Charlotte Liu känner sig frustrerad

INVANDRARBROTT. Charlotte Liu från Shanghai, Kina är på besök i Stockholm. Charlotte känner sig frustrerad över mottagandet skriver hon på sin Facebook.

”Första dagen i Stockholm: vår bil är trasig på grund av tjuvar och två väskor har blivit stulna. Mitt pass, laptopen, bankkort är borta. En snäll man som bor i närheten såg brottet och tog foton av två tjuvar. Jag behöver folks hjälp att hitta tjuvarna så jag får tillbaka mitt pass och uppehållstillstånd för visum. Snälla hjälp mig om du ser det här inlägget. Dela den så att fler ser det. SNÄLLA!!! tack!!!”

-Pettersson hoppas att Charlotte inte tror att tjuvarna på hennes bilder är svenskar. Vilka som är tjuvar och vem som är dam från Shanghai i Kina får ni försöka lista ut själva…

28 thoughts on “Charlotte Liu känner sig frustrerad

 1. Samt att i stadskärnan lyser polisen med fullständig frånvaro. Den enda gång man kan se dem är när de blåser förbi ner till plattan för att ta reda på nån psyksjuk knarkare som fått frispel.
  …inne på Centralstationen, poliser? Nope! Gallerian, NK, Drottninggatan, Nybroviken, Strandvägen? Nej.

 2. Ja, att inte Stockholms stad gjort någonting åt skarorna av tiggare som drar fram över staden, det är svårt att förstå.

  Alltså, det första en resenär möts av när denne kliver av Arlanda Express är romska burksamlare i ofattbart smutsiga kläder. Efter detta ytterligare tiggare inne på stationen samt ficktjuvar en masse.
  Ute på stadens gator är det inte ett dugg bättre: Kringdrivande romer, negrer och/eller psykiskt sjuka. Därtill romer, afrikaner och kortväxta hucklekärringar som poliser, väktargrupper bestående av en arab, en långdalm till somalier samt en heltatuerad, rödhårsfärgad, späd liten flicka…alltså, det är ett förfall av sådan magnitud att det egentligen skall vara oreparabelt.

  Hela stan påminner om…om…ja, ingenting, egentligen. Det finns ingenting som får en att tänka på en trevlig huvudstad.

 3. Hon är inte turist. Hon går i skolan i gränna och verkar ha bott här några år.

  • Hon kanske är turist, dvs. icke permanent boende och på semester, i Stockholm.
   Även jag, född i Stockholm, kan som boende på en annan ort i landet, vara turist i Stockholm.

 4. …känner själv turister som blivit av med allt möjligt när de kom till Skandinavien-och i Sverige har utländska ligor specialiserat sig på asiatiska turister o tursitbussar,där de länsat hela bussar på värdeföremål osv. Bra reklam det här för vårt land-”öppma gränser” är ju Globalistens honörsord=NWO

 5. Liknar Frankrike för snart 15 år sedan, då vår bil rensades på allt av värde.
  När vi polisanmälde sa den mycket upptagne polisen, ”vi har allt för många gypsies från Rumänien och Bulgarien här i området”
  Antar att situationen i Fjollträsk är liknande.

 6. Det är bra reklam för Sverige, speciellt när man sprider det på Facebook. Svetsarn blev arg när D Trump ifråga satte Sveriges inre säkerhet.Käbbel svetsarns jävla struts politik fulla med floskler och lögner.Att han inte skäms .Mvh Adolf

 7. Tyvärr – Sverige är inte Sverige längre och det har vi att tacka etablissemanget(politiker, journalister, vänstermuppar) för. Dessa gillade inte det förhållandevis lugna och trevliga land vi levde i och ville av outgrundliga anledningar ha det mer ”mångkulturellt” och arabiskt. och mer globalt.
  Tyvärr!

