Södertörns högskola värst i landet på fusk

UTBILDNING. Förra året stängde Södertörns högskola av 49 studenter för fusk. Det motsvarar 7,3 avstängningar per 1.000 studenter – flest i landet. I genomsnitt var det 2,5 avstängningar per 1.000 helårsstudenter.

Läs mer på SVT…

Om Södertörns högskola på bloggen 

-Pettersson har noterat att Södertörns högskola är plantfabrik för vänsterextremister av alla de slag, hijabaktivism, SVT/SR, genusgalningar, feminister, islamister…

19 thoughts on “Södertörns högskola värst i landet på fusk

  1. Häktet i Huddinge och domstollen, Rättspsyk med Huddinge sjukhus och Södertörns låtsashögskola med atrappPolis utbildningen ligger på samma ställe så att zoo Mali er kan vara patient och professor samtidigt i alla socialist”doktriner” med största sekretess när hen t.ex. får gratis abort varje månad och AIDS-medicin. Batra blev inseminerad där, borde blivit häktad/tvångsintagen, rättspsykundersökt, omyndigförklarad, fått förvaltare dömts till straffarbete och skadestånd, pga avtalade om och fortfarande vidmakthåller Decemberöverenskommelsen med människoapan Löfven.

  2. Ja, jädrar så skadeglad jag blir! Den satt bra, den…

    …men, om man tänker en gång till, vad fuskar de i för ämnen då på Södertörns högskola?
    Allt, jag menar allt som framställer vänsterkaoset, islamloving, genusaperiet men framför allt idiotfeminismen på ett positivt sätt, det borde ju rendera i godkända betyg?
    Det kanske är som så: De som nu ”åkt dit” för fusk kanske helt enkelt varit negativa till vänsterflum och det förvirrade genussvamlet?
    De kanske straffades med fuskanklagelser, fälldes och stängdes av..

    Ja, här kan det ligga en batikhäxa begraven och lukta illa.

  3. Södertörn är blatte Harvard. Jerzy Sarnecki skulle kunna vara galjonsfigur på piratskutan, han snackar så mycket bullshit på SU kriminolog-astrologi-programmet att ingen vågar filma kejsarens nya kläder syndromet.

  4. God afton ädelborne Andreas! Du får bli min mentor! 🙂 Jag återkommer inom de närmaste dagarna med en noggrann undersökning avseende den artikelserie som introducerades av Löfven avgå!

    Jag är säker på att om Löfven avgå! får en introduktion i gentlemannens seder och bruk, drar nytta av sin inneboende urkraft, och kombinerar dessa båda för maximal synergi, blir han en alldeles enastående drabant.

    Vad jag själv ser, är ett scenario likande filmen Apornas planet, 1968. Löfven avgå! kan här utgöra en stark motverkande kraft för att förhindra att så sker.

  5. Södertörn är kläckmaskinen för alla som inte kommer in på andra högskolor.
    Produkt resultat?
    Inget marknaden behöver men F!
    och Mp får dina kycklingar därifrån.

  6. Där kommunister härjar handlar det alltid om fusk, för hela
    kommunistsystemet är ju uppbyggt på fusk, och på
    Södertörn vimlar det av rödingar, både bland lärare
    och elever.

    • @Galten, bra förklarande info. Henrik Arnstad är; ”Journalist och lärare på distanskursen ”Att skriva för webben och interaktiva medier”. Arbetar i övrigt med vetenskapsjournalistik och författarskap inom historia.”
      *En dåre utbildar dårar*

  7. Det är jättekul att samtala om Södertörn. Jag blir glad en hel vecka efter ”Södertörn-nyheter”. Det är nästa lika kul som att se Henrik Schyfferts huvud. Man vet ju att de här två sakerna inte är på riktigt.

    Tänk om Henrik Schyffert och Södertörn skulle finnas i verkligheten!

    Värre är det med han potatisen – Löfven. Han gör mig nedstämd eftersom han verkar finnas på riktigt. I alla fall ser jag konsekvenserna av potatisens agerande – varje dag.

  8. Rättelse:

    Ärade kollegor, och på denna dag,

    Jag har tidigare hävdat att en babbe egentligen kan beskrivas med vilket primitivt ord som helst, med begynnelsebokstaven B, som i babbe.
    Jag har haft fel.

    Det viktiga är inte begynnelsebokstaven, snarare handlar det om att rikligt använda vokalerna.

    De språkljud som bildas utan förträngning i de delar av talapparaten som är ovanför glottis passar utmärkt för babbeord.

    Råd: läs inte vid Södertörn.

      • Assad!
        Mina komplimanger för ytterligare en rad ovärderliga studentikosa överträdelser mot PK-diktaturens hämmande halsjärn!
        Ack, ja, vem har inte drömt sig bort från det boreala kalifatets föga tilltalande verklighet, törhända till Budapest och en förförisk tète-á-tète med den förbålt tjusige Victor Orban under kristallkronors och kandelabrars trolska sken?
        Såframt vår innerligt avhållne Assad umgås med planer på att begå en komposition i romantikens tecken, önskar vi honom all lycka och framgång med detta vällovliga koncept.
        Andreas 😉

KommenteraAvbryt svar