är ovanligt. Verkar vara en viss brist i nyhetsflödet. Fast SR är ju en bra arbetsplats för en terrorist, tänkte inte på det

  2. Läkare utan gränser har enligt egen utsaga vid den sk Estoril konferensen ett godkännande från EU, Frontex deltar själva i detta apspel.

    När jag ställde frågan till en hög företrädare för Läkare utan gränser så blev denne Michaël Neuman (Coordinator and Research Director at CRASH / Médecins sans Frontières; France) mycket irriterad och var nära att kalla på security personal.

    Läs gärna mer om detta genom att klicka på mitt referat från denna internationella migrationskonferens.

    http://newsvoice.se/2017/06/01/estoril-konferensen-islamistiska-extremismen/

    http://newsvoice.se/2017/05/31/estoril-massmigration-invasion/

    http://newsvoice.se/2017/05/29/estoril-konferensen-usa-massmigrationen/

    • Jan Norberg
      Mycket intressant läsning, jag hoppas fler går in & läser, då där var en organisation som varit verksam sen 50-talet, som jag då aldrig hört talas om, tycktes mig väldigt suspekt & lite väl ”dåld” med tanke på att de nu ”allierat” sig med FN…
      Mvh. Tussilago

      • Tack Tussilago för att du tog dig tid att läsa länkarna här ovan, det känns ibland lite trist att insiktsnivån på vissa händer är lite låg. Men man måste också samtidigt förstå de bakomliggande strukturerna, vilka ofta är mycket svåra att se och förstå.

        Denna sk Estoril konferens om massmigration hade ett antal sponsorer, de större var ju Läkare utan gränser, Röda Korset, Amnesty, mfl.

        Av detta följer ju att konferensens innehåll och uppläggning mer får prägeln av missionsmöte för de redan frälsta, när tex Läkare utan gränser själva på fullaste allvar anser att man står över lagen och då EU gm Frontex legitimerar egen brottslighet såväl som skyddande av brottsling (flyktingsmugglarna) då är det något allvarligt fel.

      • Jan Norberg
        ”Läkare utan gränser” ja det är korrekt att kalla sig så , de är utan gränser vad det gäller att fylla sina bankkonton.
        Varför skriver jag så …………jag skrev på som sponsor, funderade lite och ringde deras kontor i Stockholm.
        Väl i kontakt med en person där så ställde jag en enda fråga………..hur arbetar ni med familjeplanering och BARNBEGRÄNSNING ?!
        Svaret jag fick var…………………vi räddar liv !!
        De har alltså bäddat för evig försörjning i sin organisation !!
        Skamligt !

  3. när EU-topp galningar i praktiken fixar hit bombsäkra röster på vänstern från Afrika,

    kanske vita svennar borde också hämta röster, t.ex. i form av partners, t.ex. i Sydafrika och Latinamerika finns trevliga vita vana att hantera, och med rätt inställning till gruppvåldtäktsmän, Palmesocialister och tiggare. Men de kanske bara vill åka på safari här i storRinkeby, de är inte vana att städa diska, och vara vita skatteslavar åt nyadelsmän.

  4. Det som stör mig mest är att det är helt uppenbart att bistånd INTE hjälper. Hjälp till självhjälp är det enda som nog har en ”framtid”. Visst kommer många att dö ”på vägen” men vad ska vi annars göra???
    Mycket bra reportage, analys & förslag Hedenhös 🙂

  5. …… Och om alla andra EU-länder säger nej hamnar de i Sverige. Känner mig förtvivlad över de 2000 män från Eritrea och Syrien som i dagarna flygs till Luleå för att mottagarländerna Italien och Grekland fått löfte att inte behöva ta dem och inga andra länder heller tydligen, vips är de här och till miljardkostnader på sikt då deras familjer sen kommer! De söker ett bättre liv visst, men vi svenskar då och vår framtid????

  6. EU kör operation Sophia sedan Juni 2015:
    Färjeservice erbjuds till hela världens befolkning från Libyen till Italien/Sicilien.
    Ingen kontroll av ID, härkomst eller hjälpbehov. De som väljer denna väg har ~100 % att nå Europa.

KommenteraAvbryt svar