  • Tack, ”eva”!
   Där har jag förklaringen till att jag allt oftare ser rött.
   Trodde att jag börjat få fel på mitt färgseende.
   //age

 8. … men, vi behöver icke-muslimska turister!
  Ropade hon på hjälp?
  Kan vi hjälpa henne?

  En reklamrad i Kina, för Sveriges riktiga befolkning, kan vara mycket värd.

 9. Det är ju bara våra pensionräddare, som är ute och samlar in lite till de svenska fattigpensionärerna.
  Dvs till dem, som det ”rika” Sverige och Löfven glömt.

 10. Välkommen till Sverige, lycka till, dina grejor är borta redan, till Sverige åker man på egen risk, polisen sysslar mest med korvgrillning för att ”bonda” med fienden.
  Inte som i Kina direkt, kom inte hit igen, och rekommendera ingen att göra det heller, vi behöver en riktigt fet ekonomisk kris i Sverige så detta ekonomiska trams får ett avslut, med massinvandring, och ändlösa bidrag, till samma typ av personer som stal dina grejor.

  Dags att stänga av Sverige och driva ut den late muhammedanen, kan vi inte det, finns det gott om skog som behöver gödsling.

  • Den feta ekonomiska krisen är redan här och har varit ett bra tag, det är den som pågår nu med att riktiga svenskar, barn och pensionärer får lida, medans det finns och kommer alltid att finnas pengar i överflöd till kulturberkarna.

   Rätt röst 2018 kan (förhoppningsvis) rädda våra barn, gamla och Sverige!

   • Nejj du vad jag men ar att: nedstangda myndigheter. Militar pa gatorna. Milis I skogen. Noll polis eller brandkar. Och fullt inbordrskrig. Det ar ju darfor de har tagit hit bidragsberoende burka folket. Det verkar med tanke pa varldsekonomins lage att just detta scenario kommer son ett brev pa posten redan inom ett ar

  • … för långa, menar du kanske?
   Eller var det kanske ett välmotiverat hån mot regeringen?
   //age

 11. Ja jag säger det ,vad är dom sker i Sverige. Fortfarande händer ingenting,landsföredar partiet bara käblar.Vi har inte byggt upp det här landet bara för att rasera allting utan ansvar. FY FAN AVGÅ.MVHADOLF

  • Just den paradoxen kan leda till att vi förlorar kriget, landet måste brytas ned för att inte kunna stödja fienden, du får välja, framtid och liv, eller materiella ting temporärt, som leder till din egen död, och noll framtid för dina barn.

   Jag säger, riv ner ekonomin, sluta betala skatt, motarbeta staten i allt, ge inte en spänn till en verksamhet som drivs av utlänningar, du kanske säger att du ”känner” dem, men du vet inget om deras agendor, alla invandrare måste ut, oavsett var de kommer från, oavsett när de kom osv osv.

   Annars har vi inget land framtid eller liv, varken för oss själva, eller för våra barn.

   Pengarna eller livet?

   Folket kommer rösta för pengarna, så landet, livet och framtiden är förlorat.

 12. Såna här brott agerar inte polisen på längre. Detta pga av att straffet bara är böter, och då blir det bortprioriterat.

  Så berikarna kan fortsätta att slå in bilrutor och stjäla i lugn och ro.
  Betnér hälsar och säger att Sverige aldrig varit tryggare.

  • Den feta ekonomiska krisen är redan här och har varit ett bra tag, det är den som pågår nu med att riktiga svenskar, barn och pensionärer får lida, medans det finns och kommer alltid att finnas pengar i överflöd till kulturberkarna.

   Rätt röst 2018 kan (förhoppningsvis) rädda våra barn, gamla och Sverige!

 13. Om hon är förvånad över att hennes saker blir stulna i det nya mångkulturella paradiset Sverigeistan, tänk då vad förvånad hon kommer att bli när hon blir anklagad och dömd för hets mot folkgrupp och åker dit stentufft för att ha spridit bilderna, medan förövarna går fria och lever gott på det skadestånd hon måste betala till dom!

Kommentera