Människorov och utpressning i Buskhyttan

2017-06-05 03:33, Sammanfattning natt, Nyköping
Utpressning

170604 kl 21:00 Buskhyttan, Nyköping larmas polisen om ett personrån. På platsen och i dess närhet grips 5 män i åldrarna 16 till 22 år.

Brottsrubricering: Människorov och utpressning. Det finns inga mer uppgifter i ärendet f.n.Samtliga är nu anhållna.Samtliga kända av polisen sedan tidigare. 170605 kl 03:18 Nyköping centrum. En sk. smash and grab stöld mot en klädaffär. Gärningsmannen har backat in i skyltfönstret på en klädaffär med en personbil. Där har troligen jeans tillgripets. Strax innan inkom anmälan på att någon lagt ut sk. fotanglar på gatan i närheten av polisstationen.

Polisen

-Pettersson noterar att Buskhyttan är nästan i mina hemtrakter. Buskhyttan är en by med några hundra invånare någon mil söder om Nyköping. Det är en lantlig idyll och saknar till och med lanthandel.

Däremot har Buskhyttan berikas med några nya invånare under senare år.  I trakterna finns flera HVB-hem för svenska problemungdomar och för ”ensamkommande barn”…

Samling vid pumpen handlar om Buskhyttan och grannbyn Tunaberg. Pumpen finns så vitt jag vet kvar i Buskhyttan…

6 thoughts on “Människorov och utpressning i Buskhyttan

  1. Pettersson!
    Du är konstant beundrad för allt du lägger ut!
    Det förgyller vår dag + fyller den med verklighet.
    Tack!

  2. Härligt med multikulti.Skönt att gamla svenska tradioner kommer till heders.Smash and grabb,rån osv.Jag kommer ihåg mitt barndom ,man låste knappt ytterdörren,grannar och vänner kom och gick,det var aldrig några stölder.Eller drömmer Jag? MVH ADOLF

  3. rättsväsendets trovärdighet kan synliggöras med en mening: när en vuxen alien påstår att hen är ett barn så skyddas hen genom immunitet mot påföljd här i Suidistan.

Kommentera